Skip to Content

32 Responses to “Video: Kraantje Pappie – Meer Of Minder @ Giel”

 1. March 26, 2014 at 10:45 am, skurrr said:

  Wauw deze raakte me , True word kraantje

  Reply

 2. March 26, 2014 at 10:58 am, meer said:

  ja man respect.

  Reply

 3. March 26, 2014 at 10:59 am, Roodster said:

  Wat een idioot.. Mooi voorbeeld van pot verwijt de ketel. Zowel Wilders als Kraantje zetten de boel alleen maar verder op scherp. Probleem oplossen ho maar.

  Reply

 4. March 26, 2014 at 11:03 am, Kay said:

  ik zeg videoclip!!!

  Reply

 5. March 26, 2014 at 11:09 am, Een verontwaardigd iemand said:

  Wat een dom gerap. Wilders mag niet aanzetten tot haat etc? Wilders mag een bevolkingsgroep niet discrimineren, maar een hele bevolkingsgroep mag wel 1 man aanvallen? Zijn we niet een beetje doorgeschoten? Giel moet dit soort dingen niet promoten op de radio. Kraantje is de boel aan het opstoken en mensen tot persoonlijk geweld/wraak aan het opruien. Heeft er niemand dan GOED geluisterd naar Wilders? Hij wil CRIMINELE MAROKKANEN aanpakken. De mensen die dus niks verkeerd doen, hoeven zich niet aangesproken te voelen! Het is toch ook een feit dat van alle bevolkingsgroepen (dus ook autochtone NL), de Marokkanen het hoogste % werkeloosheid, steun trekken en criminaliteit hebben! We hebben een probleem en Wilders noemt het. Pak die gasten aan en dan komt het goed. En geen kwaad woord over de Marokkaan, die wel is geïntegreerd, belasting betaald, werkt en niet crimineel is!

  Reply

  • March 26, 2014 at 4:22 pm, Je Nachtmerrie said:

   Je snapt toch wel dat je dat niet kan zegge, kijk als die nou zegt ik wil CRIMINELE AANPAKKEN oke.. maar er zijn ook hollandse criminele en ook criminele Surinamers van elke bevolkingsgroep.

   Als hij het gewoon anders formuleert.

   Reply

 6. March 26, 2014 at 11:13 am, Manu said:

  @ Een verontwaardigd iemand

  Heeft dat te maken met etniciteit of met sociaal economische status die onder Marokkanen laag ligt? Daar ligt het probleem, niet bij de etniciteit.

  Reply

 7. March 26, 2014 at 11:23 am, skurrr said:

  @ Een verontwaardigd iemand

  Alle CRIMINELE MAROKKANEN uit het land zetten zoals wilders wil is geen oplossing. Je moet het probleem niet verplaatsen of uitroeien, deze marokkanen zijn ook mensen.. In plaats van allle criminele marokkanen het land uit ben ik voor alle criminele marokkanen het goeie pad op te brengen.. Voor die gene die dat niet lukt kan plaats nemen in de jail.

  Reply

 8. March 26, 2014 at 11:49 am, grafregel said:

  Kraantje P !!!! Prachtig dit, eindelijk iemand die zijn mond opent.

  Reply

 9. March 26, 2014 at 11:56 am, Roodster said:

  @skurrr

  In wat voor wereld leef jij? PvDA, Groen Links, D66 etc proberen dit al vijftien jaar en aan de cijfers te zien wordt dat goeie pad niet erg gevonden. Opsporing verzocht zit elke week vol Marokkaanse ‘boefjes’.. Deze mensen zijn verantwoordelijk voor het succes van Wilders en de haat naar Marokkanen, niet Wilders zelf. Het zou de Marokkaanse gemeenschap sieren als ze hier net zo boos over zouden zijn als over Wilders z’n uitspraken maar daarover blijft het al jaren stil.

  @Manu

  Die sociaal economische status ligt zo laag omdat de mannetjes liever op straat rondhangen en de maatschappij vervloeken dan dat ze hun best doen. Bij de Marokkaanse meisjes gaat het steeds beter, ook vaak uit dezelfde gezinnen. Sociaal economische status maak je zelf.

  Reply

 10. March 26, 2014 at 12:21 pm, skurrr said:

  Je moeder.

  Reply

 11. March 26, 2014 at 12:27 pm, Roodster said:

  @skurr

  Kijk zo kennen we types als jij weer. Dom geouwehoer in de ruimte en als er inhoudelijk gereageerd wordt niet thuisgeven. Maar geniet vooral van Kraantje Pappies die je wereldbeeld in stand houden. Vandaag of morgen kom jij (of je moeder) een CRIMINELE Marokkaan tegen en dan praat je wel anders.

  Reply

 12. March 26, 2014 at 12:56 pm, rapgame arnon grunberg said:

  raar dat ook hiphopsites tegenwoordig blijkbaar vol zitten met latent racisten.

  Reply

 13. March 26, 2014 at 1:41 pm, Roodster said:

  @rapgame arnon grunberg

  Dus als ik zeg dat zowel Wilders als Kraantje de boel op scherp zetten of dat Marokkaanse meisjes beter presteren dan hun broers dan ben ik een latente racist? Wilders en Kraantje zijn allebei even triest. Ik heb in de reacties nog geen uitspraak gelezen die ook maar neigt naar racisme maar misschien moet je tegen mij ook maar aangifte doen…

  Reply

 14. March 26, 2014 at 2:23 pm, Anouar said:

  Dit is geweldig

  Reply

 15. March 26, 2014 at 2:28 pm, Anouar said:

  Je bent zo bang voor marokkanen, het is bijna lachwekkend.

  Reply

 16. March 26, 2014 at 3:24 pm, crane said:

  Geef kraantje groot gelijk

  Reply

 17. March 26, 2014 at 3:51 pm, Ed Kroket said:

  Weet iemand welke beat dit is?

  Reply

  • March 30, 2014 at 10:04 am, Yves Janssen said:

   Is gemaakt door Vinyl Frontiers

   Reply

 18. March 26, 2014 at 4:02 pm, OG. PePe said:

  Jammer dat kraantje niet meer van dit soort muziek maakt

  Reply

 19. March 26, 2014 at 5:08 pm, noah.ruitenberg) said:

  ik ben t nie eens met gertje, op een bepaald moment merkt iedereen dat i alleen maar bullcrap praat. of t loopt niet helemaal goed met em af respect gast ./(

  Reply

 20. March 26, 2014 at 7:14 pm, rapgame arnon grunberg said:

  @die ene boy je bezit niet het intellect om de dimensies van je uitspraken te overzien. ik ga het je ook niet uitleggen. lees wat critical theory ofzo.

  Reply

 21. March 26, 2014 at 7:59 pm, Marocain said:

  Wat maken jullie je druk om Wilders?? Ik ben marocain en ben op de ”grind” moet ik dan oppassen dat ik het land wordt uitgezet? denk het niet ik heb gewoon een Nederlands paspoort dus heb de zelfde rechten als elke nederlander. Al die bullshit als selfies maken moeten we niet doen.

  Reply

 22. March 26, 2014 at 8:17 pm, JD VAN SCRUBS said:

  Thanks voor die MP3 versie puna! Nieuwe website ziet er echt master uit btw.

  Reply

 23. March 27, 2014 at 5:59 pm, Gijst said:

  Jammer Kraan. Plank misgeslagen met je woorden over Wilders. Natuurlijk mag hij het zeggen Kraantje, en jij ook. Maar alsjeblieft hé; kap met dat gezeur. Nu verdien je zelf eigenlijk ook tikken (waar je het over hebt) want je bent aan het ‘haatzaaien’ over Geert Wilders.

  Kappen nu.

  Reply

 24. March 27, 2014 at 7:01 pm, Coen said:

  In principe doet Kraan nu hetzelfde als wat Wilder heeft gedaan. Wilders uit zijn mening over een groep, Kraan doet het tegen de pvv’ers (ook een enorme groep). Ik vind zelfs dat Geert Wilders het op een nettere manier zegt dan Kraan (tyfus, krampen?). Op het laatst zegt hij nog: ”Als hij zijn mening uit, (Wilders) mag ik dat ook.” Op deze manier spreekt hij zich enorm tegen en is dit betoog ook direct tegen hem te gebruiken. Ik vind het niet goed wat Wilders heeft gezegd, maar het verlagen tot het niveau van Wilders, je eigen tegenspreken en dan nog op een onprofessionele manier vind ik nog dommer.. Al met al slaat Kraan hier volgens mij volledig de plank mis.

  Reply

 25. March 27, 2014 at 7:37 pm, Morro said:

  @marocain, praat maar groot, binnenkort zit je tussen de schapen in Marokko. Nederland kan al lang mensen met dubbel paspoort eruit trappen, zoek maar op. JE SLAAPT. Ze doen het nu bij terroristen. Ze pakken Nederlandse nationaliteit af en dan ben je buitenlander wat inhoudt dat je verblijfsdocumenten aan moet vragen. Krijg je niet als crimineel. Zoek maar op in partijprogramma van PVV, hij wil niet een nieuwe regel invoeren. Die bestaat al.

  Reply

 26. March 27, 2014 at 8:09 pm, jaap said:

  jullie kijken zeker nooit naar opsporing verzocht ??? dat lijkt wel een progamma wat in het buitenland gemaakt word zoveel buitenlanders en zwarte zie je daar voorbij komen ,

  zelfde met zwarte piet als je gaat zeggen dat zwarte piet discriminerend is haha
  dan ben je zeker nog nooit op aruba of curcauo geweest , daar word je als blanke pas gediscimineerd
  dus ze zijn zelf geen haar beter

  maar wel lopen janken hiero
  fuck off en ga werken met je luie bolletjes reet

  Reply

 27. March 28, 2014 at 12:44 am, RoepIeks said:

  @jaap,

  opsporing verzocht bepaald zelf wat ze uitzenden maat.. ;) als je politieagent zou zijn zou je weten dat er ook genoeg autochtonen zijn die misdaden begaan, maar dit wordt dan weer niet uitgezonden en het moordpercentage in de ‘onderwereld’ is hoger bij autochtonen dan bij allochtonen so get yo facts ready

  Reply

 28. March 30, 2014 at 1:24 pm, ludwig said:

  kraan bij deze wil ik me afmelden als fan
  giel die denkt dat helder een man is geeft t niveau aan
  hbo studentje die politici ziektes wenst of erger (op de radio!) geeft t niveau aan
  je valt door de mand vriend ongeacht het intellectueel niveau van dhr. wilders

  Reply

 29. April 01, 2014 at 3:32 pm, lianne said:

  How the fuck kan wilders zo iets zeggen ik vindt dat deze song fucking gelijkt heeft het raakte me hoe kan een ras haten blanke mensen zijn niet veel beter zelf ben ik blank maar ik vindt het heel erg dat dit is gebeurd respect. Mensen hebben ook een ziel

  Reply

 30. April 16, 2014 at 4:53 pm, anoniempje said:

  Maak niks uit wat iemand zegt je hoeft er niet naar te luisteren of zo boos reageren . mensen blijven mensen er is altijd kwaad in de wereld en goed in de wereld . Je kan er niks aan doen. @skur je mag je mening uiten Maar dan moet je niet zo stoer doen want jij kan net zo goed een criminele marokkaan tegen komen.

  Reply

Laat een reactie achter:

Index
Back to top