Allerlaatste gig Kleine Jay en Cartes

Op 12 november komt het moment om definitief afscheid te nemen van Kleine Jay & Cartes. In het poppodium W2 in Den Bosch geven Kleine Jay & Cartes hun allerlaatste show als nederhop-duo. DJ Fonk is de DJ van de avond en zal worden bijgestaan door host Lentini.

5 jaar lang waren ze hét Bossche rap duo. 2x wonnen ze de Grote Prijs van NL, ze deden samen bijna 200 levendige shows in Nederland en Belgie en brachten 1 mixtape en 2 platen uit. Speciaal voor dit laatste concert is er een 56 pagina tellend boekje + CD met instrumentals geselecteerd door Radjie en Alecto. Deze gelimiteerde ‘souvenir’ zal tijdens de avond te koop zijn samen met alle andere merchandise en Cd’s. Fans kunnen een extra lang concert verwachten met een hoop emoties en tracks die al tijden niet ten horen zijn gebracht. Om de fans te bedanken is de entree bewust laag gehouden (7,50). Support daarom de allerlaatste show van dit energieke Nederhop-duo.

Speciaal voor het afscheidsconcert van het Bossche duo mogen wij 3 Kleine Jay & Cartes Prijspakketten weggeven. Laat in een comment weten waarom jij zo graag dit unieke prijspakket wilt winnen en wie weet ligt deze binnenkort wel op jouw deurmat.

Datum: 12-11-2011
Aanvang: 20:00
Entree: €7.50 (incl. servicekosten)

25 October

50 comments

Leave a Reply

50 Comments Aan "Allerlaatste gig Kleine Jay en Cartes"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
Jeezy
Gast
Jeezy

Aight, dit was echt een energiek duo live, ff kijken of ik erheen kan!

Aso
Gast

Waarom stoppen ze jammer hoor !

Menno
Gast
Menno

Ik zou dit unieke prijspakket heel graag willen winnen, omdat ik ze al vanaf het begin volg! Ik was bij hun 1e optreden. Daarna helaas nooit meer de kans gehad om een optreden te checken. Als jullie me de kaarten gunnen zou ik dus bij de 1e en het laatste optreden kunnen zijn! Master!

tomsalsa
Gast
tomsalsa
waaaa man, waarom stoppen ze mannn?!!! shittt, ik digg deze mannen.. vanaf dat kleine jay kwam op ‘is het dan zo kut’ van jiggy, krijgt deze track nu eindelijk betekenis.. ik voegde ‘Wie Wat Bewaart’ toe aan mijn album collectie en heb deze doood-ge-draaid terwijl die niet eens dood te draaien viel. dit album heeft me door moeilijke tijden heen gesleept. als ik sad was, of alleen, of ik zwaar ruzie had gehad met mijn moeder.. ik sloot me af op mijn kamer en gaven de nummers van kleine jay en cartes me troost en herkenning, al leek het ontroostbaar.… Read more »
jan
Gast
jan

Ik zou dit super tof vinden als ik dit zou winnnen! als kleine jongen pompte ik dag in dag uit Cartes en kleine Jay! “Les van de beste” stond altijd op nummer 1 in me afspeelijst in me ipod. later ben ik naar drie shows van hun geweest en ze brachten die nummer met zo veel passie en energie. ik ben echt een grote fan!

Bleejzing
Gast
Bleejzing

Ik zou dit prijspakket verdienen omdat ik Kleine Jay en Cartes kei vet vind samen en vind het jammer dat ze stoppen. Ik vind het fantastisch hoe ze hun teksten brengen. De inhoud van hun teksten is ook altijd mooi. Ik zou het fijn vinden om het pakket te winnen omdat ik zo mijn Hiphop collectie nog kan vergroten en omdat ik er waarschijnlijk niet bij kan zijn op het afscheidsoptreden.

Ro
Gast
Ro

Jammer man dat ze stoppen, ze waren echt een goed duo. Ze brengen helaas niet zo veel muziek uit.

flip035
Gast
flip035

WAAAAARROMM???

blok
Member

Dit was hard live, ben er maar 1x geweest en heb maar een cd van hun. Maar van wat ik heb gehoord zijn zij echt heel hard. Maar waarom ik dat prijzenpakket wil, dat spreekt voor zich toch? Wie wil dat nou niet?

PW13
Gast
PW13
Wat een vraag, waarom wil je het prijzenpakket winnen van Cartes & Kleine Jay…moet ik daar nog antwoord op geven?! Ja dat moet want anders maak je natuurlijk geen kans op het prijzenpakket. Cartes… die man heeft dingen geschreven die ik precies naast mijn eigen leventje neer kon leggen. Vooral zijn tracks zoals ‘Hoe dan ook’ en ‘Wat Als’ hebben mij echt staande gehouden in tijden dat ik fok op ging, stress had, broke zat of kapot stoned achterover in de bank leg. Deze man heeft mij laten denken… Kleine Jay, ja…deze man is on stage denk ik een van… Read more »
Kimberlo
Gast
Kimberlo

Damn. Ze waren al zo lang bezig, volgens mij zijn ze volledig ontspoord. Toch was het voorbestemd dat hun zo´n succes werden. Zolang ze hun vuur maar behouden doen we niet moeilijk… het is over.

Dorus
Gast
Dorus

Ik ben een boschenaar in hart en nieren en ik support dit al vanaf het begin. zelfs de kleinere shows door heel nederland heb ik gezien. en natuurlijk tijdens ons hiphopinduketown checkte ik ze en ging helemaal los.

Jammer dat ze stoppen, goeie rappers tekst en inhoud en beats.

Max Knobben
Gast

Het zou leuk zijn om dat pakket te winnen, maar ik wou dit gewoon even zeggen omdat ik het erg kut vind dat ze stoppen, en hun mij hebben geïnspireerd om teksten te gaan schrijven die net zo diep gaan als die hun.
Ik heb dikke respects voor 2 van de beste en dope’ste rappers die er zijn!
respect voor hun,
respect voor puna,
LOVE.

Wezz
Gast
Hoppa! Een knijterhard prijzenpakket als dank voor de support. Ik wil graag dit prijzenpakket winnen omdat de muziek van Cartes & Kleine Jay óf Kleine Jay & Cartes één grote Muzikale Trip is. Ze maakten Den Bosch in 1 klap een van de hoofdsteden der Nederlandse Hiphop, zetten Brabant landelijk op de kaart als place to be in de hiphopscene in NL. Bliezen overal het dak eraf, zelfs wanneer het optreden buiten was. Cartes sprak Duidelijke Taal, Kleine Jay is een Superrapper, wat wil je nog meer? Eigenlijk nog een vruchtbare toekomst voor de twee, samen of afzonderlijk, geloof me… Read more »
Saddam Kushein
Gast
Saddam Kushein

ik moet die prijzenpakket winnen wat ik ben broke en al de rest hier woont nog bij hun moeder

luisgespuis
Member

Hoezo gaan ze uit elkaar eigenlijk ?

johnnyo
Member

Legendarisch!!! deze mannen!
Zo zo jammer dat ze uit elkaar gaan.
Voor mij het & album Hardste van de laatste jaren.
Heb der zo veel kracht en energie uit kunnen putten.
Heb ze 2keer gezien bij de Fenix en op Duketown!
Beide onvergetelijke optredens.
& het is zo inspiratievol
& zal het altijd blijven luisteren
& het is het dynamische duo die we zullen missen Jow!
& zo jammer dat dit de laatste avond wordt met deze Filosofen samen
& was het maar een nieuw begin dan zou cartes niet willen gaan reizen
& ALLES HEEFT EEN REDEN !

Pindasaus
Member

Jaa fakt, dit, je w8 weer op iets echt, oprecht en groots, en dan is dit het einde,
een filosoof en een energieke mafaker, een beter combie is der nie,
Nederlandse hiphop heeft shit als dit nodig, had graag Nog een album van hun gecheckt!

Sjokker
Gast
Sjokker

Waarom ik dit prijsenpaket wil?
Omdat ik hun muziek goed vind, heel goed.
Gaat geen dag voorbij dat ik geen cartes en (een) kleine jay draai.
Die cd’s zouden mijn leven vereiken dus geef mij en ik zal mijn best doen.. Wat zeg ik ?!! ik zal alles er voor doen om die shit in leven te houden!

G
Gast
G

vriend, waarom is iedereen opeens likkertje, kan je zelf die 7,50 niet opbrengen om daar heen te gaan en te supporten.
zolang het gratis is willen jullie alles wel typen volgens mij

tot 12/11

Robbin
Member

Als ik dat prijzenpakket kon inleveren om ze verder te laten gaan, dan zou ik dat zeker doen! Respect!

Loekiie
Gast
Loekiie

Alleen maar liefde voor die mannen!
Kleine jay gaat wel gewoon door trouwens, solo! Kaartje al besteld voor die show.
Cartes, thanks voor de muziek en liefde!

Simon
Gast
Simon
ik doe dan ook maar een schot op het prijzenpaket. ik luister met tranen hoe nick alles op een rijtje zet Bij jay sta ik te springen op mijn bet als een trampoline ik wil dat paket dus dit ga ik rijmend op dienen al die mensen hierboven, ja die willen het ook maar die rijmen dit niet op een beat van alecto of radji, ik doe mijn ogen dicht en laat het doordringen ik sla het op, dan ik het de volgende keer kan meezingen Helaas is het bosche duo nu aan hun einde toe dan volg ik ze… Read more »
rockablock
Gast
rockablock

ik ben een oldskool muhufuha.. de mannen gaven me een gevoel van hoop. ik vertel het mijn oudste zoon mijn jongste neefje mijn buurjongen..man man man..de beats de rhymes..dynamic duo..het voelt als de split up van pete en cl of premier en guru(r.i.p) epmd. let me pass the legacy naar de kids van nu. ipv wacke shit..

Luuk
Gast
Luuk
Kleine jay & cartes stoppen ermee, elke echte fan wist dit natuurlijk wel, maar toch doet het me wat dat na al die jaren er een eind aan komt. het beste duo van nederland is dat niet alleen vanwege de rapskills, die staan buiten kijf, maar vooral de balans van het duo en De aanvullendheid als yin en yan. Cartes die je meeneemt op een muzikale trip als gids. Persoonlijk vind ik hem lyricaal neerlands beste. Kleine jay als energieke, ADHD’er. Het duo loopt qua muziek als een rode draad door mijn leven. Ik kan me nog goed herinneren dat… Read more »
Joey Farts
Gast
Joey Farts

Doordat het debuut echt echt goed is. (Cartes bizar goed, kleine jay redelijk) en ik hun vaak live heb meegemaakt en ze echt echt veel energie en gewoon sterke nummers te bieden hebben. Maar ik verdien het vooral omdat ik Wie Wat Bewaart 2 jaar terug ofsow via hun site besteld had. En een weekje terug ontdektte dat ik de cd zelf kwijt ben. (hoesje is nog aanwezig). Dus ik moet die compleet en natuurlijk ook het debuut, hoort gewoon thuis in me collectie.
mvg

carlos
Gast
carlos

Waarom ik die pakket moet hebben???

Omdat dit duo zeer inspirerend voor me is geweest en is het nog steeds
Omdat dit duo energiek is!
omdat dit duo uniek is
Omdat dit duo hiphop is…

al dit gaat me broertje missen door omstandigheden. We willen er heen maar dat gaat niet lukken. Hij is erg fan van ze omdat kleine jay ook zo klein is als hij!

Jullie kunnen hem echt heel blij maken door hem een pakket te geven!
Hij zal jullie eeuwig dankbaar zijn! en ik ook!

daarom vind ik dat 1 van die prijzenpakketten hier heen moet

Vinnidi
Gast
Vinnidi

Omdat ik doe wat ik doe en doe niet wat jullie doen! Omdat deze mannen keer op keer hebben bewezen dat je ook artiesten in de NL Hiphop scene hebt die én goed matchen met hun producers én goed kunnen schrijven én goed kunnen performen én het dak eraf kunnen blazen..

Bovendien vind ik het nummer van Cartes – Het Verschil Nederland’s beste Hiphoptrack..

Boyd
Gast
Boyd

Ik wil graag een kleine Jay en Cartes prijzen pakket.

Groetjes

Hoppaaa
Gast
Hoppaaa
deze zou ik graag winnen man! Alleen dat boekje al is een must have voor de diehard fans. Ik hoop dat ik aanspraak op de prijs heb omdat ik dit bossche duo vanaf het begin heb gesupport. Als ik even wilde chillen draaide ik “les van de beste” of “bengert” en natuurlijk het chill nummer van nederland”zo kalm”. Als ik me kut voelde of een duwtje in de rug nodig had was het hoe dan ook, het verschil en moeilijke vragen die me kracht gaven. Als ik even weg wilde dromen luisterde( en luister) ik die magische tracks als alles… Read more »
Spaafie
Gast
Spaafie

aanweziggg!!!

Simba
Gast
Simba
De eerste keer dat ik Kleine Jay en Cartes zag was in Zwolle. Bij een klein podium stond ongeveer 20 man helemaal los te gaan. Ik stond op een afstand toe te kijken, maar voelde de energie die het 2 tal uitstraalde met hun show. Thuis zocht ik het 2tal maar eens op om met een aandachtig oor te luisteren naar de muziek. Door de speakers voelde ik nog steeds de zelfde energie, die ik bij het live optreden hoorde. Lang was ‘wie wat bewaart’ het enige Nederlandse hiphop dat op mijn ipod stond. ik kom helemaal inleven op die… Read more »
'ase
Gast
'ase
Het prijzenpakket van Cartes & Kleine Jay dus. Oke, tijdens het lezen van deze comment moet je eerst Zo Kalm luisteren. Doen. Hier de link: http://www.youtube.com/watch?v=ivsT21HfTwE Oke, hoor je de tekst. Hoe verwoord ik dat als simpele ziel? Doe je ding, leef je leven. Leef niet zoals Kleine Jay en Cartes, maar leef als jezelf. Dit is hoe hun ding doen: een blow, geen stress. Blow je niet? Dan moet je maar een extra broodje kaas smeren of je tanden nog een keer poetsen. Desnoods trek je nog een keer aan je pik. Hier moet je even stoppen met lezen… Read more »
MrHan
Gast

Waarom ik dit pakket zou willen winnen? Deze mannen zijn gewoon legend binnen de Nederlandse Hip-Hop scenen en tsja. Prijzen zijn altijd fijn toch?! Dus wees lief en send me some! Peace

kone
Gast
kone

waarom ik dit pakket zou willen winnen? omdat ik nu nog na al die jaren wekelijks zorg voor zo’n 100views op youtube.

gulio07
Member
Ontroerend, Puur, Energiek, Muzikaal & Keihard Een aantal kernwoorden die de muziek van Kleine Jay & Cartes omschrijven. Ik ken geen andere rapper die zoveel energie in zijn raps stopt tijdens het perfromen van zijn tracks. Ik ken geen rapper die op zulke herkenbare wijze gevoelens & emoties tot uiting brengt in zijn raps. Ik wil de heren bedanken voor het maken van pure muziek die op de een of andere manier altijd exclusief blijft voor de ”echte” liefhebbers. Ik ben een echte liefhebber & graag zou ik het prijzenpakket willen ontvangen. Ik moest deze comment schrijven want; ”wat als… Read more »
mauws
Member

Het einde van Kleine jay en Cartes….
Zo klote als je je beseft wat hun hebben gebracht voor de Nederlandse hiphop.
Ben 2 keer naar een optreden van hun geweest waar gewoon te tent op ontploffen stond door dit fantastische duo. Op mijn eerste hiphop optreden waren Kleine Jay en Cartes ook aanwezig. Hun hebben voor mij echt de deur geopend voor de NL hiphop scène en betekenen dus veel voor mij.

Voor de laatste keer dan maar live naar die kleine snotaap luisteren en weet zeker dat ze de tent weer afbreken. Hier moet ik bij zijn !!!

Daan.
Gast
Daan.

Neee, niet stoppen! Geen hiphop in duketown zonder Kleine Jay&Cartes!

Tinyterror
Gast
Tinyterror
Absoluut dat ik het pakket wil. De eerste plaat was zonder twijfel een banger, maar Cartes kon daar duidelijk toch zijn ei niet in kwijt. Op ‘&’ is daar alles uitgekomen, en die plaat heeft me sowieso hard geinspireerd en gesteund in zware, zware tijden. Geen één rapper is al Cartes. Geen één rapper kan gedachten en gevoelens zo onder woorden brengen als Cartes. En dan nog eens Kleine Jay. Hij komt op beide albums harder dan menig rapper in hiphopNL. Bracht oprechte tracks over z’n little man, en z’n focked op verleden, wat des te meer liefde losmaakt. Al… Read more »
iekz
Gast
iekz

Omdat ik luisterde vanaf het begin ben geinspireerd door kleine jay en cartes en dan vooral cartes. Ik heb het eerste interview wat op statemagazine stond grijs gedraait. Bengert was toen niet van mijn ipod af te slaan. Ik moet zeggen heb een tijdje te weinig geluisterd en het wordt gewoon tijd om die shit te proeven. Ook heb ik ze nog nooit live gezien 🙁 als ik het niet win jammer maar ik blijf jullie als duo en als solo artiesten altijd terugzien&volgen

greetz

Henkus
Gast
Henkus

Al een lange tijd bekend dat ze stoppen heb ze nog willen zien op beestenboel cartes afwezig: ziek… wat een bummer, deze lui zijn fucking hard, alleen jammer dat radji en alecto niet erkenning krijgen als een man als delic ze worden bijna nooit genoemd, wat gaan zij eigenlijk doen?

Sallahtje
Gast
Sallahtje

bosche bollen is the movement ben er sowieso bij.

Bas Dekker
Gast
Bas Dekker
Ik wil graag dit prijzenpakket winnen omdat… Ik Kleine Jay en Cartes al 5 jaar volg. 1 van de 1e rappers waar ik naar luisterde. Ze zijn enorm gestegen met de jaren. Vind het erg jammer dat ze uit elkaar gaan maarja 5 jaar is ook een lange tijd. Zou willen dat ik bij hun afscheidsconcert kan maar kan er helaas niet bij zijn. Ben nog nooit een CD van hun tegengekomen in de winkel dus zou graag het prijzenpakket winnen om zo alsnog hun CD’s in huis te hebben samen met de rest van de items. 5 jaar lang… Read more »
JurijnJojakim
Gast
JurijnJojakim
Ik wil graag het pakket winnen, omdat ik hun muziek al beluisterd sinds 2008 het eerste album in de winkel lag… Ik ben tot dusver naar zo veel mogelijk shows gegaan en heb al meer als anderhalf jaar lang een Youtube account aangemaakt speciaal voor Cartes en Kleine Jay waar erg veel positieve reacties op staan over het duo die ze eigenlijk nog moeten lezen! Cartes is ook mijn inspiratie bij het schrijven en muziek maken voor mij en ik voel me echt thuis in zijn muziek in wat voor stemming ik ook ben. Uiteraard was ik ook bij hun… Read more »
bazz
Gast
bazz

whaaa..stoppen wat is dat nu weer! Zou graag dat pakket willen winnen, kan totaal niet rappen of teksten schrijven, maar met dat prachtige lyricsboekje krijg ik ‘les van de beste’ ‘&’ het zou zeker niet misstaan in mijn nederlandse hiphopcollectie dus; ‘wie wat bewaart heeft wat’ !!

maartena2r
Gast
maartena2r

Waarom ik dit prijzenpakket wil?
‘t pakket is ‘n droom die uitkomt.. cartes, radjie & alecto zijn en blijven een van mijn grootste inspiratiebronnen. de meest ondergewaardeerde van de scene op alle fronten

Jonko, Bier & dikke jetzers
Gast
Jonko, Bier & dikke jetzers

Nederlands hardste hiphop duo! cartes heeft sowieso de beste teksten en stijl van nederland. Deze ga ik sowieso checken!

Paul Hendrix
Gast
Paul Hendrix

ik ga geen heel verhaal ophangen waarom ik het prijspakket graag wil,
maar ik zeg wel dit:
Deze shit is MASTERRR, big up naar kleine jay en cartes.

quiickz
Gast

Wauw ze stoppen? Kan het nog steeds niet begrijpen, maar hè tijden veranderen en iedereen gaat ze eigen weg hè, that’s just how it is.
Maar ik vond ze altijd een keihard duo! Cartes en kleine jay was als Rico en sticks, als winne en feis, en noem maar op.
Ze hadden altijd keiharde lyrics en waren zeer energiek live.
Ben ook bij veel van hun optredens geweest en als jullie mij nu die kans gunnen om nog een keer te gaan, zou dope zijn!

Saddam Kushein
Gast
Saddam Kushein

waar blijft men prijzenpakket nou

wpDiscuz