Skip to Content

83 Responses to “Tracklist: Bollebof – Dreams”

 1. May 15, 2013 at 3:48 pm, Kenna said:

  Mijn dromen zijn, achterna jagen van de doelen die je voor jezelf stelt in je leven en alle dierbare mensen rond me gezond blijven! Wordddd!!!

  Reply

  • May 15, 2013 at 4:35 pm, chiefkeef said:

   mijn droom is in een rr ghost rijden

   Reply

 2. May 15, 2013 at 3:51 pm, Ruuub said:

  Dat ik hier op een dag ook sta met een Album of EP

  Reply

 3. May 15, 2013 at 3:52 pm, kevin said:

  Mijn droom is kort maar krachtig.
  Later een normale baan kunnen hebben en niet druk te hoeven maken om geld, en later voor me familie kunnen zorgen. En me kinderen de dingen kunnen geven wat ik niet heb gekregen.

  Reply

 4. May 15, 2013 at 3:53 pm, sealand said:

  mijn droom is dat ik een leven kan leiden zonder grote tegenslagen en dat iedereen in mijn omgeving gezond blijft, en mijn doel bereiken door mijn opleiding aftemaken !

  Reply

 5. May 15, 2013 at 3:55 pm, droopy said:

  leven zonder zorgen

  Reply

 6. May 15, 2013 at 3:56 pm, K said:

  mijn dromen zijn : het zo ver mogelijk proberen te schoppen in mijn leven , mijn doelen bereiken, mijn omgeving proberen te inspireren , en zorgen dat mensen die me dierbaar zijn op het goede pad blijven!

  Reply

 7. May 15, 2013 at 3:56 pm, Dreamchaser said:

  Mijn droom is om na mijn opleiding over 1,5 jaar te gaan voor een voetbal profcontract in Indonesie, om met dit inkomen onder andere mijn familie in Indonesie te helpen, en zelf van mijn hobby mijn beroep maken.

  Reply

 8. May 15, 2013 at 3:59 pm, Thonny said:

  Mijn droom maakt niet uit, maar naar de jouwe wil ik wel luisteren!

  Reply

 9. May 15, 2013 at 3:59 pm, Justin said:

  Dromen is enkel voor slapers, ik werk ik ga naar school ik verzorg mijn kids en dat alles op gevoel hoe ik leef maar word het te veel bid voor mij dat ik als nog mijn dromen waar kan maken.

  Reply

 10. May 15, 2013 at 4:01 pm, medardo said:

  mijn droom is om te leven in een wereld zonder oorlogen
  en ziektes en dat iedereen elkaar respecteert zo als die is
  en geen haat gevoelens of jaloezie heeft naar een ander
  en iedereen word gewaardeerd zo als die is en dat iedereen blij is met de leven die hij heeft want je leeft maar 1 keer

  Reply

 11. May 15, 2013 at 4:02 pm, Ilumaniac said:

  Mijn droom is om door mezelf te zijn laten zien aan de wereld dat je alles kan bereiken zolang je er maar hard voor werkt. Zonder dromen kom je nergens! Hard werken word beloond , en iedereen die zijn droom niet haalt zijn opgevers.

  Reply

 12. May 15, 2013 at 4:05 pm, Notorious said:

  Mijn dromen zijn om tot het einde der dagen dromen te hebben. Het enige dat het leven waard maakt om te leven is het hebben van een doel, en het doel komt voort uit het volgen van en geloof hebben in onze dromen. Dus als je er over nadenkt, maakt het niet uit wat onze dromen zijn. Zo lang we dromen hebben, en het geloof hebben om deze te bereiken, zal het ons weerhouden van het hebben van geen echte waarde. Follow your D.R.E.A.M.s!

  Reply

  • May 15, 2013 at 4:18 pm, Bestes said:

   Mijn droom is om mijn droom te leven en ervoor zorgen dat ook mijn naaste hun droom leven

   Reply

 13. May 15, 2013 at 4:11 pm, Future said:

  De meeste dromen zijn bedrog, maar als ik wakker wordt met een EP van Bof in mijn brievenbus dan droom ik nog!

  Reply

 14. May 15, 2013 at 4:13 pm, Thomas said:

  What’s my dream? Ik heb vele dromen en ik heb ook alle kans en al de tijd om deze te verwezenlijken, maar er zijn veel mensen op deze wereld die deze kansen niet hebben. Ze hebben dezelfde dromen maar niet dezelfde kansen. Ik droom dat alle personen, waar ze ook wonen of wat hun afkomst of religie ook mogen wezen, hun dromen kunnen waarmaken!

  Reply

 15. May 15, 2013 at 4:14 pm, Lorryfcswggeur said:

  Mijn droom is het opstarten van een eigen kleding label met 10 procent voor elk verkocht shirt aan een goed doel

  Reply

 16. May 15, 2013 at 4:21 pm, Jim said:

  Mijn dromen zijn om sowieso een keer naar Amerika te gaan daar de studio in te duiken met een “bekende” rapper en een keiharde productie te leveren! Verder leven van muziek!

  Reply

 17. May 15, 2013 at 4:23 pm, 0318 said:

  Het leven is een droom dus mijn droom is om zo leuk mogelijk te leven en het in 1 keer goed te doen want je leeft maar 1 keer

  Reply

 18. May 15, 2013 at 4:24 pm, faka said:

  D.enken dat je de beste bent, is niet wat je de beste maakt
  R.ichten op de gevoelens, is hoe je mensen raakt
  E.n ik wil zo graag dromen, maar ik kan het niet
  A.ndere mensen dromen, ik beleef een nachtmerrie
  M.aar ik blijf het proberen, ook al is alles fake
  S.ukkel voor de liefde, koning in de discotheek

  D.R.E.A.M.S keep on dreaming

  Reply

 19. May 15, 2013 at 4:34 pm, Jos said:

  Het beste uit het leven halen ondanks de mindere dingen zoals een dierbaar iemand verliezen, maar er de kracht uit halen om iets nog beter te doen of juist wel te halen.

  Reply

 20. May 15, 2013 at 4:39 pm, Calvin K said:

  Mijn droom is mijn einddoel te verwezenlijken in de passies die ik grotendeels van m’n leven met me deel, en dat einddoel te bereiken in een realistisch haalbaar tijdsperiode, zodat ik snel mijn ding kan doen in het leven dat ik echt wil, en daar hoort óók eerst mijn havo-diploma te halen deze periode!

  Stap voor stap dichter bij succes

  Reply

 21. May 15, 2013 at 4:41 pm, lerrative said:

  Mijn droom is dat ik aan het eind van mijn leven met opgeheven hoofd, twinkelende ogen en een brede glimlach op mijn gezicht durf te zeggen dat ik mijn droom heb geleefd.

  Reply

 22. May 15, 2013 at 4:43 pm, Laasie said:

  Mijn dromen zijn dingen waarnaar iedereen verlangt, dromen waarnaar ik achterna ga, iets dat iedereen geluk brengt. Ik zou dood willen gaan voor mijn dromen, omdat tenslotte iedereen kan genieten van mijn dromen. Mijn dromen zijn dingen die ik wil van kleins af aan, iets waarbij ik denk; Durf jij het aan? Mijn droom kun je niet vervloeken of slechte moed inpraten, mijn dromen zijn krachtig het brengt iedereen moed. Mijn dromen zijn dat iedereen gelukkig is en alles moet geven wat in zijn of haar leven zit, als dit volgt kom je overal. Als je dit volgt dan komen je eigen dromen uit…………
  #dreams go after your dream

  Reply

 23. May 15, 2013 at 4:43 pm, pim said:

  mijn dromen zijn om meer te berkeiken elke keer weer, bereik ik het ene ga ik door met het proberen om andere dingen te bereiken, nooit opgeven en ervoor zorgen dat ik mijn opleiding afmaak en later zo hard mogelijk werken om mijn familie te onderhouden en te kunnen genieten van het leven, zolang ik toegewijd blijf kan ik alles bereiken zolang ik maar mijn best doe.

  Reply

 24. May 15, 2013 at 5:18 pm, DImma said:

  Mijn droom is al mijn wensen uit te laten komen en zorgen dat ik een welvarend leven leef met vrouw en kind. Goede inkomens en mooie kinderen die mij zullen opvolgen in succes. En een mooi huis voor mijn ouders in ons vaderland.

  Reply

 25. May 15, 2013 at 5:22 pm, Dominique said:

  Mijn droom is om op een dag te kunnen zeggen: ik heb het gemaakt!

  Reply

 26. May 15, 2013 at 5:36 pm, Mell said:

  Mijn droom is om op mijn eigen voeten te staan en als een baas iedereen te voeden! #D.R.E.A.M.S

  Reply

 27. May 15, 2013 at 5:41 pm, Angelo said:

  Wie zijn eigenlijk die twee Niggers die uit de achterkant van zijn groeien?

  Reply

 28. May 15, 2013 at 5:42 pm, Deje said:

  Geld moet geen probleem zijn later , dat is mijn droom

  Reply

 29. May 15, 2013 at 5:51 pm, OneLove said:

  Mijn droom is een carriere opbouwen met dat gene waar ik goed in ben, er plezier in hebben en van mijn leven te kunnen genieten. Leef je dag alsof het je laatste is.

  Reply

 30. May 15, 2013 at 6:20 pm, bomber said:

  dromen zijn bedrog..hier zijn we nog wakker

  Reply

 31. May 15, 2013 at 6:42 pm, Mr.W said:

  Mijn droom is een studio waarmee ik met de jongeren van mijn (werk,stage) teksten kan tapen! het is geweldig om te zien hoe blij die kids worden om met muziek bezig te zijn ik schrijf nu teksten met ze om ze te leren omgaan met hun gevoelens en hoe zie die op een andere manier kunnen uiten! om hun te zien lachen dat is mijn droom!

  Reply

 32. May 15, 2013 at 6:46 pm, Shakir said:

  Mijn droom is: Iets van m’n leven maken, gewoon hard werken doen waar ik goed in ben en steeds beter worden in het gene waarmee ik bezig ben. En me moeder gelukkig zien. En doen wat ik moet doen en gewoon me leven lijden, UNTIL IT’S OVER

  Reply

 33. May 15, 2013 at 6:51 pm, J-Mill said:

  Mijn Droom Is: Om m’n naaste te bemoedigen, om zijn/haar droom uit te laten komen. Streven/Volharden/Prioriteiten Stellen, een steentje bijdragen bij dat geen waar die persoon naar verlangt & Een goed voorbeeld kunnen zijn, voor m’n broertjes & zusjes. Financieel/Dagelijks leven/Gedrag noem maar op.. Dat ze later kunnen zeggen kijk, dat is MIJN broer, met trots in hun hart. Dat ik wat heb kunnen bijdragen, in hun opvoeding/kinderjaren/ jeugd. Dat ik ze iets kan geven, wat ik nooit heb gehad in mijn kinderjaren. #Familia Para Siempre #D.R.E.A.M.S.

  Reply

 34. May 15, 2013 at 6:52 pm, H. B. said:

  Mn droom is een Hublot om m’n polska, Ball hard als een proffa.

  Mn droom is ‘ stepping my game up ‘

  Reply

 35. May 15, 2013 at 6:59 pm, Pim said:

  Mijn droom is om te bereiken wat ik wil bereiken, mijn familie kunnen voeden en zorgen dat ze niks tekort komen. Ook wil ik rondreizen door de hele wereld en de armen in die landen een handje helpen met dingen

  Reply

 36. May 15, 2013 at 7:05 pm, westcoast said:

  Mijn Droom Is, Om alle Zieke Mensen Te Kunnen Helpen En alles gelijk te laten zijn onder de mens ! Respect Is One!

  Reply

 37. May 15, 2013 at 7:07 pm, filosofo said:

  Droom is moord, moord is droom. Ik wil naar een DrooM-oord.

  Reply

 38. May 15, 2013 at 7:09 pm, 010 said:

  word wakker allemaal!

  Reply

 39. May 15, 2013 at 7:11 pm, Tjakke said:

  Mijn droom is om deze EP van Bollebof te winnen en hem bekend te maken in heel België. Major Respect voor Bollebof zijn werk!

  Reply

 40. May 15, 2013 at 7:16 pm, Dreamchaser said:

  Don’t dream your life, but live your dreams!

  Reply

 41. May 15, 2013 at 8:17 pm, alex said:

  mijn droom is dat familie ,vrienden gelukkig zijn . Daarnaast is een droom om andere mensen te inspireren door mijn verhaal te delen via muziek en ze laten zien dat school het beste is en dat ze niet moeten hangen op straat .

  Reply

 42. May 15, 2013 at 8:29 pm, Jair van Hek said:

  Mijn droom is om me moeder trots te maken door me werk (covers maken) steeds bekender te makenen het lukt al aardig. Na jaren verdiend ze wel de rust die ze echt hoort te krijgen. Ik ben nu 14 en na veel te hebben gekloot op school en op straat besef ik nu dat ik me best moet doen.

  Reply

 43. May 15, 2013 at 8:47 pm, Jeremyoveral said:

  iedereen heeft zijn eigen dromen blijf streven en kijk niet te veel naar een anderen ben blij met wat je hebt. ‘never give up!’

  Reply

 44. May 15, 2013 at 9:17 pm, Randy Kaper said:

  Simpelweg gelukkig zijn

  Reply

 45. May 15, 2013 at 9:34 pm, Sertan said:

  Gestoord wat mensen hier neerzetten man echt hopeloos

  Reply

 46. May 15, 2013 at 9:41 pm, Dustin said:

  Mijn droom is dat al me dromen uitkomen.

  Reply

 47. May 15, 2013 at 10:29 pm, Ok said:

  Mij droom is dat ik andere mensen hun droom uit kan laten komen!

  Reply

 48. May 16, 2013 at 12:27 am, skaffa said:

  ECHTE HOLLANDERS WEER HIER, KUNNEN ZE WAT WINNEN GAAN ZE REAGEREN.

  Reply

 49. May 16, 2013 at 1:02 am, thedreams01 said:

  Ik wil een rapper worden en mensen verhalen vertellen over het leven. Ik wil net zo ver komen als Bollebof. en mijn familie verzorgen op mijn kosten als ik het haal. Succes als eindbestemming en Geluk als begin. Ik doe dit anoniem omdat ik me een beetje nog schaam om dit te vertellen aan de buitenwereld.

  Reply

 50. May 16, 2013 at 1:11 am, daav said:

  Mijn droom is dat ik gezond blijf, dat vrienden, familie om me heen waar ik love voor heb gezond blijven, me doelen bereiken die ik opgestelt heb, ooit een ft met bollebof en voorderest voor heel me leven gelukkig blijven!

  Reply

 51. May 16, 2013 at 1:50 am, zartje said:

  Mijn dromen zijn om altijd bij mijn MOEDER te zijn <3 #loveMOM

  Reply

 52. May 16, 2013 at 2:04 am, el príncipe said:

  Mijn droom is om mijn droom te mogen gaan beleven, en dat anderen dat ook moge lukken. Work hard!

  Reply

 53. May 16, 2013 at 9:12 am, Jup said:

  Mijn droom is om me vrouwtje, kinderen en ouders alles te kunnen geven zo dat ze niks tekort komen.

  Reply

 54. May 16, 2013 at 10:42 am, iDrizs said:

  Mijn droom, van iedere droom realiteit maken
  Goedheid voor de medemens zonder al dat haten.
  Dik of dun wit of zwart mooi of niet, we zijn alle 1, Eva!
  Zelfde gevoel met t zelfde doel, slagen in t leven
  Elkaar in waarde laten, of je nu verliest of wint
  Dat is waar t besef begint!

  Dreams keep following’ it like love! Cause i do!

  S/o BcB

  Reply

 55. May 16, 2013 at 1:02 pm, Natasha said:

  Mijn dromen zijn vaak weer anders omdat je elke dag een nieuw kans krijgt om je dromen waar te maken met de jaren heb je als het goed is al meerdere dromen vervuld. Wij mogen gewoon gezegend zijn dat we mogen dromen en kunnen dromen. LOVE

  Reply

 56. May 16, 2013 at 1:59 pm, Rainbow said:

  Mijn droom is een succesvol leven lijden + liefde van de mensen om me heen

  Reply

 57. May 16, 2013 at 2:21 pm, hoedanjoh said:

  mijn droom:

  oneindig veel blokken hasj net duplo, rook wat of kook wat

  Reply

 58. May 16, 2013 at 2:28 pm, Dag dromer said:

  Mijn droom is geen droom maar wakker worden en beseffen dat ik het wil maken qua carriere en in het leven, zo sterk mogelijk in het leven staan.

  Reply

 59. May 16, 2013 at 2:41 pm, Dreamchaser said:

  Mijn droom is om niet te dromen maar te doen..

  Reply

 60. May 16, 2013 at 3:43 pm, iesbas said:

  “A dreamer is one who can only find his way by moonlight, and he sees the dawn before the rest.” #DREAMS

  Reply

 61. May 16, 2013 at 4:24 pm, david said:

  mijn droom is een auto kopen voor me ma

  Reply

 62. May 16, 2013 at 5:36 pm, Sem Merce said:

  MIjn droom is om niet meer te hoeven dromen, dat alles goed komt met me vader en moeder etc….

  Reply

 63. May 16, 2013 at 5:38 pm, KantelIeks said:

  Mijn droom is dat ik later niks tekort kom klaar.

  Reply

 64. May 16, 2013 at 7:59 pm, Timothy said:

  mijn dromen zijn een beter mens te worden, ik ben de type stille jonge,
  en voor de hobby schijf ik ook teksten en rap zelf om mijn gevoel te uiten..daarnaast een goede toekomst voor later.. werk,familie ect.

  Reply

 65. May 16, 2013 at 8:32 pm, Jayjay said:

  Mijn droom is me moeder helpen in de toekomst, hbo afronden en dan geld verdienen. Haar dromen tot werkelijkheid brengen, na al die opofferingen ze heeft gedaan voor mij verdiend ze dat.

  Reply

 66. May 17, 2013 at 8:05 am, G said:

  Mijn droom is om gelukkig te zijn, al is iemand gelukkig, geluk krijg je niet zomaar.. Voor geluk moet je altijd wel iets doen.

  Reply

 67. May 17, 2013 at 8:56 am, Stef said:

  mijn droom zou zijn , een tattoo designt door bollebof en een completen givenchy zomerkleding set ,

  Reply

 68. May 17, 2013 at 9:16 am, Jay said:

  mijn droom is …

  een hardcopy van de EP: D.R.E.A.M.S

  Reply

 69. May 17, 2013 at 10:50 am, Y said:

  Follow your dreams untill its over, Ga ervoor en we lopen samen naar boven.
  Niks kan ons meer onthouden van de illusie. A big future dat is wat ik nu zie!
  Fack iedereen en doe wat je zelf wilt. Dan pas zie je wat er aan de mensen om je heen scheelt.

  Dream and go for it! Before it’s ovaah

  Reply

 70. May 17, 2013 at 11:01 am, Mannen die niet op mannen letten said:

  mijn droom is dat mijn dromen nu wel waarheid worden want het dromen over mijn dromen heeft al lang genoeg geduurd dat ik er dromerig van word. peace out

  Reply

 71. May 17, 2013 at 11:15 am, Jelmer van Oorschot said:

  Mijn ouders trots maken

  Reply

 72. May 17, 2013 at 11:21 am, Naz said:

  Mijn droom is:
  1. een arts worden om kinderen met leukemie helpen te genezen.
  2. ooit een uurtje met Bollebof zijn.

  Reply

 73. May 17, 2013 at 11:23 am, Naz said:

  En onafhankelijk kunnen zijn.

  Reply

 74. May 17, 2013 at 1:08 pm, jonesromario said:

  mijn lasten laag te houden en mijn lusten hoog

  Reply

 75. May 17, 2013 at 1:57 pm, Paris said:

  @Jonesromario

  Wat denk je? Haal mijn quotes van een rapper weg? Faker

  Reply

 76. May 17, 2013 at 3:31 pm, Robert oosterhof said:

  mensen het vuur aan de schenen leggen..

  Reply

 77. May 17, 2013 at 6:06 pm, okokokokok said:

  dromen zijn bedrog maar van dromen werkelijkheid maken is mijn droom
  honger uit afrika weghalen mensen beter laten leven crises hier weghalen

  Reply

 78. May 18, 2013 at 5:38 pm, kevin lassooij said:

  mezelf blijven niet veranderen later een baan waar ik van rond kan komen de mensen / voorbeelden die ik heb ooit ontmoeten dat mijn ouders gezond blijven en dat mijn vrienden en famillie een goed plekje in de hemel krijgen

  Reply

 79. May 19, 2013 at 4:48 pm, J.Zandvliet said:

  Beste,

  Ik ben juryan zandvliet en ben 19 jaar.Het is mijn droom om een groot (Voetbal)Talenten school op te starten. Daarnaast wil ik via de amatuertak opklimmen om Trainer/Coach te worden bij een betaald voetbal organisatie Of tewel een profclub. Waarom wil ik een (voetbaltalenteschool) beginnen. zelf ben ik altijd een talent geweest in het voetbal. Helaas ben ik door blesurres, ziektes , pech en ook eigen fouten niet gekomen waar ik had kunnen zijn. Op jonge leeftijd mag je fouten maken. Deze fouten maak je dan ook nog niet bewust. Toch heb ik die fouten gemaakt en heb ik weinig begeleiding gehad. Dit wil ik veranderen. zaakwaarnemeers moeten een band hebben met deze gene die zij helpen. Trainers moeten elke induviduele speler een kans geven en deze speler beter willen maken. Spelers moeten ook worden begeleid op aanzien van school en zo kan ik wel doorgaan. momenteel ben ik 16 jaar en ben ik volgend seizoen van S.V.Lelystad’67 D-selectie. Dit betekend dat ik als trainer al op de goede weg ben. Ik schrijf dit niet omdat ik de EP graag wil. ik schrijf dit omdat iedereen zn ogen is moet openen en niet alleen aan zichzelf moet denken. Tuurlijk wil zelf verder komen, Talentvol en groot worden. Iedereen wilt in de spotlight staan. Maar door mezelf de afgelopen 2 jaar vooleedig in te zetten voor deze jongens krijg ik nu de kans om een stapje hogerop te gaan. Zo klim je ook omhoog. zal je in de spotlight staan. zullen er mensen( in dit geval jongentjes/meisjes en ouders) zijn die tegen je opkijken. zul je een zakcentje verdienen( wat altijd kan utlopen op meer) en zal je gelukkig worden in datgene wat je graag doet. Dromen zijn nodig! dromen zijn goed zodat je altijd een weg kan vinden. Zodat je eits hebt ok naar te streven!! maar soms moet je je dromen iets bijwerken/aanpassen. Een ander helpen zijn dromen te verwezelijken. En stilstaan voor wat je al hebt bereikt. Want bij elke stap. Elk klein beetje progressie dat je boekt. zal er een klein beetje van jou klimaat veranderen in jou droom.

  Reply

 80. June 07, 2013 at 4:14 pm, allaleh said:

  mijn dromen is simpel.
  Goed voor mezelf zijn
  Goed voor de mensen om mij heen zijn.
  Later cash maken en genieten.
  En ik wil binnenkort gaan beginnen aan een backpack tour door azie.

  Reply

 81. June 11, 2013 at 11:30 am, 010SS said:

  mijn droom is dat al deze gekke mensen hierzo die zo gierig zijn voor een EP em zelfs gaan downloaden, en daarna zelf op een cd zetten, en daarnaast ook nog eens dat deze mensen hierzo , gaan kijken naar hun zelf van waar ben ik mee bezig, waarom ben ik zo gierig voor een EP van Bollebof, ondanks dat vind ik de EP super, ik luister al naar bollebof sinds dat ik zijn pokkoe met keizer hoorde. Ik weet niks van dat, misschien kennen jullie hem ook. dus aub tatta’s voortaan niet zo gierig en downloaden gewoon, dank u

  Reply

Laat een reactie achter:

Index
 • Volgend Artikel
 • Negativ: "Met Nindo wist ik eigenlijk niet waar ik aan begon"
Back to top