50 Cent vertelt dat hij helemaal niet zo rijk is als hij doet voorkomen

50 Cent moest gisteren voor de rechter verschijnen in de zaak van de gelekte mixtape van Rick Ross z’n ex Lastonia Leviston. In de zaak wordt bepaald hoeveel 50 moet betalen voor het lekken van haar sextape. Onlangs werd hij in een civiele zaak al veroordeeld tot het betalen van een schadevergoeding van 5 miljoen dollar. Enkele dagen later vroeg 50 faillissement aan.

Volgens Page Six was 50 in de rechtbank vooral bezig met het overtuigen van de rechter dat hij eigenlijk helemaal niet zo rijk is. Hij vertelt dat zijn rijkdom gespeeld is om zijn imago van flashy, rijke rapper in stand te houden. Hij vergelijkt zijn leven met een videoclip; “Men zegt actie en je ziet allemaal dure auto’s, maar uiteindelijk gaat alles weer terug naar de dealer”. Ook claimt hij dat al zijn auto’s gehuurd zijn en zijn sieraden geleend zijn van de juwelier.

%0 en zijn advocaten claimen dat hij niet meer dan 4,4 miljoen dollar waard is en dat hij maar 3,8 miljoen dollar verdiend heeft aan de 38 miljoen platen die hij verkocht heeft. In Forbes werd hij kort geleden nog op zo’n 155 miljoen geschat. Terwijl 50 bleef volhouden dat hij eigenlijk blut is, moest hij wel toegeven dat hij 200.000 dollar rekent voor een show en pas geleden nog dat bedrag gekregen heeft voor een show in Londen.

Hij heeft ook zijn excuses aangeboden aan Leviston en vertelde hij nogmaals dat hij het gedaan heeft om de beef die hij op dat moment had met Rick Ross. “Now that I’ve filed for bankruptcy…I’m not as cool as I was last week”

22 July

2 comments

Leave a Reply

2 Comments Aan "50 Cent vertelt dat hij helemaal niet zo rijk is als hij doet voorkomen"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
-
Gast
-

Ahaha never dat dit waar is, hij wil gewoon die rechtzaak niet betalen.

Prive
Gast
Prive

Mensen die denken dat ie echt geen geld meer heeft zijn fucking dom. Hij wil Rick Ross gewoon niet die doekoes betalen. Tis allemaal een plannetje om er onder uit te komen.. geloof mij nou maar hij chillt em nog steeds zwaar met dikke stapels cash

wpDiscuz