Op 6 november viert Puna.nl zijn 10-jarig bestaan in de Melkweg in Amsterdam. Haal je kaartje hier!

Sluiten

Front Porch Poets – JanU (Henning Remix)

Op 29 oktober a.s. verschijnt “Off The Record”, een remix album van de Arnhemse/Nijmeegse hiphopformatie the Front Porch Poets. In de aanloop naar Off The Record releasen zij de Henning Remix van JanU, een nummer dat eerder op hun debuutalbum For The Record stond.

Off The Record is vanaf 29 oktober gratis verkrijgbaar op FPP’s Bandcamp. Hierop zullen remixes staan van alle nummers van hun debuutalbum. Naast Henning van de Fakkelteitgroep hebben onder andere producers L. Reinders voor Colt Chillin’ (oa. The Proov) en Dangarus.C (Nation of Elzi) een twist gegeven aan de tracks van the Front Porch Poets.

Download de track hier

Aanbevolen Event

9dec19:30ScHoolboy QPuna x TivoliVredenburg presents

5 October

1 comment

Laat een reactie achter

1 Comment Aan "Front Porch Poets – JanU (Henning Remix)"

avatar
500
 

Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
Sivanski!
Gast
6 years 16 days ago

Artwork bij Sivanski!!!

wpDiscuz