Album: Roelie Vuitton – De Grote Chill 1/4

Vanaf vandaag kun je ‘De Grote Chill 1/4’ downloaden. Het is het eerste deel van het vierdelige solo album van de Groningse rapper Roelie Vuitton (Blocnotes). Het eerste deel bevat vijf tracks en is volledig geproduceerd door Koen. Het volgende deel zal geproduceerd worden door Nangdo.

De vier delen van ‘De Grote Chill’ staan op zichzelf qua beats en sfeer maar vormen door de vormgeving één geheel. Het album zal verspreid over het jaar 2011 uitgebracht worden. Spaar ze allemaal!

De Grote Chill 1/4 is hieronder te beluisteren en te downloaden op Roelie’s Bandcamp.

Beeld: Piet Oosterbeek

25 January

44 comments

Leave a Reply

44 Comments Aan "Album: Roelie Vuitton – De Grote Chill 1/4"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
Zomaar
Gast
Zomaar

Ja hier zitten wij op te wachten, een rapper met een on-originele naam en geen talent…

Anonymous
Gast
Anonymous

niet chill

LumiNiscent
Gast

Ik vind hem dope …

Reginald de Souza
Gast

Zeeeeer matig.
Als je 29jaar bent (geboren in ’81), en op dit niveau met muziek bezig bent, dan is het de hoogste tijd om in de spiegel te kijken en te stoppen met het verspreiden van verbale diaree.
Groetjes uit Holendrecht,

Reginald

Crown
Gast
Crown

Tofff! Zeer benieuwd naar de rest, nu al. ‘Je Favoriete Bleekscheet’ en ‘Wakker Worden’ zijn echt heel sterk. En ‘Mijn Tempo’. Als ik dit zo hoor, moet dit album het niveau van Nextop zeker kunnen evenaren.

N
Gast

klinkt heel nice!
eigen tempo Favo!

jongo
Gast
jongo

zit hier iemand op te wachten? hij heeft niks extras, zijn er 12 van in een dozijn

Phixion
Member

jongo, bedoel je niet 13 in een dozijn? In dat geval ben ik het met je eens. Vind het een waardeloze rapper, maar dat is mijn mening 🙂

Jur
Gast
Jur

je favoriete bleekscheet!!

Balen
Gast
Balen

Vind Roellie echt niks aan. Album van Blocqnotes vond ik wel lekker, maar sinds hij solo projecten doet klinkt het nergens naar. Voel et gewoon niet.

karel
Gast
karel

ik snap ook niet wat mensen aan Roelie vinden….veel vriendjes in the scene, maar hoor alleen clichematige tofdoenerij van een studentje

Rotterdammer
Gast
Rotterdammer

Vind het dope wat hij doet, een van de weinigen die echt zichzelf durft te zijn. En zo 13 in een dozijn vind ik het niet!

cotdayum
Gast
cotdayum

hoe kun je dat nou zeggen, roelie is JUIST iemand met eigen shit en die z’n eigen shit maakt. zoals roelie heb ik het nergens anders gehoord.

sowieso is jullie commentaar om weg te wuiven als je zoiets zegt, betekent alleen maar dat je er absoluut niks van weet.

jonge
Gast
jonge

gooi jezelf voor de trein en stop met rap

Anonymous
Gast
Anonymous

word

cotdayum: hoe kun je dat nou zeggen, roelie is JUIST iemand met eigen shit en die z’n eigen shit maakt. zoals roelie heb ik het nergens anders gehoord.sowieso is jullie commentaar om weg te wuiven als je zoiets zegt, betekent alleen maar dat je er absoluut niks van weet.

chentoirakagine
Gast
chentoirakagine

niet mijn ding

JSM
Gast
JSM

Ik verwachten iets heel anders gezien de reacties maar dit is best goed!

mojito
Member

opzich vind ik roelie beswel chiill, gewoon degelijke rapper waar ik graag naar luister

montana
Gast
montana

zijn stem doet het niet voor iemand die al bijna 30 is nog een babystem?? en die beats en raps die nergens op slaan lijken soort neppe kopies van amerikaans rap..

jerry
Gast
jerry

Ik dig de man wel, vooral wakker worden RESPECT! thanks 4 good musik

Anonymous
Gast
Anonymous

haha Koen komt met beats waarop onder andere black milk, guilty simpson, ro spit, elzhi op spitten… dus you’re damn right!

montana: zijn stem doet het niet voor iemand die al bijna 30 is nog een babystem?? en die beats en raps die nergens op slaan lijken soort neppe kopies van amerikaans rap..

Monkey
Gast
Monkey

Duidelijk een duo dat stof doet opwaaien, wat sowieso al bewijst dat het geen 13ineendozijn is. Ik vind het lekker, hoewel het net een beetje de diepe funk mist. Het neigt en poogt ernaar, schuurt er soms langs, dipt er een teen in, maar gaat nergens goed kopje onder. Lyricaal erg relaxt, hoop dat je het echt zo beleefd.

armonio
Gast
armonio
absoluut mee eens, kende hem niet en heb de 5 tracks net beluisterd en als ik het niet mis heb vind je zijn sound/stijl niet terug bij de meeste andere nederhop rappers. heel relaxt en rustig en oké, de lyrics zijn dan niet super te noemen, maar dat hoeft dan ook niet als je kijkt naar hoeveel fans Hef bv. hier heeft. support echte artiesten mensen! cotdayum: hoe kun je dat nou zeggen, roelie is JUIST iemand met eigen shit en die z’n eigen shit maakt. zoals roelie heb ik het nergens anders gehoord.sowieso is jullie commentaar om weg te… Read more »
Crown
Gast
Crown

Kijk, het kan natuurlijk zo zijn dat het je smaak niet is: prima. Maar wie zegt dat zijn teksten bijvoorbeeld nergens op slaan, moet echt eens luisteren voordat ie z’n smoel opentrekt. Of hoor je liever dat drugs en ho’s goed voor je zijn?

foshizzle
Member

Zijn niveau komt niet hoger als de gemiddelde hobby rapper, om maar over zijn artiesten naam en de titel van zijn album te..

Anonymous
Gast
Anonymous

LOL

foshizzle: Zijn niveau komt niet hoger als de gemiddelde hobby rapper, om maar over zijn artiesten naam en de titel van zijn album te..

Anonymous
Gast
Anonymous

haters be hating…

louisv
Member

Na de DHZ mixtape zijn deze tracks stuk voor stuk, weer keihard!

Mensen die komen met comments als: ‘Hij is on-origineel’, ’13 in een dozijn’, die begrijpen het niet helemaal geloof ik. Als er iemand origineel en zichzelf is in de hele NLscene, dan is dat VWATWAN!

Kom maar op met die volgende delen!

Jonathan Davi
Gast
Jonathan Davi

Ik vind het echt jammer dat er geen collab met fiddox op staat… Voor de rest een keiharde plaat!

Sid
Gast
Sid

De Grote Chill is wel dope track..

Superman
Gast

TE WAZIG! HIER ZIT JE TOCH NEVER OP TE W8TEN… ONBEGRIJPELIJK DAT ZO IEMAND DIE MISS DOET WAT TI LEUK VIND…ZOVEEL CREDITS HEEFT EN PROMO KRIJGT! ECHT DEZE GOZER IS DERAF!

montana
Gast
montana

Crown: Kijk, het kan natuurlijk zo zijn dat het je smaak niet is: prima. Maar wie zegt dat zijn teksten bijvoorbeeld nergens op slaan, moet echt eens luisteren voordat ie z’n smoel opentrekt. Of hoor je liever dat drugs en ho’s goed voor je zijn?

eigelijk wachten we niet op drugs en ho’s, het is nep omdat mensen harder komen op dat soort beats dan iemand van 30 die nog geen baard in ze keel heeft hahahaha

Anoniem
Gast
Anoniem
ken deze rapper al jaren en check elke keer weer z’n platen, in de hoop dat het toch een keer op niveau komt. al met al laat deze rapper simpelweg geen sterke indruk achter. dit betekent niet automatisch dat hij talentloos is of onorigineel is. als featuring op tracks van echte meesters van dit vak is deze man geniaal. maar solo… meh. het is voor mij (mening) de combinatie van de kinderachtige stem, de basic lyrics en de te gevarieerde beats en thema’s die het al met al een zwakke plaat maken. ik kan begrijpen dat er mensen zijn die… Read more »
Gulio
Gast
Gulio

WTF moet je betalen voor die shit?

aightkwasi
Gast
aightkwasi

Oeffff.. Koen draagt Roellie wel hoor!! Dikke beats vooral #3

soulcalibur
Gast
soulcalibur

een kopie van een kopie van een amerikaanse rapper

050
Gast
050

moest paar keer luisteren maar is toch wel dope

Jeroen
Member

karel: ik snap ook niet wat mensen aan Roelie vinden….veel vriendjes in the scene, maar hoor alleen clichematige tofdoenerij van een studentje

Ja, meer dan dat hoeft er eigenlijk niet gezegd te worden.

JWZ
Gast
JWZ

leyp:
Ja, meer dan dat hoeft er eigenlijk niet gezegd te worden.

hmm, ben ik het niet mee eens. Ik hoor alleen heel veel zelf reflectie ipv stoerdoenerij..

Amersfoort
Gast
Amersfoort

Lekkere beatjes, luistert lekker weg. Hij doet ze eigen ding en het is niet per se het beste maar tis echt niet slecht!

slinx gezinde
Gast
slinx gezinde

Ik hoor mensen zeggen hij is een imitatie van u.s. hiphop artiesten.. maar hoor de ”haters” nooit zeggen welke artiesten ze dan bedoelen…??
omdat het gewoon onzin is.
En mensen verwachten meteen een album met 25 nummers dat meteen een instant classic moet zijn.. snap het dan, dit is gewoon puur uit liefde voor de muziek!

een hele dope tape en ben benieuwd naar de volgende met Nangdo!

ohja en koen murdered iedereen uit heel Nederland op de beats!
vraag het je favoriete beatmakers!

hoeVinnidi
Gast
hoeVinnidi

Dit mist veel te veel om erkenning te krijgen in de NL scene, teksten zijn niet heel sterk, rijmschema’s niet heel boeiend, geluid niet heel vernieuwend, en stem niet heel aansprekend. Idee om een album in 4 delen uit te brengen is ook niet slim, aangezien mensen die deel 1 niet boeit, deel 2 never zullen beluisteren (terwijl je daar misschien lering van kritiek op deel 1 in hebt verwerkt). Kom dan met iets waar men meer van wilt horen. Zonde.. gemiste kans..

taktieff
Member

zijn sound vind ik dope

Zeker
Gast
Zeker

ik snap niet wat er mis is met die stem? klinkt hard op de beat, prima voor de beats..

wpDiscuz