Skip to Content

Amier Papier brengt op 18 mei zijn debuutalbum ‘Rijzende Ster’ uit. Het nummer ‘Papa is een Bitch’ is afkomstig van het aankomende album en dateert alweer uit 2009, vlak voordat Amier zijn vader voor de eerste keer ontmoette. De track is geproduceerd door Olle P (Oliver Pattinama), die een grote gedeelte van het album heeft geproduceerd. Beluister de track op de vervolgpagina…

Categorie:
Binnenland

23 Responses to “Amier Papier – Papa is een Bitch (prod. Olle P)”

 1. April 13, 2012 at 11:14 pm, Nvbd said:

  gewoon gek hoor!

  Reply

 2. April 13, 2012 at 11:18 pm, doeniestiff said:

  kheb m geluisterd tot 55 seconde en geskipt
  je bent meer een storyteller en hiphop s al geevolueerd naar punchlines
  het s oke om 1 x te luistere maar kzou et niet in me bak blazen
  SARRYYY

  Reply

 3. April 13, 2012 at 11:32 pm, awat said:

  Dit is ook alleen bedoeld voor die gene die deze shit snappen. Als je niet weet waar hij over praat vind je hem ook niet hard omdat je het niet voelt

  Reply

 4. April 13, 2012 at 11:39 pm, zuenson said:

  echt heee! doeniestiff je bent een mongol, gwoon erg nummer. fuck you met je punchlines

  Reply

 5. April 14, 2012 at 12:17 am, doeniestiff said:

  geen disrespect naar amier et is alleen oud materiaal
  en de game is ondertusse veranderd
  als hij dit gwn had gedropt all back in de day weet k veel helang gelden
  dan hadt het meer impact gehad en hadtie waarschijnlijk ook meer shine gekrege
  maar nu is de game al zo veranderd you gotta step ya game up son ik luister persoonlijk naar geldmakendemotiverendehosselindeshit muziek ga wat doen man klagen in een hoekje vn je kamer over vaders die nie vor hun kind zorge helpt niet tis gwn nie voor herhaling vatbaar SARRRY

  Reply

  • April 14, 2012 at 12:45 am, Vincent said:

   > yo ff de game is niet veranderd jij luistert naar andere dingen. punchlines is ok voor even maar dat is party muziek, wanneer je een beetje van hiphop houd weet je dat echte shit zoals dit juist de muziek soort zijn body geeft, iets waar je hard op kan chillen of juist wat van kan leren. blijf niet simpel want je favo rapper pompt ook gewoon dit soort shit wanneer hij hiphop luistert!

   “geldmakendemotiverendehosselindeshit” is van vroeger joh rappers hebben het daar al over sins 2000 laten we verder gaan

   Reply

   • April 14, 2012 at 9:33 am, doeniestiff said:

    > okeeee ga jij maarr in een hoekje vn je kamer huilen over dat je papa een bitch is terwyl ik luister naar hydroboys party muziek tenminste geen sad shit doe nie emo man doe nie stiff facking emo rappers huilende niggaz in een hoekje vn je kamer haha kkrop man

    Reply

   • April 14, 2012 at 7:07 pm, doeniestiff said:

    > muziek om op te chillen? gedraag je man je bedoelt muziek om in een hoekje vn je kamer te luisteren terwijl je down bent

    Reply

  • April 14, 2012 at 4:36 pm, awat said:

   > Jij bent nou eens een goed voorbeeld van een meeloop schaap! Luister gewoon wat JIJ dope vind. Niet naar wat toevallig op dit moment ´´hype´´ is.

   Reply

   • May 02, 2012 at 8:59 pm, Vane said:

    “Sorry, I don’t claim ALL whites do…” (DJBA)<<Actually you DID! "The Whites in quteoisn (those that the Republicans love to scare with their Willie Horton stories)….such "law & order whites" comprise virtually 99% of the white population…and a similar percentage of other ethnic groups as well.I'm positive that I know more about the "inner city" and what it's people believe than you do about the white community."And you IN NYC, with that whole Central Park "Wilding" incident acting as if some and I'd say MANY WHites weren't or aren't preped to believe Black men are laying in wait for poor innocent White women? That doesn't help YOUR argument at all.Those spoiled scumbags (the group that attcked the Central Park jogger) were all well-off low-lifes. At least two of that "wolf-pack" had BOTH parents working as NYC Corrections Officers (back then that was $180K to $200K per year with OT).Again, violent felons like that CAN'T be rehabbed. The ONLY thing that reduces violence among violent offenders is the vicissitudes of aqe.You keep on bringing up legitimate cases that cry out for harsher punishments and MORE law & order/crime control (Willie Horton – who DID everything he was accused of on furlough and the wolf-pack that attacked the CP jogger) as "proofs" that "tough on crime" is a code phrase for "race?"Not a good strategy.FACT is, at least in NYC you could scarcely find a critic of the Bratton anti-crime plan among NYC's black population, and as Giuliani rightly boasted the ComStat plan DID save upwards of 10,000 minority lives over Giuliani's tenure.Whites applaud "crime control" and harsher penalties for violent felons for the SAME reasons the vast majority of blacks do the same – because such measures save lives, make the areas where people work and play much safer and make doing business easier and less costly.One thing I'm very happy to see is that NOT ONE person has sought to legitimize or rationalize inner city violent crime as some form of righteous indignation….it is anything but.

    Reply

 6. April 14, 2012 at 10:26 am, doeniestiff said:

  ik vind amier papier wel een grappige naam omdat je dingen op papier kan opschrijven en je kan de hydroboyz nergens opschrijven dus dat is wel lol

  Reply

  • April 14, 2012 at 7:15 pm, doeniestiff said:

   wat pak je me naam je fcking idioot, haha je kan hydroboyz elke weekend op een fissa vinde is entertainment kzeg tog geen disrespect naar amier papier die jonge heeft zn hart erin gezet n feelings maar als je succesfull wilt worden heb je andere strategie’en nodig (Y)>

   Reply

 7. April 14, 2012 at 1:03 pm, nz said:

  mooi.nummer. dit gaat tenminste ergens.over en.niet zoals.die gast hier zit te roepen.met.z’n.hydroboyz.party.muziek.
  dit.is.tenminste.hiphop

  Reply

 8. April 14, 2012 at 3:32 pm, tja said:

  je vader een bitch noemen wat die ook gedaan heeft is een no no..
  beetje gay.

  @ doeniestiff: nigga je weet echt geen reet van hiphop met je punchlines en hydroboys.
  je heb tenminste ons weten te vermaken we gingen stuk hier om je ignorant ass opmerking.

  Reply

 9. April 14, 2012 at 5:38 pm, Boy said:

  > vriend is hiphop voor de meeste niet iets om je te uiten als je je wil uiten of doe dan doe je dat als iemand zig uit ovr zyn pa doet die dat, jy snapt muziek niet ouwe

  Reply

 10. April 14, 2012 at 7:51 pm, Tjandoeh said:

  Opgegroeid zonders ouwe, shit spreekt mij aan en ik vind het dope

  Reply

 11. April 14, 2012 at 10:40 pm, hiphopisdope said:

  dope

  Reply

 12. April 15, 2012 at 10:19 am, baasbovenbaas said:

  Goeie deliviry, ik miss alleen een dope flow en een dope wordplay
  wat er dus DUIDELIJK NIET INZIT
  die manier van rijmen en zinsopbouw k voel et gwn niet

  Reply

 13. April 15, 2012 at 10:35 am, thee zonder jonko said:

  dat mensen zulke comments plaatsten over hiphop zegt genoeg over hoe de jeugd is vervuild door de hydrotoys en rassknulletjes en rotjoch ik voorspel dat dit het laatste jaar van rotjoch is hij heeft zn eigen kuil gegraven, die hype is dadelijk over en dan gaan we weer over tot de order van de dagmet echte hiphop , hiphop was altijd al schrijven over echte dingen levens dingen dat die bijlmer clowns nu een facade moeten rappen tja droom lekker verder,,,dadelijk ben je schoonmaker op het station… dan zal ik je groeten als ik uit me werk kom..

  Reply

 14. April 15, 2012 at 1:06 pm, doeniestiff said:

  > wat doe jij stoer met je hydroboyz & Rotjoch uitschelden.
  zet je emo muziek maar weer aan en begin maar in je hand te snijden

  Reply

 15. April 15, 2012 at 1:07 pm, hiphopisdope said:

  Thee zonder jonko heeft zowiezo gelijk

  Reply

 16. April 16, 2012 at 10:20 pm, yesmanyesja said:

  Amier heeft meer talent in z’n kleine teen dan alle hydroboyz bij elkaar

  Reply

 17. April 17, 2012 at 1:43 pm, Hip Hop said:

  Ik vind Amier niet zo talentvol.. schrijft niet dope ofzo.. vervormde stem.. niks voor mij

  die “doe niet stiff” weet niks van hiphop.. iedereen roept : doe niet stiff is een bitch:P

  Reply

Laat een reactie achter:

Back to top