Album: Rotterdam Airlines – Gate 16

GATE 16 ARTWORK
Sevn Alias is al een jaar lekker bezig met drie Twenty Four Sevn projecten, Jairzinho heeft een hit met Laat Niet Los en Kevin valt ook al aardig op. Tijd voor Rotterdam Airlines om zich als label te presenteren. Dit besloten ze te doen met een compilatiealbum waarop alle leden hun ding doen. Op de 20 tracks tellende plaat hoor je naast Sevn, Jairzinho en Kevin dan ook Johnny Sellah, Lil Saint, BKO< FMG, Jason Futuristic en Chip Charlez. Gastbijdrages op de plaat worden verzorgd door D-Double, HT, Era, Juicc, Hef en Crooks. Beluister hier het album en bekijk ons item om te zien hoe de mannen de plaat opnamen.

15 July

8 comments

Leave a Reply

8 Comments Aan "Album: Rotterdam Airlines – Gate 16"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
KillaCam
Gast
KillaCam

Jammer van de vele dans/vrouwenmuziek, komt over als meegaan met de hype en vind het allemaal erg onorgineel. Gelukkig maken Sevn (op Cypher 16 en Milli dan), Johnny Sellah en vooral Kevin het een beetje goed. Wazig, Milli, Cypher 16 en Nummer 1 zijn echt goede tracks en dan is 4 van de 20 nummers toch wel wat schraal.

Kijk erg uit naar meer werk van Kevin in Sellah, wat ze rappen is echt en ze leven t ook. Sevn en Jairzinho op straatnummers ook wel hard, rest van de artiesten is troep imo.

M. Afew
Gast
M. Afew

Sterk album, alleen jammer van die techno lookalikes tracks.. Ook jammer dat niet alle tracks uit die Gate16 Puna item te vinden zijn in t album tho’

Puna
Gast
Puna

track 2 is met Lil saint niet met Alias

Nicee
Gast
Nicee

Vind die techno invloeden juist nice maar, dat is dan ook een subjectieve mening. Sterk album, wat mij betreft.

KillaCam
Gast
KillaCam

”Subjectieve mening” is een pleonasme a woeshoem

Nicee
Gast
Nicee

Omdat iets een ‘pleonasme’ is betekent niet, dat je het niet kunt gebruiken, balzak/grammar nazi. 🙂

Rotterdam east
Gast
Rotterdam east

Gedownload op spotify
Beluisterd
Weer verwijderd.

nameless
Gast
nameless

Zeer teleurstellend?

wpDiscuz