Alledaagse Waanzin op #8 binnen in album top 100!

Sticks & A.R.T. zijn gisteren op nummer #8 de Nederlandse album top 100 binnengekomen. Alledaagse Waanzin is hiermee de op één na hoogste debutant van deze week. Van de 11 nieuwe platen in de top 100 kwam alleen Eminem hoger binnen (#3).

Misschien beantwoordt deze notering Sticks´ vraag op het nummer Uniek; “Vroeger vroegen ze, is het ´t kopen waard? Nu vragen ze, is het ´t downloaden waard?”. Als ´t om Sticks gaat is het blijkbaar´t eerste.

26 June

36 comments

Leave a Reply

36 Comments Aan "Alledaagse Waanzin op #8 binnen in album top 100!"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
de Timmerman
Gast
de Timmerman

Probs naar Sticks, goed om te zien da echte muziek nog steeds verkoopt.

040Eindje
Gast
040Eindje

Mooi man, ben blij voor hem, maar hoeveel zijn er verkocht?

Eldonkey
Gast
Eldonkey

En hij wilde bijna niks aan promotie doen buiten interviews geven en die luistersessie met 3 voor 12.

J'nno
Member

Dope man

Jizz
Gast
Jizz

En terecht!

Pepijn
Member

Album is goud. Ik zeg top3 beste Nederhop albums ooit gemaakt!

040Eindje
Gast
040Eindje

waarom word steeds die comment van die ene vent verwijderd hij mag toch best zeggen dat hij niet echt geweldig album vind maar wel blij voor Sticks is? Bedoel we hoeven toch niet allemaal suck ups the zijn, haha.

stoupe
Gast
stoupe

Ik was in die bitch in Gent, was hard.

hanze
Gast

die live audio komt er een beetje raar uit zonder publiek mic afgemixt, verder nice audio en mooi moment

Finch
Member

ik koop nooit cds maar deze had ik wel gekocht ;D

Bangbro
Gast
Bangbro

Du Zoon van Kempi was toch at #7?
Maar blij voor hem!

luisamaria
Gast

lekker, echt lekker dan!!! ik heb m ook en vindt dit één van de hardste nl hiphop platen die ik ooit door mn speakers heb gedraait. +1

chetan
Member

Dopeeee

Robbin
Member

Tof!!

TURK vs STICKS
Gast
TURK vs STICKS

turk: “sticks is overgewaardeerd”

kan iemand de album sales van Turks (zwaar gepromote album) erbij halen

en dan nu die van Sticks ook

kijken wie zwaar overschat is whuhahahahahhaa

TURK IS EEN LOSER

Jaap
Gast
Jaap

Niks Turk vs. Sticks.
Er werd gevraagd wie Turk een overschatte rapper vind. Misschien ligt de flow van Sticks hem gewoon niet, hij geeft toch in ieder geval zijn mening.
Toen Hef die vraag kreeg draaide de beste man er flink om heen.
Altijd de één of de ander, het kunnen toch ook beide harde rappers zijn?
De man uit Zwolle draait natuurlijk al wat langer mee en heeft dus een grotere achterban opgebouwd, waarschijnlijk dat zijn album sales daarom hoger liggen.

Jaap
Gast
Jaap

Ter verduidelijking: Er werd gevraagd aan Turk wie hij een overschatte rapper vind.

Voordat je kinderachtige reacties krijgt.

Pepijn
Member
Jaap, denk jij werkelijk dat Sticks meer verkoopt, omdat hij al langer meegaat dan Turk? Natuurlijk niet, Sticks is gewoon een baas de beste Nederlandse rapper, en Turk staat nog niet in mijn top20 van Nederlands rappers. That’s what’s up! Turk is wack Jaap: Niks Turk vs. Sticks. Er werd gevraagd wie Turk een overschatte rapper vind. Misschien ligt de flow van Sticks hem gewoon niet, hij geeft toch in ieder geval zijn mening. Toen Hef die vraag kreeg draaide de beste man er flink om heen. Altijd de één of de ander, het kunnen toch ook beide harde rappers… Read more »
www.twitter.com/chrisismenaam
Member

Sticks is voor mij een held, niet meer dan terecht dat zijn muziek WEL verkocht word, ik ben ook wel benieuwd naar het aantal?

mrcl
Member

Het is vaak te ver om te gaan ivm ov terug naar huis, laat staan in Gent. Ik snap dat niet, waarom niet gewoon in Nederland? Hier had ik zeker wel bij willen zijn…

Tony Starks
Gast
Tony Starks
Jaap: Niks Turk vs. Sticks.Er werd gevraagd wie Turk een overschatte rapper vind. Misschien ligt de flow van Sticks hem gewoon niet, hij geeft toch in ieder geval zijn mening.Toen Hef die vraag kreeg draaide de beste man er flink om heen.Altijd de één of de ander, het kunnen toch ook beide harde rappers zijn?De man uit Zwolle draait natuurlijk al wat langer mee en heeft dus een grotere achterban opgebouwd, waarschijnlijk dat zijn album sales daarom hoger liggen. Turk maakt ook nog eens vreselijk commerciele muziek, heeft een hoofdrol in een film gespeeld en komt vaker op TV. Dus… Read more »
Floawaz
Gast
Floawaz

mijn felicitaties naar junte

Floawaz
Gast
Floawaz

en ali natuurlijk!

Finch
Member

In elke sticks topic wordt ineens gehaat op turk =D

sdfsdf
Gast
sdfsdf

het type mensen dat naar sticks luistert koopt eerder een album dan het type mensen dat naar turk luistert

die tijgers draken track is beetje pijnlijk live omdat na het banging refrein elke keer minimale raps die niet echt flowen komen en dan zie je het publiek ook zo van ehhh.. gewoon geen live track niet live doen hou jezelf niet voor de gek hehe..

dodehiphop
Member

Kippenvel van de performance & het losbarsten van het publiek. Dan moet het wel heel vet zijn want het is hier nu 32 graden.

J'nno
Member
maar snap niet die shit over dat sosolobi tape want daar staan ze allebij op en het gaat toch om lobi? en het ging zelfs rond dat turk een disstrack had geschreven Jaap: Niks Turk vs. Sticks. Er werd gevraagd wie Turk een overschatte rapper vind. Misschien ligt de flow van Sticks hem gewoon niet, hij geeft toch in ieder geval zijn mening. Toen Hef die vraag kreeg draaide de beste man er flink om heen. Altijd de één of de ander, het kunnen toch ook beide harde rappers zijn? De man uit Zwolle draait natuurlijk al wat langer mee… Read more »
fatoe
Gast
fatoe

turk een disstrack schrijven?? haha dat is dan net zoiets als: repperdeklepperdeklepklepklep…………………….. hou alsjublieft op

hanze
Gast

yo admin, minder fanatiek aub, welke dubbele reactie

turk heeft niks te zeggen, Ark zendtijd is het gewoon, interview of niet, als hij zegt dat sticks overgewaardeerd is disst hij de nederlandse hiphop geschiedenis heden én toekomst.

AW album van het jaar!

deezy
Gast
deezy

voel deze man echt niet maaayn, hijs echt k@k@

Jatok
Gast
Jatok

Deze is live te hard, een soort hoedenplank. Als je deze hoort moet je gewoon helemaal los gaan als Sticks-fan. Dit is gewoon live banger nummer 1.

Dusty
Gast
Dusty

Hardste nummer van het album, en dat stelt me zwaar teleur. Vind sticks veel te nonchalant doen op dit album. Hij heeft zeker beter werk geleverd dan dit. Als er mensen zijn die dit album in hun top 3 zetten vind ik het zwaar terecht dat Turk zegt dat hij overschat is.

Niet zo hypocriet doen he mensen!

fatoe
Gast
fatoe

hahah deezy en dusty = turk

Dusty
Gast
Dusty

fatoe: hahah deezy en dusty = turk

Nee hoor jochie;) Turk voel ik totaal niet. Maar mensen die vinden dat je geen kritiek op Sticks mag hebben overschatten hem zwaar! Ik ben fan van sticks, maar met dit album stelt hij gewoon teleur. Zeker met de verwachtingen die hij schept.

sorry
Gast
sorry

sorry maar verwachtingen schep je toch zelf

nielsieee
Gast
nielsieee

al vind je zn album minder als de vorige er staat ook gewoon toffe shit op en als je echt een sticks fan bent dan ben je gewoon blij dat er een nieuw allbum in de winkel ligt
en turk is kansloos, veel te commercieel, ik zie sticks niet bij kijk dit nou op de buis

wpDiscuz