Bekijk hier de korte film Cirkels van Drovideo en Rotjoch met een hoofdrol voor Jayh

Vandaag is de korte film van Cirkels uit, waarmee je al kennis hebt gemaakt door de twee soundtracks die onlangs online kwamen. De film is geregisseerd door Angelo ‘Rotjoch’ Diop en Dwight ‘DroVideo’ Burnet in opdracht van de gemeente Amsterdam/Top 600. De gedachte achter de film is om het aantal geweldsdelicten, overvallen, straatroven en woninginbraken terug te dringen.

Cirkels is een korte film waarbij we in het leven van Rodney (gespeeld door Jayh) belanden. Rodney komt na een straf van vijf maanden voor de derde keer vrij. Greg, een jeugdvriend van Rodney, is altijd uit op het snelle geld en denkt op korte termijn. Als Greg hem op een dag uitnodigt komt hij voor een belangrijke keuze te staan. Bekijk hierboven de video.

21 January

32 comments

Leave a Reply

32 Comments Aan "Bekijk hier de korte film Cirkels van Drovideo en Rotjoch met een hoofdrol voor Jayh"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
Mattie
Gast
Mattie

Dooie film. Dooie acteurs. Focking 21 minuten van mijn leven verspild a mattie

derk
Gast
derk

hard hoor. ik support dit

wtf
Gast
wtf

Wow facking slecht geacteerd

astro
Gast

valt wel mee hoor is bij lange na nog niet zo slecht geacteerd dit is gewoon hoe je in het echt ook zou praten, allemaal niet zo opgezegd
ik vind het wel dope dit

slinge
Gast
slinge

hij is fucking goed

slinge
Gast
slinge

ov aah mattie

jer
Gast
jer

wil julie gwn aanklagen voor het stelen van mijn tijd

lil lily
Gast
lil lily

Jayh is geen acteur. al die nasynchronisatie/verteller shit is niet hard en die titels tussendoor zijn ook niet hard. voor de rest goed te doen.

lil lily
Gast
lil lily

die verf op zijn hoofd als hij de muur aan het schilderen is is fufu

lil lily
Gast
lil lily

nee man laat maar die hele ding is fufu. het is alleen op een goeie manier gefilmt maar die hele script is trash.

ewaja
Gast
ewaja

Voor een eerste film vind ik het niet slecht, vind alleen de camera punten vaak niet chill. Ook eigen had ik gehoopt dat het echt een kleine film was en niet een kleine film met verschillende hoofdstukken.. voor een eerste keer vind ik het niet slecht, maar hoop dat de volgende progressie heeft geboekt

Kritiek
Gast
Kritiek

ik zeg je eerlijk
wat slecht dit
zonde maar die boys die dit maken snappen het niet

Kritiek
Gast
Kritiek

Die mocro is wel goeie acteur respect naar hem rest is zwakjes

wtf
Gast
wtf

Haha astro hoe oud ben jij 6 ? Dit is facking slecht geacteerd.

IndependentHustling
Gast
IndependentHustling

Weet je, het is jammer dat altijd er altijd zo wordt bezuinigd op de audio expenses in Nederlandse producties als dit… 1 persoon als editor en mixer voor geluid, geluidsnabewerking, soundmix en sounddesign. Serieus? Op een goed gefaciliteerde productie heb je minstens een dialoog editor, sound editors, rerecording engineer, dialoogmixer, sfx mixer, sounddesigner en een supervising sound-engineer…maar dat hoeft niet eens perse. En youtube? Ik had verwacht dat het in de bioscoop zou komen. Minstens in Amsterdam een premiere, ofzo.

kowed
Gast
kowed

wtf stress je, is een korte film. De eerste film die ze maken je denkt gelijk shi hollywood productie ofzo

IndependentHustling
Gast
IndependentHustling

Bro er was gewoon budget voor alles en ze hebben gekozen om het zelf te doen. Als je geld hebt voor catering en je gaat zelf in de keuken staan dan kan het zijn dat mensen het verschil merken met eten wat wel professioneel is bereid.. Ik heb respect en merk op dat het nog beter had kunnen zijn. Ik stress niet ik had ze bios premiere gegund. Sterker nog ik had wel willen helpen. Ik snap je denkt ik haat maar ik heb love voor Angelo en wat hij onderneemt.

astro
Gast

WTF ik ben 19 jaar.
oke als jij vind dat dit slecht geacteerd is dan kan dat.
gewoon een meningsverschil.
daarin tegen is aan jou reactie waarin jij zegt dat ik 6 ben wel een conclusie te trekken dat jij waarschijnlijk mijn leeftijd nog niet bereikt hebt.

lil lily
Gast
lil lily

WTF

zwijgrecht
Gast
zwijgrecht

diegene die zich niet in deze cirkels heeft begeven heeft geen recht van spreken. respect voor rotjoch, drovideo, jayh en de rest van de crew voor het showen hoe het eraan toegaat in de real world. je moet et ze gwn gunnen ik weet is moeilijk in deze tijd voor velen. free de hele fucking p.i. alphen

roy
Gast
roy

Heel vet !

Ik zie toekomst perspectief!

Gerard
Gast
Gerard

Hard man! Het moet eingelijk gewoon een serie zijn met 4 a 5 seizoenen maak er een serie van boys!

#cirkels

Breng #wraakserie ook terug check dat op youtube #nlhiphop serie met o.a hef lexxxus breng die vuur papa!

d4km
Gast
d4km

Ik dacht precies dit. Serie maken!

Vervelend
Gast
Vervelend

Goed gedaan mannen, keep up the good work!

Drake boy
Gast
Drake boy

Ik vind het toff dat ze met iets nieuws komen zoals films. Inplaats v liegen op een beat. Heel dope man. Ik wil meer zien

Comment
Gast
Comment

Ik haakte echte af na 3 min, alsof je ‘bitch’ letterlijk zo overdreven naast een gast van 2 bij 2 gaat zitten appen met een andere ‘nigger’. Now a days bestaat dat niet eens. En dan zo’n facking slechte intro.. Kamaaan..

Comment
Gast
Comment

Oke 8 min..

tammer
Gast
tammer
Als vingeroefening geslaagd. Maar scenario is nog niet veel natuurlijk. Beetje mager. Ook de cameravoering is vaak niet spannend genoeg. Jammer, want het zijn goede acteurs die er fantastisch uitzien en dit productiebedrijf kan er vast een hele dikke soundtrack aan vast hangen. Maar alles begint met een goed verhaal. Misschien leuk als de producenten zich 2 weken opsluiten met Scandinavische tv series als Bron, Forbrydelsen, Varge Veum, Arvingerne, Den som dræber , en nog een zootje Wallanders. Want dáár gebeurt het op filmgebied. Tikkeltje amoreel, tikkeltje pervers. Ook de volgende film zal ik met belangstelling bekijken. En waarom zou… Read more »
Zonamo
Gast
Zonamo

Jo heeft 101 barz dit gemaakt er staat rotjoch

lil lily
Gast
lil lily

ahahahaha

Harry
Gast
Harry

Slecht.

youssef
Gast
youssef

Goeie neeeeef. Wil meer van deze movies ziennn. Keep up the hard work boysss

wpDiscuz