Skip to Content

28 Responses to “Badboy Taya – Eigen Kracht (prod. Problemchild)”

 1. March 16, 2012 at 8:00 pm, pow said:

  Wat een twitterslet zeg
  Ben blij dat hij z’n kop meer op twitter laat zien dan op straat…

  Reply

 2. March 16, 2012 at 8:13 pm, Rotterdamsko said:

  love vo badboy taya
  eindelijk realistische shit!

  Reply

 3. March 16, 2012 at 9:04 pm, JASON61 said:

  KAOLO HARDE TRACK!!!!

  Reply

 4. March 16, 2012 at 9:23 pm, G said:

  deze man is irritant op twitter, maar deze track is dope!

  Reply

 5. March 16, 2012 at 11:33 pm, khaliloe said:

  eindelijk komt hij met een goede tune, dan al dat gebluf op twitter wees jezelf taya geloof me dan kan je het verschoppen, gedraag je volwassen negeer die fuckers

  Reply

 6. March 17, 2012 at 9:32 am, realshit said:

  ver schoppen?? haha laat me niet lache deze guy s ZOO kaka geen punches geen goeie woordenschat geen rhymeskemes nix je doet slim maar rapt als een 12 jarige en je label baas zehme MO wouw keizer tekenen en em 5 kop geven dus smoel niet jullie zyn hopeless vor fame en stiekem wille jullie gay rappers tekenen wats dat vor gangster shit, s/o naar hydroboyz hun zyn de maasterlijkste

  Reply

 7. March 17, 2012 at 10:13 am, Jezus said:

  Jezus wat slecht gooi jezelf weg a g*ylord

  Reply

 8. March 17, 2012 at 10:41 am, okeee said:

  schaam je hoe je tweet, ga beter aan je rhymes werken,, jeetje..jij pakt zogenaamd big stacks.. nou big up voor jou.. meer respect voor keizer die shows rockt! “ik word geascoseerd met killers en criminelen” stoere jongen..deze jongen zit nog in zn jeugd..goon dit goon dat..jammer.

  Reply

 9. March 17, 2012 at 12:51 pm, doenietstiff said:

  Hahahahahahahahah wooow ik raad al meteen dat de haat reactie s van 13 jarige rijke luileven kinderen zijn als KEIZER goed vind ben je KKKKKK dom keizer rapt alleen over zogenaamd chicks die niet heeft want hij s kkkkkk lelijk heeft geen cash loopt op kkkkk slechte swag hoge adidas tagahahah kk neppe gast maar ai luister dan so naar taya man want hij heeft KEIZER GEBLAZEN dus wat is met jullie bitches wat keizer rockt show komende 2 jaar mis en dan vind iedereen m kk nep en s ie sceer laat me ze shows rocken voor 14 jarige massooool

  Reply

  • March 18, 2012 at 1:06 am, realshit said:

   > kzeg niet dat k keizer dope vind kvind em een knosso hy s gay en kvind t lekker dt taya em geklapt heeft aangezien keiz bollebof en jpb nu officeel de gay’ste rappers vn t land zyn maar taya spit alsnog kaka en k druk alleen de feitten op tavel kben gwn REAL
   owja en jullie kunne allemaal beter gwn stoppen met rappen want dubbel M is de hottest in de game right now die guy klaart iedereen #yeahisaidthat

   Reply

 10. March 17, 2012 at 2:16 pm, Tjap said:

  badboy taya is in het echte leven een kleine bitch ass nigga

  werd al meerdere keren in zijn nakie gezet op straat

  Reply

 11. March 17, 2012 at 2:53 pm, jonko thee said:

  weet niet wat je praat maar die taya zette don gg op zn plaats een x dus praat niet dom tjap denk niet dat je met hem moet fokken

  Reply

 12. March 17, 2012 at 5:01 pm, cro said:

  iedereen doet mans hier over taya achter hun computer haha haters

  Reply

 13. March 17, 2012 at 5:27 pm, a2o said:

  haters

  Reply

 14. March 17, 2012 at 6:13 pm, Jansmang said:

  Beste,

  Iedereen die hier een negatief commentje plaatst durft in de realiteit niet voot zichzelf op tekomen, denk ik. Alleen achter het net een beetje reacties plaatsten, en anderen opf*cken. Zelf straks maar weer met pa en ma op de bank n filmpje kijken, en morgen ochtend weer stoer doen op Puna.nl.. Hou het voor je, een mening geven mag, maar personen persoonlijke benaderen gaat wat te ver. Vraag dan een desbetreffende kennis om het 06-nummer vn Taya en ga hem dan opf*cken, en doe het alsjeblieft niet met je stijve plasser achter je toetsenbord!

  Wackass niggaz.

  Reply

 15. March 17, 2012 at 7:16 pm, G said:

  eej gaa dese man stinkt met ze kk twitter
  neppe bitch hopelijk pakke ze m n keer

  Reply

 16. March 18, 2012 at 12:01 am, master e said:

  badboy taya is gwn verrotte rapper , geen haat ofzo , maar er zijn veel betere rappers dan hem

  Reply

 17. March 18, 2012 at 1:51 am, abdelo said:

  Kijk vind het jammer dat ie zicht op twitter drukt maakt om andere rappers. Als je een echte straat jongen ben hoef je daar niet over te praten op twitter, want je weet het zelf tog. daar heb je twitter niet voor nodig. gewoon je muziek. ik vind dit nummer goed ik begrijp zn boodschap. hij zegt vaak dat er billenlikkers zijn in de rapgame geef ik hem gelijk mee. hij moet zich op zijn muziek richten en niet op twitter doen als een zeik goon

  Reply

 18. March 18, 2012 at 11:09 am, doeniestiff said:

  je bent gwn kaka je kan alleen kritiseren over andere rappers dat hun flikkers zyn en in de billen gaan
  KILL hoe ben jij bekend geworden dan??? mense kenne je van op een missie je hebt je hele kaolo carriere aan hef te danken en dan ging je hem nog disrespecten maar hjy zei zelfs datje pokus kaka zyn haha je praat omin slimme mannetje op twitter maar als k je rhymes hoor ben je KANKE DOM nog dommer dn ferdi met je gayy ass label julie rappe kk lang maar hebbe geen ene shit haha kyk hydroboyz pakke shine in 1 jaar als je niet zo komt dan moetje gwn je bek dicht houden en een baan zoeken
  kaolo slechte rappers

  Reply

 19. March 18, 2012 at 11:51 am, Piraat said:

  Dit Is Echte Hiphop Nederland Meer Kan Ik Er Niet Aan Toevoegen

  Reply

 20. March 18, 2012 at 2:54 pm, Realistisch said:

  Badboy-taya is realer dan de meeste “gangster” rappers hier in Nederland. Keizer met ze grote bek word gewoon geklapt en kijk em nu.. fuck dat hij shows doet .. hij doet alsof hij rijk is met rappen maar tot nu toe is de enige rapper die een miljoen heeft verdiend met rappen in Nederland Ali-b. Badboytaya zegt waar hij achter staat en dat maakt hem de realest in de game!

  Haterz mogen dicksucke!

  Reply

 21. March 18, 2012 at 7:36 pm, Hometown said:

  Beat is hard. Hoeft niet altijd punchline rap te zijn.

  Reply

 22. March 18, 2012 at 8:16 pm, Piraat said:

  Ik Heb Deze Track Op Repeat Ik Ga Em Helemaal Grijs Draaien Ik Respecteer BadBoy Voor Dit Vanaf Nu Ben Ik Fan Van Taya

  Reply

 23. March 19, 2012 at 12:27 am, cor said:

  he weet iemand hoe je je shit naar puna stuurt.????

  Reply

 24. March 19, 2012 at 6:40 pm, LOL said:

  @BadboySanka

  Reply

 25. May 02, 2012 at 5:01 pm, Scott said:

  see this is tuff.I wear my sitckers under the cap to the side of the brim (Do NOT bend the rim)The only thing is if you wear them often like the same one the sitcker turns a silver color from sweat and just using it alot. So when the sitcker comes off (either taking it off or falls off you will have a part of the cap a different shade then the rest. If you got a bunch of hats then no worries since u have alot to wear and chose from, also you can buy a new a hat (same one) once u get alot of wear out of them.hopes this helps you outEDIT no offense to the post before but NO ONE leaves the mlb sitcker on they leave the size sitcker on, the mlb sitcker left on just looks stupid

  Reply

 26. June 21, 2012 at 3:40 pm, letsgo033 said:

  Realer kan je niet komen Respect

  Reply

Laat een reactie achter:

Index
Back to top