Skip to Content
Posted by:
Categorie:
Binnenland, Puna.TV

Badboy Taya: “Mijn personage trekt veel mensen aan”

Na zijn eerste mixtape 'Mama's Badboy' was Badboy Taya meer in het nieuws rondom zijn tirades/uitbarstingen op Twitter dan zijn muziek. Zijn uitlatingen brengen altijd de nodige commotie met zich mee op het social media platform. Ons leek het leuk om een dagje mee te lopen met de rapper uit Amsterdam en voor de verandering ook te praten over zijn muzikale plannen. Het werd een leuke dag waarin we met Taya terugblikken, maar ook naar de toekomst kijken. Daarnaast geeft Taya ons en jullie, zoals hij en zijn vrienden het noemen, een kijkje in het goede leventje dat zij momenteel hebben...

67 Responses to “Badboy Taya: “Mijn personage trekt veel mensen aan””

 1. April 26, 2012 at 12:56 pm, fijsdfidj said:

  kyk ze mansion dan

  Reply

 2. April 26, 2012 at 12:57 pm, Bah said:

  Bah.
  “Mijn personage”..
  Persoonlijkheid lijkt me, of vind zelfs jij jezelf nep? Dat zou wijsheid zijn.
  Straat dit, dat.
  Lekker op centerparcs wonen.

  Reply

 3. April 26, 2012 at 1:04 pm, Max said:

  Whahaha! Gast praat alsof ie een gevestigde naam is en binnen is. Ik weet niet waar ie geld mee verdient maar in ieder geval niet met muziek… F*cking poser…

  Reply

 4. April 26, 2012 at 1:05 pm, jwzz said:

  wel aardig van orry dat je ff balling mocht spelen met zijn shit je bent stoffig man zo leef jij niet maar orry je bent dying

  Reply

 5. April 26, 2012 at 1:16 pm, 030 said:

  Deze jongeman doet alsof ie elke dag zo leeft en alsof dat landhuisje van hemzelf is. Mij hou je niet voor de gek, want met je mixtapes en wat losse nummertjes kan je echt niet zo leven zoals je hier voordoet!

  Reply

  • April 26, 2012 at 3:30 pm, R said:

   ik hoor allemaal mensen zeggen dat hij nep is omdat hij niet zo kan leven van muziek. volgens mij doet hij t dan juist heel goed in een andere business jongens ;)

   Reply

 6. April 26, 2012 at 1:44 pm, rrer said:

  ik vind het zoo tegenstrijdig dit..er wordt geluld over ‘rappers rappen geen real shit, rappers liegen blabla’ .. deze man woont gewoon nog bij z’n ouders maar doet alsof alles van hem is…schande zeg!! en dan doe je net alsof je altijd in een hotel eet..kijk hoe die gasten onwennig het hotel uitlopen…dude, denk je dat we achterlijk zijn? je smoked, je bent een rapper en je bent fokkin lui, alsof je je huis op die manier zou inrichten. Alsof je geiten in je achtertuin zou hebben…please kom niet zo praten als nix van jou is..

  Reply

 7. April 26, 2012 at 1:45 pm, DBZ said:

  @rrer : denk je echt dat zijn ouders zo rijk zijn? Dit is gewoon gehuurd joh bij een center parcs..niets bijzonders hoor

  Reply

 8. April 26, 2012 at 1:49 pm, 1102 said:

  je ziet echt dat men taya niet kent die man komt uit de Bijlmermeer en heeft altijd gehosselt en kent skere mensen en mensen met geld die man is ook altijd real als je met hem praat dit is gewoon iets wat hij kan doen in zijn leven gun die man hij heeft veel meegemaakt in ze leven en die man heeft zeker succes geboekt muzikaal zonder te veranderen .

  ps taya woont altijd op zichzelf sinds hij 17 jaar is

  Reply

 9. April 26, 2012 at 2:11 pm, orryboom said:

  HAHAHA kk joker die osso is van orry die kleine boy die erbij zit zomaar doe je alsof dat je osso is skaam je hoor skaam je diep hhaha

  Reply

 10. April 26, 2012 at 2:18 pm, geezy said:

  altijd grappig die haterz alleen maar love voor taya man die man grind hard voor ze shit en niemand heeft gezegt dat het zijn huis is maja haterz heb je nodig en die man weet goed om te gaan met de middelen die hij heeft !

  Reply

 11. April 26, 2012 at 2:20 pm, orr said:

  dit is echt zo’n artiest die nog naam had door thc waarschijnlijk maar nu NIKS doet en toch wilt doen alsof hij thuis hoort in de scene ik vind het schandalig hoe hij doet zo fake

  Reply

 12. April 26, 2012 at 2:44 pm, hiphop4life said:

  DUS JE CLAIMT ALTIJD REAL TE ZIJN MAAR NEEMT DIT ITEM OP OP EEN PLEK WAT NEVER VAN JOU IS OM INDRUK TE MAKEN WAT IS HIER REAL AAN ?

  Reply

 13. April 26, 2012 at 2:55 pm, C. said:

  hij staat daar, jullie haten achter computers.
  BIJLMERSTYLE

  Reply

 14. April 26, 2012 at 2:55 pm, badboy said:

  hahaha badboy is lau lau hij trekt die orry vriendje helemaal leeg, feunt in ze zwembad movet in gekke wagi van em, laat me paye bij de hotel, jaman orry FOOL je word gebruikt door rappers, nog erger als een banga, Rappers goldigge je moer kkr vriendje

  Reply

  • April 26, 2012 at 3:07 pm, harry said:

   > je weet dat orry zijn neefje is ?

   Reply

   • April 27, 2012 at 1:38 am, badboy said:

    hahahahh hij trekt ze eige neefje leeg lau lau hij klaart zeker nog die geile madre van em,

    Reply

 15. April 26, 2012 at 2:57 pm, sibu said:

  Wie heeft hem horen zeggen dat het zijn osso is????
  tuurlijk hij showt een beetje daar maar hij zegt tog niet dat alles van hem is wat je ziet jullie maken dat er zelf allemaal van stelletje emo’s

  Reply

  • August 23, 2012 at 6:03 am, Khloe said:

   Ogen en oren voor en achter, enorm itsohantingsvermcgen, al het mogelijke individueel uit de kinderen halen, ontwikkelen en perfectioneren van de lesstof, kinderen en leraren moed geven om door te gaan en van alles ook nog eens genieten! Wanneer word jij Minister van Onderwijs? Hetzij in Nederland, hetzij in India. Iemand met zulke krachtige talenten kan m.i. overal terecht. Gerda, woorden schieten tekort. Het is misschien saai, maar mijn bewondering stijgt met de dag. En erg laag was die toch al niet. Liefs,Henri

   Reply

 16. April 26, 2012 at 3:24 pm, wtwaa said:

  een echte hater checkt dit niet eens meer

  Reply

 17. April 26, 2012 at 3:48 pm, zoals hef zij. said:

  wat zouden ze zeggen als ik morgen langsrij in n benz, kijk m tippe.. maar t is nie van hem..

  Reply

  • April 27, 2012 at 1:39 am, jhonnie said:

   hef zij CLIPPE, niet tippe mogooltje

   Reply

 18. April 26, 2012 at 3:56 pm, Harold0001 said:

  @Sibu : nee dat zegt hij ook nergens, maar komop man, check naar die beeldvorming. Hij chillt in die osso, gaat in een hotel eten, praat over wat realness is. Hij weet dat hij gefilmd wordt en zou moeten weten dat daardoor een beeldvorming mee gecreerd wordt. Als je gefilmd wordt is het de bedoeling dat je iets van JOUW leven laat zien, en niet andermans huis, of zogenaamd doen alsof je altijd in een hotel eet. Hij zet daar een levensstijl neer waarvan elke boerenmongool weet dat dat niet zijn levensstijl is. Het visuele is gewoon fake waardoor ik nu ook twijfel aan zijn woorden.

  Reply

 19. April 26, 2012 at 4:15 pm, 1102 said:

  echt onbegrijpelijk die haat die man is een fucking hustler altijd al geweest die man heeft contacten alles jullie willen hem teveel down zien soms is hij in de hood Bijlmer en soms is hij in het good life gedeelte waar hij ook mensen heeft die man staat al 4 jaar in de game heeft al zoveel bereikt en jullie blijven maar haten !

  Reply

 20. April 26, 2012 at 4:18 pm, bijlmerstyle niggaz said:

  hahahah zoals taya zegt haterz kunnen dick sucken die man heeft neva gezegd het is zijn huis en die man ze eigen cribs zijn altijd nice de man pak ze buit en heeft net als elk mens ups en downs en is meer straat dan vele rappers !

  Reply

 21. April 26, 2012 at 4:21 pm, Www said:

  Ik snap al die love naar die man niet..deze man is alles behalve real, rapt niet wat hij leeft en is nog eens slecht ook..ik snap niet dat jullie lovers hem supporten, onder welke steen leven jullie in godsnaam? En wat, dat hij al 4 jaar in de game zit maakt hem ineens goed? Moet hij eens op zijn CV zetten..pff, sommige mensen snappen er echt geen ruk van..luister liever naar echte muziek ipv die hiphop die in nederland totaal niet leeft…fokkin emo’s en jullie rare subcultuurtje

  Reply

 22. April 26, 2012 at 4:24 pm, Hendrikx said:

  hahaha check die huis, auto, hotel, tuin en geiten..deze man is echt kaka.

  Reply

 23. April 26, 2012 at 5:01 pm, T.Y. said:

  mensen praten over hij heeft ups en downs. enige up is wanneer hij cockie geeft, en enige down is wanneer hij bukt zodat hij in zn kontje gepierd kan worden. fake ass punk, get a real job and life. zogenaamd hosselaar terwijl je geen donnie verkoopt. alsof bijlmer je een gangster status geeft. in bijlmer wonen ook kinderen, tatta’s, chinezen of whatever, krijgen die ook meteen een gangster allure?? iedereen heeft struggles, badboy is niet de enige. that’s life and deal with it. men zou niet zo luiddunkend moeten doen over hun zogenaamde problemen en leren om wat bescheidener te zijn.

  Reply

 24. April 26, 2012 at 5:03 pm, jeoom said:

  wie schiet die man ff dood

  Reply

 25. April 26, 2012 at 5:03 pm, badgay tanja said:

  badbootje. bestaat die niga nog steeds? echt man, wanneer leert hij het nou eens. Get a L.I.F.E. in plaats van 18 jarige kids te imponeren.

  Reply

 26. April 26, 2012 at 5:07 pm, hunter said:

  deze man is echt te slecht voor woorden. get some talent or die trying. als je een echte ‘G’ bent kun je vast wel tegen deze harde kritiek. schattig om te zien dat je een paar 16 jarige kids als fanbase hebt. maar als je echt slim bent focus je je op je toekomst en niet op je verleden. je heden lijkt nergens op!

  Reply

 27. April 26, 2012 at 5:09 pm, hansje said:

  owkee ik zeg het niet gauw maar alle haat naar deze man is terecht. wie verteld hem dat hij moet ophouden?

  Reply

 28. April 26, 2012 at 5:11 pm, boowtjebadtje said:

  ‘Mijn personage trekt veel mensen aan’??? Is jouw personage een goed voorbeeld voor de jeugd? Vind je het echt nodig om dat te zeggen? Ben je daar trots op? Je zou je moeten schamen. Ongelofelijk, ik ben blij dat ik je vader of moeder niet ben. Tfoe ga van hier sahgbi

  Reply

 29. April 26, 2012 at 6:34 pm, okeee said:

  real claimen.. neppe osso komen.. Dat hotel en shit.. je trekt geld uit om dit te showen.. iedereen kan dingen guren whatever.. is gewoon triest man.. hij doet of die gevestigde naam heeft etc.. kijk, je bent 17/18 je doet dit.? oke, kan ik snappen maar je bent volwassen en doet dit? gooi jezelf weg man..

  Reply

 30. April 26, 2012 at 7:42 pm, TheNextLevelboyz said:

  Ik weet 100% dat negativ ze hele nindo “goonz” hier even zijn gaan haten onder een neppe naam. En dat is precies wat je fake maakt. Net als lexxxus hij tweet wel over dit filmpje, maar mentiont Badboytaya niet. Als badboy taya niet real was zou lexxxus hem wel linken, maar hij heeft de ballen niet. En ohja, lexxxus claimt de heledag dat hij real is.. haha als je dingen op twitter zet over anderen ben jij een SNITCH! kk stumpert. Zogenaamd G.. ga trainen ofzo man je bent te dik om in de booth te kunnen staan. En Negativ is ook zon ventje die alleen maar haat zonder mention of via fake namen. Claim niet dat jullie “real” zijn man jullie zijn echt pussy’s!

  Reply

 31. April 26, 2012 at 7:50 pm, TWIsM said:

  Ik dacht eerst kraakpand, maar hoor net die badboy is geadopteerd door rijke tatas, boeren en zo, vandaar die osso.

  Reply

 32. April 26, 2012 at 7:54 pm, TheNextLevelboys said:

  Maar nader gezien moet ik eigenlijk toch zeggen dat badboy toch wel een pussy ass faggot is. Ik denk dat ik maar overstap naar die click van negativ en z’n nindo. Is ook crap, maar beter als deze kk hom o

  Reply

  • April 26, 2012 at 9:27 pm, TheNextLevelboyz said:

   > Kijk dit bedoel ik met fake ass people als jij, maar ik laat je met rust. Je zult vast een leuk leven hebben door mijn naam te gebruiken en reacties te plaatsen. Ga nu maar weer terug in de kontjes van nega, priester, keizer & lexxxus en bokoesam teken bij THC!! Niet dat ik je hard vind maar negativ is alleen profiteur die van keizer’s geld leeft

   Reply

 33. April 26, 2012 at 7:59 pm, ASML said:

  dit is nou de reden waarom hiphop in nederland niet verder komt. door slechte rappers die het maar blijven proberen terwijl iedereen weet dat ze nergens komen. maar ok ga maar zo door, over een paar jaar is er toch niets meer van de scene over en is iedereen overgestapt naar de mainstream zoals dio, sef, gers en weet ik het. hiphop wordt steeds kleiner en beperkter waardoor we over 5 jaar nog meer lowlifers gaan tegenkomen bestaande uit smokers, posers, wannabe gangsters en fake ass bitches. kom op man, we wonen in Nederland, niet in Amerika. Tuurlijk bestaan er struggles, maar een echte ‘G’ praat daar niet over. Een echte ‘G’ praat niet over dingen waar badgay tanya over rapt. Het feit dat je het wel doet zegt al genoeg. AnusLikker/SpermaSlikker dat je bent.

  Reply

 34. April 26, 2012 at 8:00 pm, Terecht said:

  Ik digg zijn shit totaal niet. Als ik iets goed vind zeg ik niets. Als ik iets slecht vind zeg ik er wat van. Dus bij deze! #WhatsHappeningToThisWorld

  Reply

 35. April 26, 2012 at 8:02 pm, hahahah said:

  hahahahaha wowww kijk hoeveel er gehaat wordt op deze man. 95% zegt hetzelfde. wellicht een teken dat dit filmpje zuigt?

  Reply

 36. April 26, 2012 at 8:07 pm, roffa010 said:

  Ewa ja wat is dit
  fkkn mogool wat denkt ie nou jo die taya, zehma hy draait
  ga kontje gooie gauw gauw zemmer
  hys illi jo pff;

  Reply

 37. April 26, 2012 at 8:32 pm, C-Wiz said:

  attention is attention.

  Reply

  • April 26, 2012 at 9:17 pm, ABCDEFG said:

   > You mean : bad attention is bad attention

   Reply

 38. April 26, 2012 at 9:14 pm, gooia said:

  Dit is echt zo nep, deze kerel moet koude douche nemen en naar bed
  ff serieus; hy denkt hij is gangsters.. gangsters rappe nie fkking fkerd

  Reply

 39. April 26, 2012 at 9:19 pm, bbadd said:

  pffff gooi jezelf weg dude waar ben je in hemelsnaam mee bezig met je rijke en gevestigde sfeer te creeeren. hij is blijven hangen in de tijd. in 1999/2000 was stoerdoenerij/status populair, maar we leven in 2012 mayn. tijden zijn veranderd. zoiezo weten luisteraars beter what’s going on in the scene dan vroeger. u need to step up the game or leave like you were never in it.

  Reply

 40. April 26, 2012 at 9:21 pm, rudolfq said:

  zerieus ik krijg het idee dat deze man de hiphop zoiezo niet serieus neemt. dit is echt fake man.

  Reply

 41. April 26, 2012 at 9:48 pm, 070 said:

  als hij niet bij wilde westen zat was hij allang geklapt door lexxx nega rqs enz enz enz hij weet t en hun weten t

  Reply

  • April 27, 2012 at 12:28 pm, tuigeersteklas said:

   > dus volgens jou zijn lexx, nega en rqs bang voor wilde westen?!

   Reply

 42. April 26, 2012 at 10:14 pm, chap said:

  BadBoy Taya doet waarschijnlijk wel iets goed want jullie leveren die man heel veel comments dus exposure hahahaha

  Reply

  • April 26, 2012 at 10:23 pm, eewa said:

   > @chap : dus jij gelooft nog steeds in die ‘slechte publiciteit is ook publiciteit’ crap? idd, er worden veel comments en exposure gegeven op dit moment, maar dat is niet iets waar je blij of trots op moet zijn.

   Reply

 43. April 26, 2012 at 10:26 pm, gangster said:

  iemand als badbootje doet gewoon productiewerk ergens in een fabriek en omdat hij geen andere talenten heeft schrijft hij af en toe wat crap op papier.

  Reply

 44. April 26, 2012 at 10:57 pm, yéaaaaaaaaaaaaaah said:

  wtf, rocks zegt dat hij ECHT is en het REAL houd, maar taya is kk slecht (mijn mening) en toch zoon huis,auto, goodlife ja dan klopt er dus ff iets niet he.
  of je hebt een dikke kraak gezet of gewoon een rijke tante.

  rocks trouwens respect, ben ook grote game fan ken ze allemaal(5:28)

  Reply

 45. April 26, 2012 at 11:03 pm, ruttiej said:

  hahaha hij doet kk veel suiker in thee!

  Reply

 46. April 27, 2012 at 12:05 am, chap said:

  Zolang ze over je praten ben je relevant wanneer ze niet meer over je praten moet je je zorgen gaan maken

  Reply

  • April 27, 2012 at 12:34 am, eewa said:

   > die opmerking is echt kort door de bocht. Jouw beredenering houdt dus in dat wanneer men over je praat en je (zoals je zelf zegt) relevant bent, dat dat iets goeds zou betekenen. Dtt hoeft niet perse iets goeds te zijn. Zoals in dit geval. Al dit gehaat geeft maar aan dat niemand hem tof vindt, wellicht dus ook niet zijn shows gaan bezoeken of zijn toekomstige cd’s zullen kopen. Hij gaat hier op alle positieve fronten mee achteruit. In zijn geval is hij relevant door een fake ass biatch te zijn, en niet relevant als goede rapper. Slechte publiciteit = slechte publiciteit = koop je geen brood mee!

   Reply

 47. April 27, 2012 at 1:02 am, ran collar said:

  Zeker niet de beste rapper van NL, die Taya. Maar toch mag ik hem wel. Als je in ‘op een missie’ van Hef hebt gezeten ben je so wie so legende wat mij betreft.
  Dat gejank over andere rappers (‘ze zijn niet real’) mag voor mij achterwege blijven. Laat deze boy gewoon blijven bouwen aan zn collectie clips.
  Dat landhuis is trouwens gewoon de crib van Johny de Mol in Tienhoven (Utrecht). Die is ook al een tijdje rapfan. Mooi toch!

  Reply

 48. April 27, 2012 at 1:15 am, vlieg0tuig said:

  deze man is kaka

  Reply

 49. April 27, 2012 at 3:10 am, Super haze said:

  MC BIGGA BOVEN BADGAY TAYA.

  Reply

 50. April 27, 2012 at 12:29 pm, Teringtyfustakkeweer said:

  @Ran Colar Je bent een legende als je in een Hef clippie hebt gezeten? Fuck off man, er zijn maar een paar legendes in Nederland. En dat zijn zij die die NL rap scene hebben opgebouwd. Gasten als Taya zullen nooit die status bereiken.

  Reply

 51. April 27, 2012 at 12:54 pm, 070/ said:

  ik ben bang dat sommige mensen die hier hebben gereageerd hij zelf is haha socialmedia ho;) hij heeft alles fb,twit,hyve etcetcetc fucking

  Reply

 52. April 27, 2012 at 1:24 pm, thee zonder jonkoh said:

  wat een bullshit takki hier die man doet zn interview in een nice omgeving is niks mis mee toch, daarnaast is taya iemand die zegt waar het op staat love that shit ,dat al die nieuwe pappies neppe amerikanen na doen en dus ook nep praten en rappen.. ok dat is 2012 moet ook lachen om comments als als je op een missie van hef zit ben je een legend gast, deams , red light boogie, uniq, e life, mod zijn legends , big up taya for being a straight up dude .

  Reply

  • April 27, 2012 at 1:55 pm, nosense said:

   dit is echt zoww gaar he. deze man kan beter stoppen pfff

   Reply

 53. April 28, 2012 at 4:59 pm, Geit said:

  HHAHAHAH A NIGGAH MET EEN GEIT WAAUW DIES NIEUW MAN Voor de rest die comments spreken voor zich als die geit in scene werd gezet okey dope, artistiek maar 4 real bro GEIT .hahah

  Reply

 54. April 29, 2012 at 9:58 am, bijlmermeer said:

  ik zeg je eerlijk de mensen in deze comments zijn rappers los van haterz die waarschijnlijk met hem lachen als ze hem zien ik zie echt veel bullshit wat men zegt over taya 1 hij heeft geen facebook 2 die man is een hustler of je het leukt vindt of niet 3 rqs is geremd op ze clipshoot otrolando nega zocht peace met taya niet andersom en lexxxus pff die belde het huis nummer van taya ze moeder omdat taya hem persoonlijk zou poppen de laatste keer nadat taya ze matie s lexxxus al hadden gepopt op kwakoe en die man heeft muzikaal succes ! ( miljoenen vieuws 2 deals beste single staat al 4 jaar en komt op alle kanalen nu jij )

  ps so fuck all jullie haters

  Reply

  • April 29, 2012 at 4:14 pm, 22 said:

   > hij grijpt in alle nummers de kans aan om te laten horen dat hij een echte hussler is. het feit dat hij in een video, waarvan we als kijkers iets over zijn echte leven te weten zouden moeten komen, niet de kans aangrijpt om iets echts over hem te laten zien maakt het te fake aan alle kanten. je moet niet alles geloven wat je hoort mate. 90% van de hiphop bestaat uit teksten die niet op de waarheid zijn berust. beetje het illuminatie/sinterklaas verhaal. zolang er geen keiharde bewijs is en alleen maar loze woorden die niet tastbaar zijn in de lucht worden gespit, kun je hetgeen wat jij beweerd niet hard maken. laat staan als je met geiten in een achtertuin aankomt.

   Reply

 55. May 01, 2012 at 1:58 pm, gaffie said:

  haha dit is idd centerârcs vorige maand nog geweest en identiek!!! hahaaa

  Reply

Laat een reactie achter:

Index
Back to top