Ali B en Ruben Annink – Terwijl jullie nog bij me zijn

alib-Terwijljullienogbijmezijn
Afgelopen week deed Ali B samen met Beste Singer/Songwriter finalist Ruben Annink het nummer ‘Terwijl jullie nog bij me zijn’ in de uitzending van De Wereld Draait Door. Een liedje over de angst dat er een dag komt dat zijn kinderen hem verlaten. Hij werd door emoties overmand door de liefde voor zijn kids in combinatie met het verlies van zijn eigen vader. Er zou in eerste instantie niets met het nummer gebeuren, maar door de hoeveelheid aan reacties hebben de twee artiesten besloten om de studio in te duiken om de track op te nemen en er een lyricvideo van uit te brengen.

26 May

3 comments

Leave a Reply

3 Comments Aan "Ali B en Ruben Annink – Terwijl jullie nog bij me zijn"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
Frans Olie
Gast
Frans Olie

Dit is eerlijke shit. Dat kan je horen.. maak meer dit soort dingen Ali en drop een album met je gevoel. Niet met commerciele zogenaamde bangers. Het refrein wordt na elke verse sterker..Ik voorspel trouwens ook dat als hier een video van wordt gemaakt en als single uitgebracht wordt, dat ie hoog in de top 40 eindigt.

nrjdfk
Gast
nrjdfk

Ik weet niet of ali b op deze site komt en naar de reacties kijkt maar mocht je dit lezen ali, ik zal deze track kopen, coveren, remixen en grijs draaien! Dankje voor je eerlijkheid

Michael
Gast
Michael

Vet nummer! Wanneer komt deze track officieel uit??

wpDiscuz