Future dropt zijn album EVOL en Twitter reageert

future-evol-cover
Weinig mensen in de hiphopscene brengen zoveel muziek uit als Future. Nadat hij in oktober 2014 zijn mixtape Monster uitbracht, volgde er in 2015 nog twee mixtapes, namelijk Beast Mode en 56 Nights, bracht hij zijn album DS2 uit en zijn What A Time To Be Alive met Drake. Je zou denken dat je daarna even de tijd neemt, maar de rapper uit Atlanta begon 2016 met de Purple Reign mixtape en kondigde vorige week opeens een nieuw album aan. De plaat zou geprimeurd worden bij DJ Khaled zijn nieuwe radioshow en dat gebeurde vannacht dan ook. Vervolgens verscheen de 11 tracks tellende plaat als Apple Music exclusive op iTunes. Als je Apple Music hebt kan je het album hier beluisteren en anders moet je nog heel even wachten.

Twitter staat altijd op z’n kop als Future iets uitbrengt en het ziet er naar uit dat de Futurehive hem nog lang niet zat is. We verzamelden enkele reacties op de plaat.

https://twitter.com/LORDXFUEGO/status/695845879392108544

6 February

5 comments

Leave a Reply

5 Comments Aan "Future dropt zijn album EVOL en Twitter reageert"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
Vervelend
Gast
Vervelend

Tuurlijk dropt hij track naar track met al dat gemompel van hem #Future

trollawards2016
Gast
trollawards2016

Je moeder mopelde gister nog op mn dick , she aint got problems with it why do u?

EVOL = LOVE MAN

A real one.
Gast
A real one.

Reageer hier niet op en ga terug naar je Tupac pokkoes en je complottheorieën dat hij nog leeft en de illuminati bestaat. En trek je baggy broek omhoog, niemand heeft z’n broek nog laag.

Trilla
Gast
Trilla

Future is sws aan ca$hen
Fvcking 6 mixtapes ofzo in een jaartje tijd

Glock44
Gast
Glock44

Album is fireee

#FlyShitOnly

wpDiscuz