101Barz: Studiosessie Ryan Leslie

Ryan Leslie zijn album ‘MZRT’ en zoals altijd kwam hij naar Nederland om de plaat te promoten. Hij ging ook langs bij Rotjoch voor een Zomersessie van een kwartier.

10 September

13 comments

Leave a Reply

13 Comments Aan "101Barz: Studiosessie Ryan Leslie"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
smibster
Gast
smibster

Deze man heeft een diploma van Harvard, beter gaat hij iets nuttigs doen ipv langs bij 101barz.
“my shooter” Harvard economie diploma

Glock44
Gast
Glock44

eindelijk weer een dope sessie! vibe is goood!! Het in bezit hebben van een diploma is niks mis mee weet niet waar jij vandaan komt maar in mijn hood wil iedereen er wel één boy! one day you will realize de tijd leert…

smibster
Gast
smibster

Volgens mij heb je m’n reactie verkeerd begrepen…

niels
Gast
niels

een kwartier lang ryan leslie. rappend. hoe kut is dit

Joumoeder
Gast
Joumoeder

Ik hoop dat je dit leest: F*** you, f*** yo ‘millies’ learn how to rap, learn how to ball, learn how to live life. These ‘millies’ won’t get you love mate.

Hans
Gast
Hans

Dat diploma geeft enkel aan dat hij iets geleerd heeft. Geld in zijn richting krijgen. Dat is goed gelukt daarom heeft hij tijd om te doen waar hij zin in heeft. Dat willen we toch allemaal. Dus als je een harvard diploma hebt en je reet er mee af kan vegen als je wil ben je wel een echte baas lijkt me.

Joris Smeets
Gast

Waar deze man mee bezig is heet data mining, zoals facebook en goolge ook doet, zijn telefoonnummer is toe te voegen via twitter of instagram zodat je direct contact met hem kan leggen via whatsapp. De enige reden waarom deze man bij 101 barz staat is om zijn movement voor te zetten in Nederland en andere Europese landen. Slimste artiest in de industrie op het moment, produceert zijn eigen muziek en is bezig met het bouwen van een emperium, dont get it twisted kk boelers.

Curtis
Gast
Curtis

Heel heel heel heel gruwelijk.

Spijker
Gast
Spijker

Ryan leslie heeft zeker wat moois gecreëerd in de voorgaande jaren, alleen jammer dat die (bijna) nooit waardering en views krijgt. Best wel appart eigenlijk..

Rolo
Gast
Rolo

Hij heeft echt goede tracks, maar laat hem niet rappen over geld en shit! Hij is beter dan dat!

bla
Gast
bla

als ie zo slim is waarom maakt ie domme muziek dan?

J
Gast
J

Zodat de domme mensen er naar luisteren. Maakt dat hem weer slim?

Jesse schenk
Gast
Jesse schenk

But you cant eat from love neither. Geloof mij, als jij lang genoegs skere bent is die vrouw bij je weg, ze zoeken allemaal naar zekerheid.

wpDiscuz