Skip to Content

Op 29 oktober a.s. verschijnt “Off The Record”, een remix album van de Arnhemse/Nijmeegse hiphopformatie the Front Porch Poets. In de aanloop naar Off The Record releasen zij de Henning Remix van JanU, een nummer dat eerder op hun debuutalbum For The Record stond.

Off The Record is vanaf 29 oktober gratis verkrijgbaar op FPP’s Bandcamp. Hierop zullen remixes staan van alle nummers van hun debuutalbum. Naast Henning van de Fakkelteitgroep hebben onder andere producers L. Reinders voor Colt Chillin’ (oa. The Proov) en Dangarus.C (Nation of Elzi) een twist gegeven aan de tracks van the Front Porch Poets.

Download de track hier

Categorie:
Binnenland

One Response to “Front Porch Poets – JanU (Henning Remix)”

  1. October 07, 2010 at 1:50 pm, Sivanski! said:

    Artwork bij Sivanski!!!

    Reply

Laat een reactie achter:

Back to top