Skip to Content

Vandaag verscheen er een nieuwe versie van de clubhit Hindabuilding online. De Amsterdamse Hydroboyz wisten niemand minder te strikken dan R&B zanger Bobby Valentino, bekend van onder andere de hits Slow Down en Lil Wayne’s Mrs. Officer. Tijdens een bezoek van Bobby V. aan de hoofdstad voelde hij de vibe van Hindabuilding zodanig dat hij besloot mee te werken aan deze remix.

Op 2 juni staan Hydroboyz ‘Hinda’ Paradiso (Amsterdam) tijdens het Sucka Free evenement dat wij samen met Patta, Bassline en Murda Turk organiseren. Naast de Hydroboyz treden ook onder andere Hef, Sticks, Rico & Kubus, Fresku en Adje & Reverse op. Er is ook een speciale Bassline editie met een optreden van de Amerikaanse producent Araab Muzik. Ook verschijnt er op 2 juni een Sucka Free mixtape met tracks van onder andere Lange Frans, Feis, Kleine Viezerik, Dio en vele anderen. Kaarten voor Sucka Free zijn bij alle ticketservice verkooppunten verkrijgbaar of hier online te bestellen.

DOWNLOAD: Hydroboyz – Hindabuilding RMX ft. Bobby V.

Categorie:
Binnenland

9 Responses to “Hydroboyz – Hindabuilding remix ft. Bobby V.”

 1. May 26, 2012 at 8:45 pm, Fawaka? said:

  Zo Puna jullie zijn wel laat! Deze track stond al maand geleden op Hiphopi

  Reply

  • May 27, 2012 at 4:07 am, pop said:

   > Klopt is een oude nummer

   Reply

   • July 20, 2012 at 3:56 am, Jennifer said:

    Ha Janneke,Je bent inmiddels weer thuis van die mooie reis!Kheb vhetaalrjes en foto’s gelezen.Ziet er interessant uit!Heb je ook last gehad van de overstromingen of was je toen al weg Hier ligt nog een CD van je over het stageverslag. Wil je die nog hebben of GroetLouis Bosma

    Reply

 2. May 26, 2012 at 9:57 pm, HAHA said:

  HAHA MOOIE! Groetjes Raptalent

  Reply

  • May 27, 2012 at 4:03 am, pop said:

   > Show je “raptalent” dan je kan niet rappen

   Reply

 3. May 26, 2012 at 11:49 pm, lol said:

  wtf, rot op hoor, shit is al oud

  Reply

 4. May 26, 2012 at 11:51 pm, Qleql said:

  Faka met deze? Jullie willen de Not Human tape van Darkshot niet promoten, maar plaatsen wel een track die afkomstig is van zijn tape? Niet kantjes.

  Reply

 5. May 27, 2012 at 10:37 am, monk said:

  ok, leuk dat er een beroemde artiest meezingt op je plaatje, maar dit is gewoon echt een wacke, onge├»nspireerde toevoeging, ik zou Michael Jackson nog terugsturen als ‘ie me zoiets kwam aanzetten.

  Reply

 6. May 27, 2012 at 8:04 pm, tim said:

  hahaha, kk grappig deze mensen lijkt net op gino pietermaai, lekker fake doen voor de grap, alleen jammer dat deze mannen het nog serieuz menen ook, achja ieder z’n niveau,

  Reply

Laat een reactie achter:

Back to top