101barz: Studiosessie van Excellent

Het is de laatste studiosessie van de @ZwareJongenZ week! Het album W.E.D. ligt ondertussen al in de winkel maar Excellent gaat jullie nog even laten horen waarom je dat album absoluut moet gaan kopen. Hij is voor de achtste keer bij ons in de studio dus dat zegt ook wel wat over zijn status als rapper! Check deze dope sessie!

22 February

24 comments

Leave a Reply

24 Comments Aan "101barz: Studiosessie van Excellent"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
d0pe
Gast
d0pe

ZJ is niet mijn ding, maar Excellent is hard!

vulture
Member

nounou rotjoch heeft ook weer eens een nieuw woordje geleerd, met zn swagswitch.

verder is ex wel hard, de rest van zj zijn clowns

UnFa!R
Gast
UnFa!R

Zj is niks..Ex is wel beest..

Rotjoch doet wel stoer met koop t gewoon..

Maar hijs zelf te skeer om te kopen hij gaat t krijgen

Samuelll
Gast
Samuelll

rotjoch te sker? denk t niet miss jij wel dat je zo reageert ahahah
zj is hard behalve aiky, hij verneukt alles

Maritess
Gast
Maritess
Herkenbare neurose 10e. Ik onekikwtlde dat heel handig in de tijd dat ik in Maastricht studeerde en elke weekend met de trein naar mijn ouders in Den Haag ging. Niet handig. Gebeurde regelmatig dat ik opeens besloot dat ik NU de trein uit moest en dan ergens in de middle of nowhere op een stationnetje gestrand was.Daar was ik dan ook niet veel mee opgeschoten. Mijn vader werd het goed zat om me overal in het land steeds te moeten ophalen omdat ik niet verder wou. Ik heb uiteindelijk dezelfde oplossing gekozen als jij: in Amsterdam gaan wonen, dan hoef… Read more »
Venom
Gast
Venom

ZJ vind ik niet egt. maar EXcellent is alweer dope in een sessie.
Man Ex breng wat meer tracks en shit man inplaats van ZJ

Venom
Gast
Venom

En breng aiky wat accent bij

MRCL
Gast
MRCL

Ex is een held.

hvt
Gast
hvt

vind het zoals altijd net niet goed genoeg..

078
Gast
078

ga jij dan naar simon luisteren.
welke held gooit t album online?
denk trouwens dat rotjoch een zwaar ondergespoten swag switch heeft, hij is er intens gelukkig mee.

Daan
Gast
Daan

zeker hard!

gerard
Gast
gerard

Rotjoch, fag bitch…
Excellini sowieso ”de beste” van ZJ!
Maar ik moet zeggen dat het album (ZJ WED) mij totaal niet tegenvalt, maar dat komt vooral door de beats van Perry.

knolselderij
Member

beter nog excellent is de enigste dope rapper van ZJ. de rest praat stoer maar hebben 0 skills

ws
Gast
ws

Mata matar is hard, wacht maar komt nog, EX is a Bawz on this one deze verse klaart spugers. Bolle komt met swag stuff wat niet mijn ding van hiphop is, denk niet dat hij genoeg heeft gezien ofzo om het real te houden in this game wat ik wel respecteer ofwel liegen is ook niet alles ya digg? Aiky? respect voor zijn investement in this maar No swa, stop die music van jezelf, is nog zwaar onder de maat, maat. No hatin on ZJ tru sheize a braddaz, Payyzz

chentoirakagine
Gast
chentoirakagine

Luistert ie wel naar de beat of kan ie zn eigen tekst niet aan?

oetka
Gast
oetka

Tot opde dag van vandaag, kan ik het nog steeds niet begrijpen dat Ex bij ZJ zit.. die man stijgt zo ver boven iedereen bij ZJ uit..

Deze man heb geen één sessie waar die in tegenvalt (8x)..

Come on Ex, bring up some good shit!

Excellinoviç
Gast
Excellinoviç

Thnx 4 da propz, ik moet wel zeggen dat er een hardware probleem was waardoor er een 1 seconde delay was op de mic en ik dus steeds 1sec voor de beat zat, dat hoor je niet als je daar staat maar nu ik m terug hoor hoor ik wat Rotjoch dus bedoelde met die delay.

Maarja whatever, thnx voor de propz G’z en check die WED album aaight.
Alle fans en supporter bedankt, dit was voorlopig me laatste 101barz, denk dat 8 meer dan genoeg is.

signing off Excellinoviç

zeus
Gast
zeus

Van wie is die beat?

Bundyy
Gast
Bundyy

Ex doet het weer, Zware JongenZ best wel goed maar wat doet die Simon daar nu bij? Hij verpest heel veel

cheech
Member

ex is de enige van ZJ die ik check.
hij heeft tenminste een feat. met kohfie konnect, y’know… kzie dat magere hein nog niet doen.

bla
Gast
bla

wie is die man aan het eind met die baard

jimmy
Gast
jimmy

bla: wie is die man aan het eind met die baard

dat is magerehein man

Beto
Gast
Beto

Dank voor het compliment. Lang mee aan het puezelzn geweest. Alleen het spamfilter is iets te strak blijkbaar. Je comment hing bijna 2 weken in de spamfolder

0181
Gast
0181

Aiky heeft ZJ opgericht dus niet zeiken. Luister btw alleen naar ex en mattar

wpDiscuz