Op 6 november viert Puna.nl zijn 10-jarig bestaan in de Melkweg in Amsterdam. Haal je kaartje hier!

Sluiten

Lexcouper – Mami is een v12

Het lijkt er op dat de jongens uit het Ecktuh Ecktuh kamp zich klaarmaken om muziek naar buiten te brengen. Na jarenlang weinig tot geen materiaal uit te hebben gebracht, lijkt het er op dat daar verandering in gaat komen. Ecktuh member Crimitov bracht eerder deze week al de track ‘Moord Op Swag’ uit. Vandaag releast Lexcouper op zijn beurt de track ‘Mami is een v12’. Lex noemt de track ‘‘Een warmlopertje op wat komen gaat’’.

De rapper uit Rotterdam is momenteel druk bezig met zijn EP getiteld ‘Couperville’. Wordt 2012 dan toch echt het jaar dat er Ecktuh Ecktuh platen uit zullen komen? De tijd zal het leren! Beluister ‘Mami is een v12’ hieronder…

Aanbevolen Event

9dec19:30ScHoolboy QPuna x TivoliVredenburg presents

19 January

12 comments

Laat een reactie achter

12 Comments Aan "Lexcouper – Mami is een v12"

avatar
500
 

Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
Gaws
Gast
Gaws
4 years 9 months ago

Lexcoup hard!

Grizz
Gast
Grizz
4 years 9 months ago

Benger

R010
Gast
R010
4 years 9 months ago

Jim Jones ft. Mel Matrix & Sen City – Vampire Music

M.U.R.
Gast
M.U.R.
4 years 9 months ago

nice!

Lon
Gast
Lon
4 years 9 months ago

erg

hemcon114
Gast
hemcon114
4 years 9 months ago

Kruiskade!

ya boy
Gast
ya boy
4 years 9 months ago

ah yeah..mn boy lexxxxx stelt me weer niet teleur…weer een knockout

De Piraat
Gast
De Piraat
4 years 9 months ago

Ik Hou Van Eckte Eckte Music Maar Die Beat Is Echt Iriterend Moord Op Swag

jojo
Gast
jojo
4 years 9 months ago

altijd op zoek terwijl ze zit gewoon naast me—— ??

???

tekst easy easy als weezy
???

flowt wel !

Hena
Gast
Hena
4 years 7 months ago

I have been having raguler facial treatments (ultradermie) here for several years and I wouldnt be without them! An hour of pampering with dim lights and gentle music is sheer bliss, and the results are certainly noticeable even as I approach my 60th year, my complexion is the best it’s ever been and receives raguler compliments. The convenience of parking right outside is an added bonus and, when time permits, the peaceful walk along the canal takes only 20 minutes.

XiiAo
Gast
XiiAo
4 years 8 months ago

Als je in een goede geezndhoid kunnen rauwe eieren geen kwaad. Gepasteuriseerde eieren kun je in helaas alleen in een grote verpakking (1 liter) bij de Ven of Makro kopen. Succes!

cazadoras Belstaff
Gast
2 years 6 months ago

Thanks , I’ve recently been searching for information approximately this subject for ages and yours is the greatest I have discovered till now. However, what concerning the bottom line? Are you certain concerning the source?|What i don’t understood is in reality how you’re now not really much more neatly-preferred than you may be right now. You’re so intelligent.

wpDiscuz