Op 6 november viert Puna.nl zijn 10-jarig bestaan in de Melkweg in Amsterdam. Haal je kaartje hier!

Sluiten

Badboy Taya – Eigen Kracht (prod. Problemchild)

Het was een tijdje stil rondom ‘het twitter geweten’ van hiphop Nederland en daarom vond Badboy Taya het hoog tijd om weer wat van zich te laten horen. Het nummer ‘Eigen Kracht’ is geproduceerd door Problemchild.

Aanbevolen Event

9dec19:30ScHoolboy QPuna x TivoliVredenburg presents

16 March

28 comments

Laat een reactie achter

28 Comments Aan "Badboy Taya – Eigen Kracht (prod. Problemchild)"

avatar
500
 

Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
pow
Gast
pow
4 years 7 months ago

Wat een twitterslet zeg
Ben blij dat hij z’n kop meer op twitter laat zien dan op straat…

Rotterdamsko
Gast
Rotterdamsko
4 years 7 months ago

love vo badboy taya
eindelijk realistische shit!

JASON61
Gast
JASON61
4 years 7 months ago

KAOLO HARDE TRACK!!!!

G
Gast
G
4 years 7 months ago

deze man is irritant op twitter, maar deze track is dope!

khaliloe
Gast
khaliloe
4 years 7 months ago

eindelijk komt hij met een goede tune, dan al dat gebluf op twitter wees jezelf taya geloof me dan kan je het verschoppen, gedraag je volwassen negeer die fuckers

realshit
Gast
realshit
4 years 7 months ago

ver schoppen?? haha laat me niet lache deze guy s ZOO kaka geen punches geen goeie woordenschat geen rhymeskemes nix je doet slim maar rapt als een 12 jarige en je label baas zehme MO wouw keizer tekenen en em 5 kop geven dus smoel niet jullie zyn hopeless vor fame en stiekem wille jullie gay rappers tekenen wats dat vor gangster shit, s/o naar hydroboyz hun zyn de maasterlijkste

Jezus
Gast
Jezus
4 years 7 months ago

Jezus wat slecht gooi jezelf weg a g*ylord

okeee
Gast
okeee
4 years 7 months ago

schaam je hoe je tweet, ga beter aan je rhymes werken,, jeetje..jij pakt zogenaamd big stacks.. nou big up voor jou.. meer respect voor keizer die shows rockt! “ik word geascoseerd met killers en criminelen” stoere jongen..deze jongen zit nog in zn jeugd..goon dit goon dat..jammer.

doenietstiff
Gast
doenietstiff
4 years 7 months ago
Hahahahahahahahah wooow ik raad al meteen dat de haat reactie s van 13 jarige rijke luileven kinderen zijn als KEIZER goed vind ben je KKKKKK dom keizer rapt alleen over zogenaamd chicks die niet heeft want hij s kkkkkk lelijk heeft geen cash loopt op kkkkk slechte swag hoge adidas tagahahah kk neppe gast maar ai luister dan so naar taya man want hij heeft KEIZER GEBLAZEN dus wat is met jullie bitches wat keizer rockt show komende 2 jaar mis en dan vind iedereen m kk nep en s ie sceer laat me ze shows rocken voor 14 jarige… Read more »
realshit
Gast
realshit
4 years 7 months ago

> kzeg niet dat k keizer dope vind kvind em een knosso hy s gay en kvind t lekker dt taya em geklapt heeft aangezien keiz bollebof en jpb nu officeel de gay’ste rappers vn t land zyn maar taya spit alsnog kaka en k druk alleen de feitten op tavel kben gwn REAL
owja en jullie kunne allemaal beter gwn stoppen met rappen want dubbel M is de hottest in de game right now die guy klaart iedereen #yeahisaidthat

Tjap
Gast
Tjap
4 years 7 months ago

badboy taya is in het echte leven een kleine bitch ass nigga

werd al meerdere keren in zijn nakie gezet op straat

jonko thee
Gast
jonko thee
4 years 7 months ago

weet niet wat je praat maar die taya zette don gg op zn plaats een x dus praat niet dom tjap denk niet dat je met hem moet fokken

cro
Gast
cro
4 years 7 months ago

iedereen doet mans hier over taya achter hun computer haha haters

a2o
Gast
a2o
4 years 7 months ago

haters

Jansmang
Gast
Jansmang
4 years 7 months ago

Beste,

Iedereen die hier een negatief commentje plaatst durft in de realiteit niet voot zichzelf op tekomen, denk ik. Alleen achter het net een beetje reacties plaatsten, en anderen opf*cken. Zelf straks maar weer met pa en ma op de bank n filmpje kijken, en morgen ochtend weer stoer doen op Puna.nl.. Hou het voor je, een mening geven mag, maar personen persoonlijke benaderen gaat wat te ver. Vraag dan een desbetreffende kennis om het 06-nummer vn Taya en ga hem dan opf*cken, en doe het alsjeblieft niet met je stijve plasser achter je toetsenbord!

Wackass niggaz.

G
Gast
G
4 years 7 months ago

eej gaa dese man stinkt met ze kk twitter
neppe bitch hopelijk pakke ze m n keer

master e
Gast
master e
4 years 7 months ago

badboy taya is gwn verrotte rapper , geen haat ofzo , maar er zijn veel betere rappers dan hem

abdelo
Gast
abdelo
4 years 7 months ago

Kijk vind het jammer dat ie zicht op twitter drukt maakt om andere rappers. Als je een echte straat jongen ben hoef je daar niet over te praten op twitter, want je weet het zelf tog. daar heb je twitter niet voor nodig. gewoon je muziek. ik vind dit nummer goed ik begrijp zn boodschap. hij zegt vaak dat er billenlikkers zijn in de rapgame geef ik hem gelijk mee. hij moet zich op zijn muziek richten en niet op twitter doen als een zeik goon

doeniestiff
Gast
doeniestiff
4 years 7 months ago
je bent gwn kaka je kan alleen kritiseren over andere rappers dat hun flikkers zyn en in de billen gaan KILL hoe ben jij bekend geworden dan??? mense kenne je van op een missie je hebt je hele kaolo carriere aan hef te danken en dan ging je hem nog disrespecten maar hjy zei zelfs datje pokus kaka zyn haha je praat omin slimme mannetje op twitter maar als k je rhymes hoor ben je KANKE DOM nog dommer dn ferdi met je gayy ass label julie rappe kk lang maar hebbe geen ene shit haha kyk hydroboyz pakke shine… Read more »
Piraat
Gast
Piraat
4 years 7 months ago

Dit Is Echte Hiphop Nederland Meer Kan Ik Er Niet Aan Toevoegen

Realistisch
Gast
Realistisch
4 years 7 months ago

Badboy-taya is realer dan de meeste “gangster” rappers hier in Nederland. Keizer met ze grote bek word gewoon geklapt en kijk em nu.. fuck dat hij shows doet .. hij doet alsof hij rijk is met rappen maar tot nu toe is de enige rapper die een miljoen heeft verdiend met rappen in Nederland Ali-b. Badboytaya zegt waar hij achter staat en dat maakt hem de realest in de game!

Haterz mogen dicksucke!

fokmetme
Gast
fokmetme
4 years 7 months ago
Hometown
Gast
Hometown
4 years 7 months ago

Beat is hard. Hoeft niet altijd punchline rap te zijn.

Piraat
Gast
Piraat
4 years 7 months ago

Ik Heb Deze Track Op Repeat Ik Ga Em Helemaal Grijs Draaien Ik Respecteer BadBoy Voor Dit Vanaf Nu Ben Ik Fan Van Taya

cor
Gast
cor
4 years 7 months ago

he weet iemand hoe je je shit naar puna stuurt.????

LOL
Gast
LOL
4 years 7 months ago

@BadboySanka

Scott
Gast
Scott
4 years 5 months ago
see this is tuff.I wear my sitckers under the cap to the side of the brim (Do NOT bend the rim)The only thing is if you wear them often like the same one the sitcker turns a silver color from sweat and just using it alot. So when the sitcker comes off (either taking it off or falls off you will have a part of the cap a different shade then the rest. If you got a bunch of hats then no worries since u have alot to wear and chose from, also you can buy a new a hat… Read more »
letsgo033
Gast
letsgo033
4 years 4 months ago

Realer kan je niet komen Respect

wpDiscuz