Adje x Tyga: “I’ll keep being consistent with my music”

[jwplayer config=”compare_topnotch” mediaid=”52866″]

YMCMB artiest Tyga tourt momenteel door Europa ter promotie van zijn debuutalbum ‘Careless World’. Onlangs stond de jonge artiest in het Amsterdamse poppodium Melkweg voor een optreden. Tussen het opbouwen van het podium en soundchecken had Tyga in de middag nog wat tijd over voor een gesprek met niemand minder dan Adje. Onder druk van Tyga’s management werd het een kort en bondig gesprek waarin een hij snel wat kon vertellen over zijn album, mode-bewustzijn en ervaringen in Europa…

10 June

27 comments

Leave a Reply

27 Comments Aan "Adje x Tyga: “I’ll keep being consistent with my music”"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
Poeyan
Gast
Poeyan

1

Rommel
Gast
Rommel

Adje echt swag op infinity die man blijft vernieuwend man! Precies het juiste persoon om Tyga te interviewen. Hard!

RotOp!!
Gast
RotOp!!

Adje is cool, maar toch moet je even opletten op het mega geknik van hm als Tyga wat zegt, bij elke vraag.

BlieB
Gast
BlieB

> idd, komt een beetje zenuwachtig over

slodder
Gast
slodder

adje donnie korperaal 1e klas, seeh waneer komt vossig dan waneer komen de snapbacks?

NEWSJIT
Gast
NEWSJIT

hard adje en tyga

sjeappi
Gast
sjeappi

> Voorschut. die ketting maat was da voor touwtje

tuigeersteklas
Gast
tuigeersteklas

jammer dat t zo kort was, adje killed ook als t gaat om interviewen

Blackarat getting cheese!!
Gast
Blackarat getting cheese!!

EY rotop. Het kan twee dingen zijn. Of hij heeft het echt in zich om dit soort interviews te geven want dat doet ie verder echt goed. Of hij seint tyga gewoon zo van ey laat me je kopstoten dan!!!

RotOp!!
Gast
RotOp!!

> Hahaha. Ja misschien toch die tweede dan 🙂

OngesteldeTienerMoeder
Gast
OngesteldeTienerMoeder

Puna verwijderd mijn comment omdat ze weten dat ik de waarheid sprak !!

followSLODDERVOSSIG
Gast
followSLODDERVOSSIG

wat zei je dan??;o

hhggy
Gast
hhggy

Puna is net zo nep als die kaulo hiphop scene..ik denk dat ze pas comments verwijderen wanneer ze een rapper weer huilend aan de telefoon krijgen ‘boehoeee ze doen vervelend tegen me, alsjeblieft verwijder het, anders zeg ik het tegen mn moeder’. Grote kans dat deze comment ook verwijderd wordt.

haha
Gast
haha

Als ik reageer op punanie kan het positief zijn of negatief, maar ik ben erachter dat je op puna geen mening mag hebben, het word gewoon verwijdert.. maar goed., binnenkort gaat hun toch kopje onder denk ik..

123
Gast
123
> dat denk ik ook wel..kijk hoeveel crap er tegenwoordig op staat, terwijl ik toch het idee heb dat puna 3 jaar geleden een heel stuk selectiever was! dat is denk ik ook terug te linken naar de hiphop scene. er was vroeger veel meer kwaliteit stuff waardoor puna selectiever kon zijn. de wannabe rappers poppen tegenwoordig als bloemkool uit de grond. Wellicht ook te maken met de crisis. Nu er minder geld is kunnen opbouwende artiesten, wat vroeger al moeilijk was, nu nog minder. want ja, alles kost gewoon geld. Gevolg : wannabe rappers die voor 50 euro of… Read more »
....
Gast
....

> Je denkt echt dat mensen jou bullshit gaan lezen? Denk na mogol

Ewa
Gast
Ewa

> nee, roc drolletjes als jou die de scene verpesten zullen weigeren. jij bent 1 van de redenen wat mis is met de scene. gooi jezelf weg.

alfabet
Gast
alfabet

> hahaha je kan niet eens ‘mongool’ schrijven #HoezoDom

Udel
Gast
Udel

> Ja jongen, zo ziet een inhoudelijk stuk tekst er nou uit. Raar he? Nee, luister jij maar liever naar dingen wat meer op jouw niveau zit en houdt je vooral niet bezig met volwassen stuff. Of moet deze tekst aangepast worden voor je? Doe ik zo hoor, check : ‘swag swag swag swag swag’. Snap je het nu beter? Loser!

a+
Gast
a+

> haha je bent gewoon te dom voor die tekst

Triple OG
Gast
Triple OG

Tyga moet niet lullen, nooit dat hij en Chris Brown die hele snapback trend met z’n tweeën hebben gestart. Alsof hun de alleeer eerste waren met die shit. Ze zullen vast een grote invloed hebben gehad op die trend, maar hij doet net alsof hun dat hele ding heeft uitgevonden.

hahah
Gast
hahah

> indd man 2pac droeg in zyn tyd al snapbacks

DizzyTurk
Gast
DizzyTurk

Het gaat juist om het op nieuw in te brengen johnny. Tyga ft. Chris Brown – Snapback back

ytf
Gast
ytf

> precies dat dacht ik ook, zo steekt die ymcmb in elkaar

456
Gast
456

@123 : word man! eindelijk iemand die zn vinger op de juiste plek kan leggen. Ik zeg dit al zoo lang he. Een paar jaar terug zag je de hiphop al achteruit gaan, maar voor mijn gevoel zitten we nu precies in het epicentrum van the crapness der crapness. Met hier en daar een uitzondering natuurlijk. Puna zou zich idd eens meer moeten richten op het goede, ipv al dat inhoudsloze rotzooi. En ook niet zomaar comments verwijderen. Getuigt van enorm veel zwakte.

Apestaartje
Gast
Apestaartje

ermm, volgens mij mag je niet zomaar een officiele militaire rangorde dragen. Zelfs als je pak niet helemaal klopt. Er zijn militairen die door een zware training moeten en die titel eerlijk verdienen, terwijl deze papzak voor een donnie op marktplaats dat ding koopt en hem gewoon draagt. Deze man is na 20 meter sprinten al helemaal bekaf!

jihan
Gast
jihan

adje en cho doen alsof ZÏJ die snapbacks in NL hebben gebracht, aha schuif van hier ofzo

wpDiscuz