101Barz: GPVNL Sessie Brandwerk

Vandaag is het weer de beurt aan een nieuwe Grote Prijs finalist in de 101 Barz studio. Bekijk de studiosessie van Brandwerk hierboven en check de mannen op 7 december op het podium van de Melkweg.

20 November

13 comments

Leave a Reply

13 Comments Aan "101Barz: GPVNL Sessie Brandwerk"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
power
Gast
power

Het simpel achter elkaar droppen van punch lines in een rap is niet genoeg geen content.
Even serieus dit is niet goed man,wel goed bedoeld misch maar dit werkt niet man.

Willem
Gast
Willem

Dit is inderdaad niet best nee.

Jan
Gast
Jan

Eh…. ja. Wat willen jullie nou eigenlijk zeggen? Het gaat alleen maar over rap.

miauww
Gast
miauww

dit en mongoose is tot nu toe het hardste hoor, gun het deze boys, alhoewel dat ik de track als geheel ook niet echt een inhoud vind hebben

Vieze Freddy
Gast
Vieze Freddy

Schreeuwen veel, zeggen niets.
Saai

okay!
Gast
okay!

Inhoudelijk no.

Lines, flow, overbrenging, combinatie rap en beats. Yes.

freddie
Gast
freddie
och och och, wat zijn we positief hiero… ik heb ook wel wat kritische kanttekeningen, maar hallo, het is vooral ook heel goed. nooit van deze boys gehoord, staan ineens voor je neus en blijken te kunnen beatbakken en blazen als een malle. eerste beat: fabuleus, schitterend. 2e beat, ook dik, maar wat minder groove. raptechnisch: kan wat soepeler, maar vooral ook weer dik in orde. leuke stylo met de uithalen enzo, wees daar niet zuinig mee. ik zou qua teksten een beetje wegblijven van de punchlines en de introverte op de scene gerichte parade aan clichés. Het zijn duidelijk… Read more »
wtfjoh
Gast
wtfjoh

ik heb zn flauw vermoede dat sticks dit erg hard vind, onee hij zei dat..

anoniem
Gast
anoniem

hoezo zeggen ze niks? al waren het maar de eerste 3 lines van dat groene petje, dat was genoeg boodschap voor boekdelen

zuenson
Gast
zuenson

gewoon lauw dit!

zuen
Gast
zuen

dit is gewoon kkr hard of wil je swag horen rotzzoppp

matt
Gast
matt
Wat praten jullie mensen nou. Dit is kk hard, en ga niet over raptechniek beginnen mensen wat tel mr op. Flow komt vloeiend op de beat, lines zijn goed te begrijpen en bovendien hard (mr das subjectief). Ik ga niet eens verder – ga zelf mr vergelijken met underground amerikaanse hiphop, t verschilt niet zo erg en dan bedoel ik niveau ligt gewoon hoog. Inhoud?? Homi, dit is gewoon rap. als je gewoon had geluistert dan hoor je meer dan genoeg inhoud door zen lines door ze praten gewoon over zichzelf en reflecteren hun visie op de hiphop en wereld… Read more »
Nike Air Max Baratas Madrid
Gast

Thanks for every other informative blog. The place else could I get that type of info written in such a perfect means? I have a undertaking that I’m simply now working on, and I have been on the glance out for such information.

wpDiscuz