Skip to Content

Op zaterdag 2 juni organiseren wij van Puna.nl in samenwerking met Patta, Bassline en Murda Turk een speciale avond in de Amsterdamse Paradiso: “Sucka Free“. Aangezien wij deze mindstate niet alleen uitdragen, hebben wij een aantal dope rappers bereid gevonden om ook een Sucka Free mixtape samen te stellen. En wat is nou een betere dag voor de release van deze mixtape dan 2 juni?!

Sucka Free zal nieuwe tracks bevatten van onder andere Kleine Viezerik, Dio, Sjaak, Feis, Scarface, Faberyayo, Hydroboyz, The Opposites, Dion Masé, Lange Frans en natuurlijk mede organisator Murda Turk. De volledige Sucka Free tracklist vind je hieronder. Blijf de Puna en Patta sites in de gaten houden. De komende week zullen wij steeds meer over Sucka Free bekend maken.

Kaarten voor het Sucka Free event op 2 juni vind je hier. Vanaf 19:00 zijn er optredens van Kubus & Rico, Murda Turk, Hef, Hydroboyz, Keizer en The Xperience, Kubus & Sticks, Fresku en Adje & Reverse. De Amerikaanse producent Aarab Muzik trapt het aansluitende Bassline feestje af, waar ook DJ’s Vic Crezeé, FS Green en Abstract zullen draaien. Sennheiser is ook aanwezig met een speciale gamers lounge! Op die datum kun je ook in de Amsterdamse Paradiso terecht voor een fysiek exemplaar van de tape en een speciaal Sucka Free t-shirt.

Categorie:
Binnenland

8 Responses to “Mixtape: Sucka Free (Artwork & Tracklist)”

 1. May 22, 2012 at 11:58 pm, Mitch said:

  1e
  maccccccccroniiii

  Reply

 2. May 23, 2012 at 2:21 am, Joozy said:

  Ik moet helaas werken …….. dmnt……

  Reply

 3. May 23, 2012 at 8:59 am, qwerty said:

  Ik mis Jiggy,Sticks,Rico,Akwasi,Winne etc. is toch wel de top van de nederhop.
  ik ben wel fcking benieuwd naar die van Rosco & Faberyayo!

  Reply

 4. May 23, 2012 at 10:35 am, kwurtie said:

  ik heb toch liever dat jiggy eens een keer met het grote plaatje komt.

  Reply

  • May 23, 2012 at 5:55 pm, qwerty said:

   > ben ik ook met je eens :p

   Reply

 5. May 23, 2012 at 4:27 pm, hendry said:

  dit lijkt me wel wat!
  wanneer kan ik het downloaden?

  Reply

 6. May 27, 2012 at 12:20 pm, swager said:

  wanneer kan je deze downloaden

  Reply

 7. May 28, 2012 at 5:52 pm, Turk said:

  MurdaTurk staat er wel opvallend vaak tussen… Jammer dit

  Reply

Laat een reactie achter:

Back to top