101barz: Studiosessie Lens

Lens van du Laan was weer bij ons langsgeweest voor een sessie. En wat voor een sessie? Een keiharde zomersessie! Check het hieronder en oordeel zelf. Gooi wat punten, drop een comment en vertel het aan je vrienden. Ey!

7 August

28 comments

Leave a Reply

28 Comments Aan "101barz: Studiosessie Lens"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
Robin040
Gast
Robin040

facking hard !

Senzh
Gast
Senzh

Er zijn slechtere sessies geweest..

...
Gast
...

We zijn zoveel slimmer ALS dat… pfff. Verder keurig.

swekko
Gast
swekko

Die clip van ice – #msd vind ik tot nu toe t hardste van Roffa dit jaar

JAYD_AWC
Gast
JAYD_AWC

MIJN BROER! MIJBROER! MIJN BROER!

DIT IS MIJN BROER AINOO SWAA HOPI BOENG

SO NAAR ME CREW

SMOKE SOME
Gast
SMOKE SOME

i like this cat

monk
Gast
monk

gast heeft zwaar goede stem, flow en energie. ook lyricaal dik in orde. wat ‘m niettemin waarschijnlijk klein gaat houden, is die same old opgeklopte hood-bullshit waar ‘ie mee komt, het einde niet meegerekend. hopelijk komt de beste man los van die valstrik

ws013
Gast
ws013

I like

030
Gast
030

jammer dat ie nooit met nieuwe teksten komt dan van z’n EP

JAYD_AWC
Gast
JAYD_AWC

Fuck you 030 hater awoo

+
Gast
+

lens kilde al de niggers in paris beat bij de gottingang 101, ook deze komt hij weer lekker

076
Gast
076

rotjoch mag die into wel is veranderen

Bert van Marwijk
Gast
Bert van Marwijk

Jayd awc je bent echt een triest jochie
Blij met je broer, die man kan niet rappen.
Tegenwoordig denkt iedereen dat ie kan rappen.
Godverdomme

JAYD_AWC
Gast
JAYD_AWC

soow me broer kom heel hart op die baete ook oldskool AWC ALLDAY

Fuck the Haters!
Gast
Fuck the Haters!

ainoo mensen moeten nie soow stiff down
kaolo stiffboys

#POW

JAYD_AWC
Gast
JAYD_AWC

Binnekort kom ik ook liedje met me broer ik wa8 tot ik op die level ben ik ben de 2e lens binnekort ga ik die shit murdere

SMOKE SOME
Gast
SMOKE SOME

maar wat zegt die nou draai me assie dun net als ?? shabba loyds??? wat zegt die daar wat is dat lol

jaman
Gast
jaman

kom op die eerste beat .. mag je niet op rappen mann

rotterdam
Gast
rotterdam

dit is real daar kan heel de scene een voorbeeld aan nemen

TATTOOKILLER
Gast
TATTOOKILLER

JAYD_AWC je bent omin lelijk en nog zwarter dan je broer

Biggstarr REAL
Gast
Biggstarr REAL

Ei fak al die haterz man
zomar me naam gebruikenn enzow.
Nu heb ik ruziee met mijn broerr

http://twitter.com/jayd_Awc Follow

godvandeMAFIA
Gast
godvandeMAFIA

Haha heb net gekeken op jou twitter jay d wat ben jij toch een triest mannetje zegt pff en je bent kk lelijk

Biggstar
Gast
Biggstar

nou ik weenie blij loop te doen met mijn naam maar ff serieus zijn julie zoow zielig dat julie mijn naam gebruikt enzoo om te zegge dat lens mijn broer s julie zijn#Kanslozen mense hoor zielig en triest zorge dat julie ergen komt met die rap shit en niet haten en ook mijn naam gebruiken voor iets blij gedrag JAy-D #Voice

peper boy
Gast
peper boy

Soow veel trieste mense heb ik nooit gezien man gwn mense ze naam zette hoe zielig kunne julie zijn man damm #Kansloos zijn julie man voor die persoon van waar danook die all die dinge heeft geschreven want hij kom met oming nick gwn #KAnsloos zijn julie man

scrilla
Gast
scrilla

real talk bless homie

zjrecords
Gast
zjrecords

ALLEMAAL GEWOON FF DEZE NIEUWE TRACK BELUISTEREN
http://www.youtube.com/watch?v=cFMljTDo4bI

GooiseGoonie
Gast
GooiseGoonie

Free Lens !!

kkhaterz
Gast
kkhaterz

wat is met jullie haterz trieste comments sessie is gewn nice gaat nie lope hate omdat je daar nie komt zogenaamd kunne jullie judge over hem je kn zelf nix man en je poept em als hy voor je neus staat kk op gek

wpDiscuz