101Barz: Studiosessie Lijpe

Lijpe maakt zich op voor de release van zijn nieuwe album Jackpot, maar voordat het zover is dropt hij eerst zijn nieuwe 101Barz Zomersessie. Check de beelden hier.

5 August

7 comments

Leave a Reply

7 Comments Aan "101Barz: Studiosessie Lijpe"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
keesk
Gast
keesk

DIK!!

S D E
Gast
S D E

barss

jackk
Gast
jackk

begint beetje ricky rosé te worden

Geleerd
Gast
Geleerd

Zit er enig verhaal in deze sessie? Ik hoor alleen geld dit, geld dat.. Beetje stoer lopen doen, maar ondertussen wel tracks maken met Ronnie Flex. En dat (gemaakte) accent is niet bepaald geloofwaardig als je je hele leven al in Nederland woont.

KillaCam
Gast
KillaCam

Deze comment zit er echt altijd tussen, ga lekker wat anders luisteren als je een verhaal wil. Er zit bij rapmuziek geen verplichting aan onderwerpen in hoor als je dit niet wist.

Vind het een harde sessie zoals gewoonlijk van Lijpe, rauwe verses en niet te veel er omheen. Vind het ook opvallend dat hij nog niet een cross-over naar iets commerciëlers heeft gemaakt, siert hem juist heel erg en denk dat fans het ook waarderen. Benieuwd naar Jackpot.

Geleerd
Gast
Geleerd

Ik heb altijd de hoop dat er wellicht wat verstand insluipt. Dit onderwerp is zo uitgekauwd als het maar kan zijn. Het zal wel de leeftijd zijn.

Zackink
Gast
Zackink

Hardste rapper van nl nog steeds

wpDiscuz