Album: Crooks – Absentie

Na de track ‘Sorry’ en de videos ‘Voel me vies‘ en ‘C.R.O.O.K.S.‘ staat vanaf vandaag Crooks zijn debuutalbum ‘Absentie’ op de 3voor12 luisterpaal.

De eerste officiële release van Team Vieze zal vanaf 30 september verkrijgbaar zijn. Ter ere van zijn solo debuut, organiseert Team Vieze in samenwerking met Cherry Biz op 2 oktober een leuke hiphopavond in de Off Corso te Rotterdam. Behalve Crooks, zullen onder meer Zo Moeilijk, Kabel, Sloddervosgang, Aisha en Hef een optreden geven.

Beluister Absentie hier en bekijk de flyer op de vervolg pagina.

28 September

26 comments

Leave a Reply

26 Comments Aan "Album: Crooks – Absentie"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
mike
Gast

heerlijk, vind ik persoonlijk!

Luuk
Gast
Luuk

ik citeer; Je haat omdat ik goed zit?

Nee Crooks, je vergist je!
Ik vind je gewoon minder origineel omdat je je broer probeert na te doen, en er vrij weinig zinnigs uitkomt! Money, ho’s en vinger in pussies hoorde ik een aantal jaar geleden ook al!

jemoer
Gast
jemoer

word

Leroy
Gast
Leroy

Is gewoon hard.. Serieus hard.

groglife
Gast
groglife

geen hater maar deze jongen moet minder lullen over chimeids en andere zooi die er nie toe doet…niet dat de tracks nie hard zijn, beetje heel erg inhoudsloos zijn ze als je ze kritisch luistert, geeft nie egt..crooks is nog jong..beter gooit ie et over een andere boeg bij zijn volgende project anders is ie net als de rest niet relevant.

Semmier
Gast
Semmier

Ik had wel wat verwacht van Crooks, maar dit is wel heel slecht. Te veel Hef proberen na te doen…

Jammer, volgende keer beter

sublime
Gast
sublime

Ik ben eigenlijk wel eens benieuwd wat jij dan allemaal hebt te brengen. Kritiek is goed maar jouw kritiek is alleen maar negatief. Zitten namelijk ook genoeg pluspunten aan dit album! HARD

Bs
Gast
Bs

eff snel door het album heen geskipt, en wat me opvalt is dat crooks totaal geen variatie heeft als het om flows gaat. op elke track hoor ik dezelfde shit en dat is een grote tegenvaller. daar komt nog bij dat zijn teksten ook niet altijd even sterk staat met als gevolg dat de boel een beetje in herhaling valt. erg jammer!

JaJa
Gast
JaJa

Matig album.. Na zijn 1e 101 barze met Hef en Adje is hij alleen maar achteruit gegaan

Giselia
Gast
Giselia

Vreemd dit bericht is geeehl niets te maken wat ik google op zoek naar, maar het is in de buurt van de 1e webpagina. Ik denk dat je doet er iets corrigeren als Google houdt u voldoende om je plaats op de 1e pagina van een derde in verband zoekopdracht.

Jaïr
Gast
Jaïr

Heeerlijk man!
Goeie Crooks

Restyle
Gast
Restyle

Jammer dat ie daar staat, je kan nu meteen alle tracks al downloaden 😐

PW14
Gast
PW14
Dus jij beoordeelt een album op zijn beats?! Dat is net als een boek niet lezen en hem op zijn kaft beoordelen vriend! Ik heb het album nog niet gecheckt, dat was ik nu van plan maar joun reactie klopt gewoon niet. De bovenstaande berichten zijn btw verre van negatief, als dit anders was geweest had ik dat ook wel opgemerkt. Het is gewoon zo, smaken verschillen.. accepteer dat van elkaar. Wat jij dope vindt hoef ik niet dope te vinden. Daarnaast wil zijn leeftijd natuurlijk helemaal niets zeggen voor wat hij in de toekomst nog kan gaan bereiken. Het… Read more »
john
Member

HARDE BEATS~!!! jammer van alle negative berichten…
hoe jong is die kerel ? nu al een album uit! duss kom op zeg.!

keep on going, team VIEZE!

biggup

bad boy please
Gast
bad boy please

ik download hem zoiezo niet, ik moet deze gast gewoonweg niet.. Brengt teveel inhoudloze troep en is wannabe his brotha 😮

NonAME
Gast
NonAME

JULLIE MOETEN EVEN BESEFFEN DAT ROHTJEMANN BETER IS DAN CROOKS. CROOKS LEEFT NU ONDER HOEDE VAN ZIJN BROERS ADJE & HEF ANDERS HAD IEDEREEN HEM WEL GELIJK AFGESCHREVEN NA DIE 3e 101.

Jaja
Gast
Jaja

Waar is het midden in die mix , Totaal geen sfeer.. zonde het had echt goed kunnen klinken.

Tv
Gast
Tv

Wat een slecht album zeg! Dope beats maar daar blijft het bij, lazyflow. zonde crooks was veelbelovend. hef en iam aisha zingen vals op het album verschrikkelijk zeg.

PW14
Gast
PW14
Nee man, dit is het voor mij totaal niet. Ik had er veel meer verwacht. De mix van het album is echt heel matig gedaan. Alsof hij zijn doorbraak wilt gaan forceren door er snel even een album tegen aan te gooien zodat ie een tijdje niet broke zit. Mocht dat niet het geval zijn moet de gene achter de mastering van de tracks zich nog hard ontwikkelen. Inhoudelijk gezien vindt het al helemaal een matig album. Het is gewoon een totale copycat van Hef. Daar waar Adje zich nog redelijk heeft weten te onderscheiden van Hef gaat Crooks totaal… Read more »
PW14
Gast
PW14

What the hell are you talkin kid?! Als je niet van de streetz komt begrijp je die shit niet? Ik heb nog nooit op de streetz gehangen en begrijp alles? Blanke middenklasse? Je mening heeft is niet bepaald van toegevoegde waarde als je dat soort loze kreten benoemt..

-
Gast
-

nou hij heeft zeker een paar sterke punten waar je niet omheen kan, de mastering van dit album is echt verschrikkelijk

Uhu uhu uh
Gast
Uhu uhu uh

fijn dat strattiboy ran collar even uitlegt hoe de struggle op de streets is. crooks is ook niet van de straat gappie.. crooks is gewoon een puber die naar school gaat en jointjes rookt

ran collar
Gast
ran collar

Dez boy hangt voor een groot gedeelte op zijn beats. Niets mis mee , want veel van de beats zijn onmin hard.
De rijms die Crooks brengt zijn rijms van de straat. Menig Puna lezer (hoi blanke middenklasse) begrijpt deze dus niet, want in hún wijk is alles anders. als je zelf van de straat bent voel je deze dus wél.
Aangenaam album.

Doh
Gast
Doh

Ik vind dit serieus maar middelmatig hoor .. Zijn flow en stem zijn echt saai en zijn teksten zijn een kopie van Hef. Die opkomende boy met veel potentie zie en hoor ik in deze plaat absoluut niet terug. Magere producties ook.

Shamoen
Gast
Shamoen

Waar kan je die album downloaden?

Carl
Gast
Carl

P.S. Don’t ever pay off any debts or talk to a collection agecny until you have researched your rights under FCRA. Trust me they lie a lot! Again it takes commitment but if you look at what’s being reported on each credit report you’ll see a scum bag collection agencies (CA) will report something as open or say your account is 120 past due. WRONG. CA’s can NOT report something like an original creditor but their false reporting lower scores. I was naive about all my options. Not now!

wpDiscuz