101Barz blijft bestaan!

De #Free101Barz movement heeft zijn doel bereikt. 3FM-zendermanager Wilbert Mutsaers heeft zojuist aan Nu.nl bekend gemaakt dat 101Barz niet gaat verdwijnen en video’s op Youtube mag blijven plaatsen.

In plannen van de NPO kwam naar voren dat de content van platformen als 101Barz niet meer via hun eigen kanalen en Youtube naar buiten gebracht mocht worden. Dat zou voor 101Barz de doodsteek betekenen aangezien zij enkele jaren geleden juist de overstap naar Youtube hebben gemaakt en daar het grootste deel van hun publiek bereikt. Er waren al gesprekken aan de gang om 101Barz bij 3FM of FunX onder te brengen en daar hoorde een lijst met eisen bij. 101Barz voldeed niet aan al die eisen en daarom ontstond er paniek.

Mutsaers vindt echter dat je jongeren moet zien te bereiken op de plekken waar ze zich bevinden en dat is op Youtube. Uit gesprekken met de Raad van Bestuur is gekomen dat 101Barz door mag gaan op Youtube en zelfs meer vrijheden krijgt. Zo hoeven ze zich niet aan de 5-minuten regel te houden die bestaat voor beelden van de NPO. Alle details worden nog uitgewerkt, maar volgens Mutsaers hebben ze niets te vrezen meer.

1 June

6 comments

Leave a Reply

6 Comments Aan "101Barz blijft bestaan!"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
Liefde voor iedereen die het wil
Gast
Liefde voor iedereen die het wil

Dope

KATTENPIS
Gast
KATTENPIS

jammer nu komen er weer 15minuten lang de swagvriendjes van rotjoch..

HYPEMB
Gast
HYPEMB

Hey KATTENPIS, je wordt niet gedwongen om die 15 minuten te zien hoor.
Dus stop met huilen en ga lekker in de speeltuin schommelen.

Erik
Gast

Verdwijnen is helemaal nooit aan de orde geweest. Rare “movement” dat #free101barz. Onzin.

fuck101
Gast
fuck101

Fuck 101. Zorgt alleen maar voor meer kutventjes op straat. Die denken dat ze ‘doekoe’ hebben en ‘zieke pata’s’ terwijl ze in een achterwijk wonen

De Zeeman
Gast
De Zeeman

#fuck101barz

wpDiscuz