Album: Gers Pardoel – Deze Wereld Is Van Jou

Gers Pardoel brengt vrijdag (14 okt.) zijn debuut album ‘Deze Wereld Is Van Jou’ uit. Het album is vanaf vandaag te beluisteren op de Luisterpaal van 3voor12 en is als pre-order bestellen op Bol.com. Op het album staan o.a. samenwerkingen met Hef, Sef, Guus Meeuwis en PHATT.

12 October

52 comments

Leave a Reply

52 Comments Aan "Album: Gers Pardoel – Deze Wereld Is Van Jou"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
leipeshizzl
Gast
leipeshizzl

dope album, ga hem kopen via bol.com denk ik,
nummer met bundy is ckr chil

wiebren1991
Member

dit was het wachten wel waard allen jammer dat der geen track op staat samen met the opposites maar voor de rest focking dope album

-
Gast
-

echt heeerlijk album, brengt de zomer een beetje terug man!

Ali
Gast
Ali

May28MC No Shame Ik heb hem ook een keer wat gegeven, en was me er toen al van buswet dat zijn verhaal moet naar het ziekenhuis in Helmond, maar mijn tank is leeg’, wel eens flauwekul kon zijn. Hij vroeg nog om mijn emailadres maar dat heb ik niet gegeven. Als je zo veel moeite wilt doen voor wat euros zul je het wel hard nodig hebben, om wat voor reden dan ook. Ik voel me ook niet opgelicht en hoef het geld ook niet terug

fawakaa
Gast
fawakaa

Misschien wel beste album tot nu toe dit jaar van een Nederlandse rapper… nog hoge verwachtingen van Fresku…

Doh
Gast
Doh

Erg lekker album hoor, lekker muziekaal.

luisgespuis
Member

Weer een album waar 3 kwart van de nummers emo zeik muziek is. Hiervoor luister ik geen rap.

-
Gast
-

fresku is volgens jou dus ook een slechte rapper?

casd
Gast
casd

Dope album!

bagagedrager is een hitje hoor!
Vandaag erg lekker nummer..
Emotioneel mooi nummer,,
Guus meeuwis refrein is grootste tegenvaller. Bijna slecht te noemen.

casd
Gast
casd

Emotioneel hart*

Gers Pardoel
Gast
Gers Pardoel

Iemand enig idee wanneer nieuwe album van Fresku ongeveer uitkomt.
Dit album klinkt opzich wel oke, niet super dope, maar ook zeker niet slecht. Kopen ga ik bij deze niet doen, ik wacht wel op de downloadlink 🙂

luisgespuis
Member
Fresku’s handelsmerk is emo shit, ik zeg nergens dat het een slechte rapper is. Ik vind alleen dat bijna elke bekende rapper uit NL met albums komen die met 3/4 vol met emo shit staat. Zie Kempi’s laatste album, Winne, etc. Ik wil keiharde bangers horen, geen muziek over meisjes die worden misbruikt of wat dan ook. Kempi rapte vroeger notabene over coke pushen, kun je nagaan hoe ver hij is afgezakt. Voor de rest geen kwaad woord over Fresku, zijn album is best oke maar hij had ook nergens de verwachting geschept dat hij keiharde straat rap ging maken.… Read more »
Jesper
Gast
Jesper

Rico & Kubus staan toch wel op 1 tot nu toe van 2011

Mr. Wonder
Gast
Mr. Wonder

“Kempi rapte vroeger notabene over coke pushen, kun je nagaan hoe ver hij is afgezakt. ”
– rare wereld leven we toch in…

“hij had ook nergens de verwachting geschept dat hij keiharde straat rap ging maken.”
– Gers wel dan?

“Dat is tenminste echt hiphop.”
– Wat is de definitie van ‘echte’ hiphop?

-
Gast
-

dat is waar, maar ik had zelf persoonlijk van gers ook geen harde straatrap verwacht..
maar gelukkig is de scene zo veelzijdig dat jij zo moeilijk kan luisteren, en ik dit soort muziek!

medardo
Gast
medardo

linkjeeee ???????

tomsalsa
Gast
tomsalsa

Masterpiece!

gijs
Gast
gijs

hier is de download link sorry gers 😛 http://hulkshare.com/94l98zhavn1r

Pavol
Gast
Pavol
Jul03Melanie Hm, had een mooi relaas getpyt, maar ook een crash (PC he ). Even iets soortgelijks dan..Spekkie naar mijn bekkie dit verhaal. Niet alleen vanuit zakelijk oogpunt ben ik het met bovenstaande eens (immers: vrouwen bloot, handel dood), maar ook prive9. Ik zit ivm mijn werk midden in t dorp, met uitzicht over de kern van ons dorp. En ik zie wat voorbij komen zeg. Vrouwen die denken: oh lekker, 30 graden, kan mij het schelen, ik trek lekker iets luchtigs aan. Een niemendalletje. Ik verwonder me daar dan weer over. Want: zit ik daar op te wachten om… Read more »
@chekthem_
Gast

waitin’ for it !

Gers Pardoel
Gast
Gers Pardoel

mijn cd is nog niet te downloaden. nog eventjes wachten op de link 😉

Karim
Gast
Karim

Beste NL Hiphop album van 2011.
Heel muzikaal, en divers, Ik neem je mee, Spookstad, Eenzaam op de bank, en We missen je zijn top nummers!

het was het wachten waard, ik wist eerst niet wat ik van gers pardoel moest verwachten meer het is zeker geen eendagsvlieg. Big up!

ep
Gast
ep

hij staat al in itunes

keesdekeauning
Gast
keesdekeauning

wat een afgezaagde titel voor een album

Anson
Gast
Anson

Meest originele album die ik heb gehoord man.. GE-WEL-DIGGG

Semmier
Gast
Semmier

Haha wat een slecht album zeg! Commercieel, terwijl Gers gewoon dope tracks kan maken.

ZEIK MUZIEK, weg van hier.

Semmier
Gast
Semmier

Nederhop uit 2011:

* RB Djan – De Onderbaas
* U-Niq – Scheepsrecht
* Zo Moeilijk – Nieuwe Moves
(* Kempi – Testament…. ben ik toch een beetje teleurgesteld over, veel zeikmuziek, maar ook harde nummers)
*Salah Edin – WOII

Gers, Sef, Dio, Flinke Namen zijn popmuziek, dat is geen Nederhop

PZN
Gast
PZN

Waar zie jij staan dat het ‘Nederhop’ is dan? Trouwens ook echt zo’n kut term, die naam werd jaren geleden gebruikt toen de Osdorp Posse nog populair was.

Je moet niet zo in hokjes denken vriend.

Soos
Gast
Soos

Moest gewoon een traan laten bij die intro..

Frinas
Gast
Frinas

Ik word zo flauw van die mannetjes hier die denken te kunnen bepalen wat hiphop is en wat niet. Hiphop van nu is niet meer de hiphop van vroeger, J. Cole is zeker ook geen hiphop..? Maar goed. Kan me voorstellen als je het zeikmuziek vindt, ik zelf vind het echt een heel erg tof album! Big up Gers!

seh
Gast
seh

De refreintjes vind ik iets te simpel, op de eerste luisterbeurt

seh
Gast
seh

Download link? svp

Kimberlo
Gast
Kimberlo
tjom
Gast
tjom

Lekker hooor =D

PZN
Gast
PZN

Track met Hef vind ik tof. Maar los van die en Morgen Ben Ik Rijk kan het album mij verder productiewijs niet echt boeien. Ik vind Gers wel een dope rappert.

ewa matie
Gast
ewa matie

en iedereen die is down met een killah killah!
Dope album. commercieel is het zeker maar daar moet je het echt op baseren om er financieel onafhankelijk van tewillen leven. Probz GP

ran collar
Gast
ran collar

Dat een brabo rapper ooit nog eens de herfsthit in Nederland zou kunnen scoren, wie had dat gedacht?
”Neem me mee gaat al vlot naar de 1 miljoen views. En ‘Ik ga hard’ staat al over de 6 miljoen. Dat is fokking episch.

hoi
Gast
hoi

Wat is jullie mening van het fenomeen Phatt? Hij staat namelijk op albums van mee tellende artiesten. (Zie bijv. Kempi), doet die niet onverdienstelijk. Maar zelf nog weinig tot geen solo tracks, vind ik toch vreemd.

...
Gast

phatt houd zich met vanalles bezig 😉 hij heeft ook in het voorprogamma van ne-yo gestaan paar jaar terug

solo:
looking for love
simpelweg gewoon
You’ll always be mine
als ik tranen zie
never thought

hoi
Gast
hoi

Kijk, dit is oude koeien! Dat is al 3/4 jaar geleden, ik praat over nu.

Arie
Gast
Arie

Zo verfrissend is dit echt VET, word een beetje gek van al dat ge-hiphop dit en dat. Dit is gewoon muziek !! like it or not PUNT

manssski
Gast
manssski

gers is die hele mannetje te erg

Doh
Gast
Doh

Ik vind Phat echt een koning, had in het begin m’n twijfels maar man, wat komt hij hard op die intro.

Tyannah
Gast
Tyannah

Jan10sanne Helaas, de boterhamworst maakt dat ik het echt niet ga proeerbn, sorry Mientje! Maar wel mooi dat er ook bij de Dubachjes echte familierecepten zijn. Bij ons thuis is daar bv de bietenstamppot..als ik zeg wat daar in zit ben je denk ik ook niet 1 2 3 enthousiast. Maar lekker dattie is! Nu ik er zo over nadenk..twitter receptenboekje? O nee, dat past nooit in 140 karakters, toch maar 1.0 versie doen dan?Eet smakelijk!

kaaas
Gast
kaaas

Tof album, Zijn & spookstad zijn echt flexx! 3 minuten over 8 wordt zwaar verpest door Guus Meeuwis naar mijn idee..

miky
Gast
miky
Viesssss,,, jow, wakker rond om een uur of 10 , nieuwe show binnen spring in de douche alleen daar kan ik coke zingen vrouwtje in de keuken , zij doet tosti’s maken ze zegt dat ze me haat , ze kan me toch niet laten een meeting met jiggy, moet over opties praten Ik maak een kop, je kan niet eens een kop koffie maken En je maakt alleen maar pokoes die ons toch niet raken vandaag voel ik me goeed, ik heb soms die dagen Ben in de streets, eerst moet ik langs de wastraat en naar de bank… Read more »
anonymous
Gast
anonymous

dope album gers!!

ran collar
Gast
ran collar

Phatt is een beetje een brownie dutch achtige figuur. Legt een mooie hook neer, veel gevoel voor lekkere melodielijnen, en heel nuttig door zijn eigentijdse visie op de productie van een nummer.

Ossie
Gast

Bedankt Gers,
Was het wachten waard!

carlos
Gast
carlos
serieus mensen die denken hoe hiphop in elkaar zit en dan zon kanker opmerking wat boven alles gewoon een mening is bek dicht houden en mensen die zeggen emo dit emo dat of kempi coke pushe A niks emo aan B gewoon je gevoel uiten C ik weet niet of jullie allemaal weten hoe hiphop is onstaan blijk baar niet in statses hadden die mensen niets en struggels en ze gingen hun gevoel spitte en je mening geven over bepaalde dingen En ja kempi stond op de block nu niet meer moet ie daar steeds nummers dan over maken damm… Read more »
thehardest
Gast
thehardest

kippenvel bij eenzaam op de bank, gers is goed bezig

ILoveGersPardoel
Gast
ILoveGersPardoel

Gers pardoel is echt superfantastich!!!

wpDiscuz