Amber Flux – VRGTNTTGNTNVRND ft. Kraantje Pappie

amberflux-vergeetniet
Amber Flux wordt bijgestaan door Kraantje Pappie op het nummer ‘VRGTNTTGNTNVRND’ (Vergeet Niet Te Genieten Vriend). De track is gemaakt voor haar vader John Flux, die momenteel vecht tegen zijn ziekte. Lees hieronder wat Kraantje over de track te zeggen heeft en beluister het nummer daaronder.

Nu zit ik in de auto onderweg naar Solar Festival. En heb ik net een zo goed mogelijk beeld proberen te schetsen over een van mijn vrienden waar voor het liedje hierboven is gemaakt. Waarom? Mijn gabber is ziek. Heel ziek zelfs. Ik krijg weer kippenvel als ik terugdenk aan het moment dat John mij even apart nam om te vertellen dat ze kanker geconstateerd hadden. John had, voor hij wist dat hij ziek was, één van de zinnen uit mijn liedje met Doe Maar als levensmotto omarmd; ‘Vergeet niet te genieten vriend’. Zo ontstond de hashtag #VRGTNTTGNTNVRND. John vertelde me dat hij ziek was. Ik vroeg; “wat nu?” “Het kan snel gaan Lex, dus ‘vergeet niet te genieten vriend'”.

3 August

6 comments

Leave a Reply

6 Comments Aan "Amber Flux – VRGTNTTGNTNVRND ft. Kraantje Pappie"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
chill
Gast
chill

wat een nummer
#vrgtnttgntnvrnd

sjawel
Gast
sjawel

mooi nummer. weet zeker dat zo’n mooi meisje er doorheen komt!

Frans Olie
Gast
Frans Olie

Oef.. wat een beat. Lekker nummertje ook.

GOD ZIJ MET ONS
Gast

Wow….komt binnen zeg! Super mooi en real!

gert jan
Gast
gert jan

De verdomde waarheid….

Cok
Gast
Cok

Vandaag te horen gekregen dat John is overleden.

wpDiscuz