101Barz: Studiosessie Extince

Het is vandaag de dag van Extince. Hij heeft namelijk eerder vandaag zijn album ‘X‘ uitgebracht, was aanwezig bij Giel voor een live performance en mocht opnieuw bij Sylvana plaatsnemen op de bank. Daarnaast brengt hij nu dus ook nog een sessie uit in de studio van 101Barz. Bekijk de beelden vanaf vandaag hierboven.

13 March

41 comments

Leave a Reply

41 Comments Aan "101Barz: Studiosessie Extince"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
MrC
Gast
MrC

Hahaha extince snap nooit wat er zo speciaal aan is maar slim op rotjoch er naast te plaatsen ziet er beter uit. sowieso meer zelfvertrouwen dan vorige keer

mattix
Gast
mattix

extince rapt helemaal off te beat en t slaat nergens over blanke gino pietermaai

Bitches&Shits
Gast
Bitches&Shits

Als ik Extince zo zie moet ik denken aan een nieuwe personage van Fresku…

T
Gast
T

Ahahahaha hij ziet er zo kaulo oud uit jonge… echt zo’n opaatje in tiener kleren… maar t klonk op zich niet slecht. Sws rotjoch was best wel hard, flow zat er nog in. Dope

Kees Maas
Gast
Kees Maas

respect

soppie
Gast
soppie

hahaha wel grappig maar wtf zijn kleding man?! 40+ met tiener kleding

Glock44
Gast
Glock44

rotjoch gebruikt extince sowieso als ghostwriter op deze. btw tracks van opoe extince heb ik nooit dope gevonden nu snap ik weer waarom.

PGO
Gast
PGO

OOOh nee, nu gaan de kindjes straks hun visie hierover delen met de wereld, je weet wel, die kindjes van de “drake” “hip hop” generatie, dat wordt lachuh! R.E.S.P.E.C.T. X ouwe school droppende!

pRimo
Gast
pRimo

Wow the Ex disrespect….. hou gewoon je bakkes :p

T.
Gast
T.

Jonge jongens weten niet. Extince is vader nl hiphop en blijft nog steeds zijn dingen. Iets meer respect is wel gepast

M[]kuM
Gast
M[]kuM

aardige sessie van de veteraan. voor de fok boys hier, ga binnenlandse funk en vitamine E draaien tot je er bij neer valt.

Hans
Gast
Hans

Haha wat ik hier toch lees. hoe kun je nou haten op extince. Alles is begonnen bij deze man in NL.

Groningen
Gast
Groningen

De mensen hier horen natuurlijk liever Ronnie Flex en Def P etc. Die kinderen die hier haten op Extince zijn waarschijnlijk net in hun tienerjaartjes.

Rotjoch dikke pens in een benz
Gast
Rotjoch dikke pens in een benz

Ten eerste is dit het slechtste nummer van z’n album waar wel echt een paar gruwelijke nummers op staan met een lekker flow. Maar rotjoch haha dikke pens in z’n benz wat een line this is make no sence!!! Wat slecht heb die barrel wel eens gezien kom op man

nathalie's vader
Gast
nathalie's vader

still got those ill skillss!

ricky
Gast
ricky

Respect voor de Prins X. Stille going strong

Dino
Gast
Dino

Er komt een moment in je leven dat je moet stoppen met muziek. Extince heeft dat punt jaren geleden al bereikt. Wat een figuur zeg. En nee ik hoor liever ook geen Ronnie Flex of Drake ..

#
Gast
#

ee k.k mogooltjes die dit hard vinden. Ik weet zeker dat jullie leven mislukt is net als deze … Ik heb schijt of hij de grondlegger is Uniq kempi etc waren 10x harder als hem. Je kan beter je mening voor je houden die boer uit groningen jou moeder met je ronnie flex alsof iemand hem luistert. Kijk welke sessie s een mili hebben vergelijk deze mogool met hem en vraagjezelf af waarom hij niet eens n ton gaat halen. ziet er uit als 35 nog steeds rappen ahahahahahahahahhahah

020
Gast
020

Def P!?! hij staat op de rand, geef jij die dodelijke kcik? en zand er over.

Tim
Gast

Allemaal huilende opa’s. Als je Cruijf nu in Oranje zet is hij ook kaka.

worm+
Gast
worm+

rotjoch je hebt al bewezen waarom je geen pokoes maakt dat hoeft niet overnieuw bewezen te worden. extince gaat niet super lekker over die eerste, 2e beat is wel weer wat we gewend zijn. leuk dat er een nieuw album is

Pannapinousjka
Gast
Pannapinousjka

Heel Hard

armani x givenchy
Gast
armani x givenchy

Hij heeft meer duku dan meeste die hier reageren. En die spraakwater poku is nog steeds hard vind ik.

020
Gast
020

Deze clown heeft helemaal geen “duku”,meneer heeft nog nooit gewerkt in zijn leven omdat hij de eeuwige rap “held” wil zijn. feitelijk is hij een thuis zittende steun trekker waar wij belasting voor betalen. #truestory

flapdrawl
Gast
flapdrawl

rotjoch klinkt als Roscovitch, maar dan zonder maatgevoel en zonder bars

Kempi020
Gast
Kempi020

Hahaha wat doet hij

jay
Gast
jay

nog nooit zon slechte sessie gezien sinds robbie en raoul

anonymous
Gast
anonymous
ik heb met de grootste in de hiphop game mogen werken.. ( USA ) en heb de wereld afgetoured.. van Wu Tang Clan tot Streetfam en Badboy Ent. Ik vind mezelf een liefhebber en een kenner. In NL zijn er weinig MC’s die mogen spreken van een leven in HIPHOP. Vind het mooi dat een veteraan zich laat zien en horen… Smaken verschillen uiteraard en dat mag maar een beetje respect jullie snot apen dat jullie zijn. Zijn Kaal of kammen single en album koester ik welke hij signeerde in een tijd dat rappers VINYL platen verkochten. Mijn advies aan… Read more »
jeckoo
Gast
jeckoo

hahah mensen haten mr weten niet dat meeste rappers niks op hem hebben hij is een van de grondleggers van nl rap praten we over

Jaq Beaufort
Gast
Jaq Beaufort

Hoewel ik wel respect voor status als pionier in hiphop, vind ik deze sessie matig en niet meer relevant.

datweetik
Gast
datweetik

Hij is een snuifduif..

fw
Gast
fw

gun die gast het wel, vroeger vond ik zn shit wel nice. Hij komt nog best hard maar hoezo neemt neimand deze man tegen zichzelf bescherming..

#
Gast
#
jihhh grappenmaker wu tang en badboy samen gewerkt ga spelen jij verdient echt een paar hoeken wie gaat jou serieus nemen hier. Geef je naam je fb laat foto s met die gasten zien en dan is de kans dat ik jou geloof nog klein want dat zou betekenen dat je rond 40 jaar bent op het moment dat je met hun hebt samengewerkt ben je wss financieel onafhankelijk en mensen die dat zijn op zo n leeftijd checken geen puna.nl. En hij leeft het Hiphop leven kill doe me aub een plezier hang jezelf op. Tupac leefde het HipHop… Read more »
nahhhh
Gast

2e stuk is omin hard hij mocht rotjoch eruit laten maar is een mening top 20jaar bless

Eierstok
Gast
Eierstok

Je hoort wel een beetje dat hij z’n flow van Kempi heeft genakt

Hasjbloq
Gast
Hasjbloq

Old soldiers never die! Exteronaldus dingen en wzzup met die wu tang affiliate hier ben jij cilvaringz ofz

Aapje
Gast
Aapje

Mr ghostman

TheLegacy
Gast
TheLegacy

Super leuk enzo voor Extince dat ie ook nog een keer in de spotlight mag, maar het kan gewoon echt niet meer. Klinkt nergens naar, ziet er niet uit, gewoon kappen.

Sb
Gast
Sb

Extince Legend.. maar in deze sessie komt hij wel kk gaar ik ga niet liegen. Ze off-beat flow is niet meer van deze tijd.

Cenzow
Gast
Cenzow

hoe bedoel je off beat… weak.. tekstueel ook niet waard om te beluisteren…

KINGKONG
Gast
KINGKONG

Dat Extince een van de grondleggers is. Wil niet zeggen dat wat hij brengt ook per definitie goed is. Als er objectief word gekeken is Extince in de eerste verse gewoon matig tot heel slecht. Maar in de 2e verse laat hij zien dat hij nog wel degelijk wat kan.
De lines van Rotjoch daarintegen zijn gewoon teleurstellend!
hij begon redelijk, maar dat hield al snel op

”Flow heb ik zowiezo, hmmm.
Dough heb ik zowiezo, hmmm”

haha #doemaarniet

wpDiscuz