Ali B. Wint Zilveren Televizier Ster

Tijdens het Televizier gala 2012 is Ali B. vrijdagavond in prijzen gevallen. De man die De Grootste Familie van Nederland hiphop met een vleugje volksmuziek voedde, werd als beste presentator gekozen en won zodoende de Zilveren Televizier Ster Man. Ali liet Matthijs van Nieuwkerk en Jeroen van Koningsbrugge achter zich en kreeg de prijs uitgereikt van astronaut André Kuipers.

Ali B. was niet alleen als presentator genomineerd, zijn programma Op Volle Toeren streed ook mee voor de hoofdprijs van de avond, de Gouden Televizier Ring. Helaas voor Ali ging die prijs naar The Voice of Holland.

Ali B. Op Volle Toeren brengt rappers en Nederlandse volkszangers samen om in een muziek uitwisselingsprogramma elkaars nummers remaken. Onder andere Winne, Keizer, Kempi, Sticks, Fresku, RB Djan en Kleine Viezerik werden gekoppeld aan zangers als Willeke Alberti, Stef Bos, George Baker, Imca Marina en Armand. In december gaat het derde seizoen van de show van start.

20 October

11 comments

Leave a Reply

11 Comments Aan "Ali B. Wint Zilveren Televizier Ster"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
Mokumisdevotto
Gast
Mokumisdevotto

goed bezig

respect
Gast
respect

Als rapper zal die het niet meer maken, maar hij is slim en weet waar het geld zit

Realist
Gast
Realist

> Waarom zou die het als rapper nog moeten maken? Hij is tot nu toe nog steeds de enige rapper die 1 miljoen heeft verdiend aan rappen. Nu hij programma’s doet komt er meer geld bij dan dat hij zou verdienen met rappen

hh4l
Gast
hh4l

belachelijk ik heb respect voor ali en wat ie doet dot ie goed maar winnen van jeroen van konigsbruggen en van nieuwkerk nee man die 2 zijn echt zoveel beter vooral jeroen is hilarisch en ali ja ali heeel soms ook maar zo vaak komen zijn grappen totaal niet aan dat zag je gisteren ook maar weer tijdens zijn speece hij probeerde grappig te zijn en werkelijk niemand lachte

McKees
Gast
McKees

boeie waar maak je je druk om>

true
Gast
true

het programma zou een prijs moeten verdienen hij zelf als presentator is vaak vervelend maar sowieso respect

i rap that
Gast
i rap that
zijn idee om dit programma te maken verdient die prijs. Maar ali-b als presentator is meer een goedmakertje aangezien hij niet heeft gewonnen, jammer want hij heeft in ieder geval genoeg media aandacht gehad. en meneer de ‘realist’, ali-b heeft misschien 200.000 verdient in ze hele carriere (rap+tv). maar zeker geen millie, het lijkt misschien makkelijk als je Rickross heet en met Birdmens cash gooit maar in Nederland werkt dat niet zo. en ‘respect’ ali-b was zoals yes-r commerciel maar dat is zijn keuze geweest, dat neemt niet weg dat hij wel kan rappen (fresku, winne, ali-b – verslaafd). ali-b… Read more »
i rap that
Gast
i rap that

> en in televisieland bij de publieke omroep is het geen dikke boterham hoor,

damnis
Gast
damnis

ali-b en opgezwolle zijn de enige nederlandse hiphop artiesten die een mil hebben verdiend

gg
Gast
gg

> Opgezwolle niet man. En Ali heeft 3 mil. verdiend an zijn rapcarriere. Ben trouwens benieuwd of Gers een millie gaat maken met rap.

luchtmacht
Gast
luchtmacht

> dat zal lastig worden, want die rapt niet..

wpDiscuz