Aisha dropt EP op 10 oktober

Als dochter van Jetty Weels van Mai Tai is muziek er bij Aisha met de paplepel ingegoten en zij heeft zo dan ook de nodige podium en studio ervaring opgedaan. Aisha’s muziek is Nederlandstalige RnB met uitstapjes naar Hip Hop, Pop en alles wat swingt. Onder haar collega’s in de muziekwereld is Aisha niet geheel onbekend en heeft ze onder andere met The Opposites gewerkt in het verleden.

In haar eigen gebouwde studio, die midden in haar woonkamer staat, is ze vorig jaar begonnen aan haar eerste EP, genaamd ‘I Am Aisha’. Deze zal als voorproefje dienen voor haar debuutalbum dat in het voorjaar van volgend jaar zal worden uitgebracht. Voor haar EP heeft de zangeres voornamelijk gewerkt met Soundseduction (bekend van o.a. Hef). Eerder dropte ze al de video ‘5 Stappen Voor‘!

De release van de EP zal op 10-10-’10 plaatsvinden in de Supperclub te Amsterdam en zal ook een showcase van Jayh bevatten. De deuntjes zullen aan elkaar gedraaid worden door de DJ’s Cream, Jane Doe & Abstract. Daarnaast zal I Am Aisha vanaf die dag natuurlijk te downloaden zijn op Puna.nl.

28 September

6 comments

Leave a Reply

6 Comments Aan "Aisha dropt EP op 10 oktober"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
dodehiphop
Member

Ik kan niet w8en,

Patrolium Olium
Gast
Patrolium Olium

zij is wel dope, ik gun!

Rosa aka Luisa Maria
Gast
Rosa aka Luisa Maria

nee, ik vind haar niet zo. instrumentaal ZEKER dope

jeroen
Gast
jeroen

de ex van willem van the opposites

rswrwjwt
Gast
rswrwjwt

en dit is nieuws? ha ha ha ha

Simone
Gast
Simone

Zij komt keihard gek, wat weet je nou?!

wpDiscuz