freskunieuwedag

Video: Fresku – Nieuwe Dag ft Winne

[jwplayer config=”compare_topnotch” mediaid=”46036″]

Nieuwe Dag is na Kutkop (Sukkols) de tweede single van Fresku’s debuutalbum. Waar de toon en inhoud van z’n clip en single nog voor een grote verrassing zorgden, vaart Fresku met dit nummer weer op de koers die velen van hem gewend zijn. Op Nieuwe Dag doet Winne een verse, waar Fresku eerder op de remix van diens Binnenvetter meedeed.

De videoclip is geschoten door Teemong, de vaste clipmaker van de Eindhovense rapper. Teemong is ook verantwoordelijk voor de productie van het nummer.

Het album van Fresku is nog steeds te koop bij Bol.com

46 thoughts on “Video: Fresku – Nieuwe Dag ft Winne”

 1. Snap wat je bedoeld. Winne maakt tegenwoordig alleen maar ‘wat is het leven mooi’ en ‘samen staan we sterk’ tracks met kinderraps erin. Dat vind ik ook jammer

  Jihadd: WINNEmoet niet meer rappen manhy is het kwyt ,fresku iss nog altyd fresku

  1. Ja, Winne is een softie geworden. Vond tracks als Begrijp me niet verkeerd, Wilde Westen, Geef 8, 40 Bars, Verstoppertje TOP 3 MC altijd hard. Maar de nieuwe lyrics zijn zo lief

 2. ok,
  nieuwe dag ingezongen is stef bos.
  ik irriteer mij een beetje aan fresku,
  hij doet wel als zichzelf maar toch ziet het er gemaakt uit.
  lijkt me helemaal niet dat hij onzeker is, alleen dat hij zich zo voordoet.

 3. Jammer dat er zoveel negatieve shit wordt geroepen hierover, is gwn feel-good nummertje met een feel-good clip! Had ik wel ff behoefte aan dus tnx

 4. ik had liever een clip van de track mijn dochter gezien die is tenminste 100 procent realnes ya know betere inhoud

 5. saaa: ok,nieuwe dag ingezongen is stef bos.ik irriteer mij een beetje aan fresku,hij doet wel als zichzelf maar toch ziet het er gemaakt uit.lijkt me helemaal niet dat hij onzeker is, alleen dat hij zich zo voordoet.

  Ben ik het wel mee eens. Misschien komt dat wel door dat Gino Pietermaai gebeuren van eerst. Dat vond ik zo irritant dat ik me ook erger aan hem. Nu maakt die gewoon muziek als Fresku en vind ik het wel tof. Hij moet niet te commercieel worden, dan is het goed denk ik.

 6. ik vind het nr. niet clipwaardig. De teksten zijn ok maar niet echt van hoog niveau en die beat klinkt verschrikkelijk slecht gemixt. CLip is idd saai voor teemong. Ik had van de hele plaat dit nr. denk ik wel als laatste gekozen voor een clip.

 7. saaa: ok,nieuwe dag ingezongen is stef bos.ik irriteer mij een beetje aan fresku,hij doet wel als zichzelf maar toch ziet het er gemaakt uit.lijkt me helemaal niet dat hij onzeker is, alleen dat hij zich zo voordoet.

  vaak gedragen mensen zich juist als een clown om hun onzekerheid te camoufleren

 8. wel een beetje cheape clip.. je ziet logo’tjes van o.a. FunX bovenin de hoek enz.. hadden ze beter wel kunnen halen! iets professioneler.. maar verder wel hardd!

 9. Beetje jammer om de frisse een amateur te noemen, zal best je smaak niet zijn, maar de teksten van deze man zijn alles behalve amateuristisch….

  En uiteraard is hij ook niet meer zo onzeker als hij (zo zegt hij zelf) geweest is, als je een album als dit brengt en VEEL mensen respecteren die sjit is het voor mij vrij logisch dat je wat zekerder van je zaak wordt.. magoed 2 much stupid cunts around here

 10. even over de tekst en clip
  Hier is niks verkeerds aan!
  Volwassen teksten,goed concept,en het hoeft niet altijd shit te zijn waar je mee zit!
  Soms heb je een nieuwe chille dag!
  Denk je dat fresku niet genieten wil in zijn leven ipv alleen maar stress en shit?
  Dacht ik al:)

 11. Jwz: Jwz zegt: Aan 24 juni 2010
  wat doet winne met kogelvrij vest

  is geen kogelvrij vest… dat lijkt idd, maar het is zo’n gilet zag het bij zijn show!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>