Fresku: “Ik ben een rapper die niet in hokjes denkt”

[jwplayer config=”compare_topnotch” mediaid=”52116″ hd.file=”http://streamcluster03.true.nl/tijdloos/Freskuv5.mp4]

Op 11 mei j.l. bracht Fresku zijn tweede solo album ‘Maskerade‘ uit. In aanloop naar de release volgden onze camera’s de Eindhovenaar op de dag van een speciale luistersessie. We zien hoe Fresku zich voorbereidt en horen zijn motivatie achter het personage Gino Pietermaai. De geboren spreekstalmeester legt uit waarom hij zoveel emotie en persoonlijke verhalen in zijn muziek stopt. Maskerade is onder lovende kritieken ontvangen en kwam in de top 10 binnen van de album top 100.

Fresku treedt op 2 juni a.s. net als Hef, Rico, Kubus & Sticks, Hydroboyz, Murda Turk en Keizer & The Xperience op bij Sucka Free in de Amsterdamse Paradiso. Kaarten bestel je hier

Aanbevolen Event

12jul20:00Kevin GatesPresented by Puna.nl en Paradiso

22 May