Premier changed my life op de Luisterpaal

Na een intensief proces van artiesten benaderen en tracks verzamelen is dit de indrukwekkende lijst van namen die hun bijdragen leveren met o.a. Jiggy Dje, Big2, Adje, Jayh, Sticks, Tastic, Zo Moeilijk, Rbdjan, Leeroy (Zwart Licht), Murda Turk, Brainpower, Gikkels, M.O. & Brakko en vele anderen. De 30 tracks tellende mixtape, samengesteld door Daily Paper en DJ Jane Doe. Omdat de compilatie zoveel tracks heeft is de tape opgedeeld in twee stukken, klik hier voor deel 1 en hier voor deel 2. Tracklist kun je op de vervolgpagina vinden!

Het project zal vanaf 6 december te downloaden zijn en in de avond volgt de presentatie in de Sugar Factory te Amsterdam. Op de avond zelf zal DJ Premier aanwezig zijn om een live set te draaien. Als klap op de vuurpijl zal naast een aantal Nederlandse acts ook Royce Da 5’9” een showcase geven.

(more…)

Aanbevolen Event

12jul20:00Kevin GatesPresented by Puna.nl en Paradiso

2 December