101Barz: Studiosessie Kleine Ben & King B

Eerder dit jaar kwam de EP ‘Codekrakers‘ uit van het Vlaamse duo Kleine Ben & King B en vandaag verschijnen ze in de studio van 101Barz voor een zomersessie.

6 August

19 comments

Leave a Reply

19 Comments Aan "101Barz: Studiosessie Kleine Ben & King B"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
tuigeersteklas
Gast
tuigeersteklas

Hard. Met die energie waarmee ze het brengen is het net dret & krulle antwerpstyle.

Moha010
Gast
Moha010

niet slecht!!! veel belovend

gurunl07
Gast
gurunl07

belgium finest.

Kleuters.BE
Gast
Kleuters.BE

Vertel me pls verder hoe het leven in elkaar zit

06695891463146
Gast
06695891463146

belgen op puna they made it

KemperveenNL
Gast
KemperveenNL

verwacht het onverwachte inplaats van veel stof ni me je gouden ketting want het lijkt op geel zet een EQ op de BASS dan ai make you shake, ik neem mijn tijd spend jij maar u tijd i aint got time to waist kussen gemaakt van ijs want mijn hoofd is heet, maak je niet te veel zorge je leeft 1 keer je leeft niet meer als je veel kijkt naar je verleden laat mensen niet zeggen wat ze niet weten

als je de tekst van die guys op schrijft klinkt het nog harder wauw de toekomst.

Meekmillvsdrake
Gast
Meekmillvsdrake

huh hebben ze een liedje met keizer bokoesam? waarom vind ik het dan niet op youtube bluffers hahahahah stop met liegen ik geloof jullie kleine boys niet

grootstemissgunner
Gast
grootstemissgunner

ze hebben geen liedje met keizer 😉 anders waren ze nog beroemder

Chalaman
Gast
Chalaman

ze ware wel samen in de studio heb ik op punaaaa gezien hier is link : zehebbengeenliedjemetkeizer.nl

chalavrouw
Gast
chalavrouw

HA HA HA heel grappig.

yamadaisafada
Gast
yamadaisafada

eerst vond ik de sessie saai wegens de accent, maar toen ik het een paar keer beluisterde was de bomb als BOEEEEEM

adjedonnie
Gast
adjedonnie

hoeveel kost een zandloper ik zal het voor je kopen want je wilt het toch ik kan je alles geven wat je wilt want ik ben de rijkste persoon op de aarde bish #schatikbenopmijnverlof en ik neem nog een pof van die sh is sha en liqqa

rotnouop
Gast
rotnouop

rot nou op met die belgen

Pabloescobar
Gast
Pabloescobar

blehhhh niet zo hard vind ik , maar dat is mijn menig ieder zijn eigen menig tochh

Ikhaatbelgen
Gast
Ikhaatbelgen

Kut belgen idd maak een .BE site ofzo zien wij die onzin van safi en spreej ook niet meer.. belgen moeten NIET rappen

CapriPapi
Gast
CapriPapi

haat niet gewoon om waar iemand vandaan komt idioten kijk naar de verses

..
Gast
..

https://play.spotify.com/album/4Cf835Ykjs4mAgefZ3v4oS hier is die track met keizer stop met haten

Jessey
Gast
Jessey

Leuk dat ze muziek maken alleen heb wel een plerus hekel aan dat accent…

M046
Gast
M046

met het accent is niks mis, wat er wel mis mee is, is dat ze mij niets vertellen over hoe tof belgie wel niet is en waarom hun tof zijn.. het enige wat ze doen is laten zien dat ze in Nederland tof kunnen zijn, dit soort gasten zijn alleen maar blij als ze respect krijgen van nederlanders.. Daar heb ik geen respect voor. Ben jezelf en ben trots op je land en cultuur, doe niet als nederlands want het staat je niet, werk aan je rijms ze zijn kinderachtig en geprobeerd. Succes

wpDiscuz