Album: Wan en Nexus presenteren Eredivisie

Eredivisie is een samenwerking tussen Wan a.k.a Wantigga (FATA) en Nexus (Floawaz). Na jarenlang Engelstalige tracks te maken, was het voor Nexus tijd om een Nederlands debuut te maken. Samen met Wan, die met Fata al bekend is in het Nederlandstalige circuit, vormen zij het duo “Eredivisie”.

De afgelopen weken kregen jullie al de video’s ‘Moet Je Niet Willen‘ en ‘Niet Goed, Geld Terug (ft. K1 Kerbusch)‘ te zien en was de plaat ook op de Luisterpaal de beluisteren. Echter, vanaf vandaag hebben wij ook digitaal exemplaar voor jullie geluidsdragers. Download het album op de vervolgpagina.

Download het album hier

11 May

28 comments

Leave a Reply

28 Comments Aan "Album: Wan en Nexus presenteren Eredivisie"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
Bawler
Gast
Bawler

elke keer als ik die foto zie lach ik me kapot. wie hou je nou voor de gek?

pierce
Gast
pierce

jou blijkbaar als je de achterkant van het hoesje ziet

Bawler
Gast
Bawler

Op de achterkant zie ik ze nog net zo tof doen, alleen worden ze hier gefotografeerd door een naakte vrouw.

Ik lach nog steeds

mgm
Gast
mgm

wouw die watch wil ik ook man hha

bRamZ
Gast
bRamZ

Maar de frontside van de hoes is toch niet echt wat bij de ep past.. the music is wel nice though

mgm
Gast
mgm

deze mannen zijn aan! Het downloaden wel waard;)

Viktoria
Gast
Viktoria

Het was heerlijk gtneeien, het eten was uitstekend en we hebben lekker uit ons dak kunnen gaan met het spel ik hou van Brabant.Jammer dat onze lamp het niet deed ( of toch wel?)en het rad bij ons niet verder ging dan de een of de twee!!!!ach de winnaars waren gewoon keigoed!Ik gun ze het van harte! Wist wel dat Q kuukskes het juiste woord was!!!! Leuk spel,goede presentatie en leuke wisselende en toepasselijke vragen. n aanrader!

ERIC
Gast
ERIC

keihard gasten damnn

Ryan
Gast
Ryan

Ha Elisabet en greetjeIk heb net julile website bekeken,wat ziet dat er goed uit zeg!!!!!!Mijn nieuwsgierigheid is gewekt,en ik kom vast en zeker eens een kijkje bijjulile nemen.Maar nu weet je niet wie ik ben ..Ik was die vrouw die gistermiddag bij de Kampseplas in Haps was,en die even met je gepraat had.En ik vroeg of je bij de boswachterij werkte!!! Later zei jij waar je woonde. Ik wens je verder veel succes met je werk en studie.Dat moet lukken met zo’n locatie en prachtige boerderij. groet Marijke uit Groesbeek

g
Gast
g

zieke tracks!!

bawlin
Gast
bawlin

klinkt meer als Jupiler League

Chris
Gast
Chris

Heerlijk!

Garagecontainer
Gast
Garagecontainer

Dope muziek,gare foto

louisv
Member

Ik luister de EP al de hele week op luisterpaal. Ik vind het echt heeeeel dope, had in eerste instantie mijn bedenkingen bij nexusz, maar daar moet ik ook op terugkomen, harder dan ik in eerste instantie dacht.

Het Fata album, wat er hopelijk snel aankomt heb ik echt zin in. Wan en K1 zijn samen gewoon een ideale combinatie en K1 vind ik sinds ‘krabbels’ echt zwaar gegroeid. Ben benieuwd!

hans.worst
Gast
hans.worst

vergeet louis zijn zalige beats niet.

barry
Gast
barry

@louisv gast k1 stond op krabbels maar op 1 nummer.

baasg
Member

Zieke tracks!

libau
Gast
libau

wtf

boeien hoe het album kwa styling eruit ziet
het gaat om de tracks en die zijn dope

visie, verpest, moet je niet willen, strafschoppen zijn bangers

over smaak valt niet te twisten maar vaak hoor ik alleen maar niet relevante zaken 1 ding is zeker deventer is relevant

Your mom
Gast
Your mom

Als je niet snapt dat de hoes juist spot met cliche’s, dan ligt dat aan jou. Maar inderdaad: zolang je de muziek maar begrijpt is alles okay.

Deleone
Gast
Deleone

De ere-divisie(.com) release in Burgerweeshuis was master/BAM!!
Plaatje wat je moet downloaden dikke beatzzz heerlijke zomerse vibe!
Met Louis Bordeaux, Rob deKay, K1, Nebulon en cranekraantje!

Ewoutt
Member

bawlin: klinkt meer als Jupiler League

Gruwelijke reactie!!

Skip
Gast
Skip

Deze CD is echt dope!

hd tv
Gast

als ik een ventje zo tof zie kijken op de hoes ga ik het niet checken.. ook al twijfel ik door een aantal reacties.. maar als ik de foto zie is dit niks voor mij

Marky
Gast
Marky

De foto is een gimmick, mensen snappen dat niet. Waaronder jij, check de tape maar gewoon het gaat om de muziek niet om de fotoshoot

santos
Member

haha volgens mij neem jij het iets te serieus vriend. en dat noemt zichzelf een bawler, laat me niet lachen prutser..

beoe
Gast
beoe

Bawler: elke keer als ik die foto zie lach ik me kapot. wie hou je nou voor de gek?

Helemaal waar, en dan die cheap hologes expres zo duidelijk in beeld brengen. rolf

someone
Gast
someone

ey het gaat niet om de stylling van het album man, als je echt van hiphop houdt check je gewoon de tracks en zie je dat ze gruwlijk zijn, en vergeet je alles van de styling.

SIR-5
Gast

HOES = VET
CD = OOK

zeikerds (vooral omdat jullie geen van beiden beter kunnen doen)

wpDiscuz