Wil jij een exclusief optreden van Kraantje Pappie en Kempi bijwonen?

Deze zomer vindt er een invasie van hiphop plaats door heel Nederland! Of de zon nou schijnt of niet, de Ambush Truck brengt je de hele zomder hiphop van het hoogste niveau. Op 23 juni a.s. stopt de 8.6 Ambush Truck in Eindhoven voor de eerste show van de tour. Niemand minder dan Kraantje Pappie en ras-Eindhovenaar Kempi zijn dan de headliners van dit exclusieve concert.

Voor de optredens van de 8.6 Ambushtour kan je geen kaarten kopen. Je komt alleen met een uitnodiging binnen! Wil jij Kempi & Kraantje zien shinen in Eindhoven? Ga nu naar Facebook, ‘like’ de Ambushtour pagina en je ontvangt binnenkort instructies voor een uitnodiging voor de 8.6 Ambushtour in Eindhoven!

Aanbevolen Event

12jul20:00Kevin GatesPresented by Puna.nl en Paradiso

13 June