Appa, Scarface, MocroManiac, Kraaitje & Sjaak – Get Money Floes

appa
‘Get Money Floes’ is een samenwerking tussen de Amsterdamse rappers Appa, Scarface, MocroManiac, Kraaitje en Sjaak. De productie is gedaan door Diaz.

20 July

27 comments

Leave a Reply

27 Comments Aan "Appa, Scarface, MocroManiac, Kraaitje & Sjaak – Get Money Floes"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
troep
Gast
troep

troep vanwege sjaak.

ilias
Gast
ilias

Gekke track

keelpijn de veteraan
Gast
keelpijn de veteraan

lekkere chilluh track

hoedanjoh
Gast
hoedanjoh

skuuurt skuuuurt scarr is ennng

Jspr
Gast
Jspr

Vind alleen appa hard normaal. Maar zo’n sfeer op een track.. CHILL

tss
Gast
tss

wordt es volwassen jongens, appa met ze mooie Islam praates..

Neen.
Gast
Neen.

Pleonasme in de titel. Kan natuurlijk niet hè..

tuigeersteklas
Gast
tuigeersteklas

> intellectueel haten

Nee
Gast
Nee

Leuk voor als je 13 bent maar als je money wil maken moet je niet zo dom lullen.. Gratis tip van mij.

lange frans
Gast
lange frans

Wel hard alleen jammer van sjaak hij rapt al 7 jaar ofzo op dezelfde manier beter verzin je iets nieuws want je verneukt de track egt hard

Milan
Gast
Milan

wie heeft dit afgemixt… ? die gene kan beter vakkenvuller worden

hef
Gast
hef

> idd, wel nice nummertje

G
Gast
G

apa islam? die acties en die worden zeggen andere dingen ik hoop dat hij word geleid

adru
Gast
adru

4 mocro’s op een track maar hij doet niet… kifesh met verschillende stylen op 1 beat shit is nep breng echte mocro strijdershit

yo
Gast
yo

mocros achter money net joden.. wat is dat. Alles voor een cuggie riem of mensen gek maken in maroco zodat ze verdrinken wanneer ze de boel willen overzwemmen hiernaar toe. Wil je maatschapelijk doen breng islam niet al die haram. Appa ik respecteer je maar je maak hier en daar domme moves. Dacht dat je slimmer was dan die anderen. Doe goed of doe niks!

vertel
Gast
vertel

Islam breng je sowieso niet door muziek…

yo
Gast
yo

mattie ik heb islam geleerd in de koffieshop. Hiermee wil ik zeggen islam komt overal. Via de raarste plekken of wegen. Allah leid wie hij wilt.

yo
Gast
yo

een keer praatte 2 mocro’s over een andere mocro. De ene vroeg aan die anderen. Gaat het goed met hem? wat voor waggie rijd hij dan?

check goed die mindstate van hierboven. Die is echt laag. Wat voor waggie rijd hij dan? nog een keer. WAt voor waggie rijd hij dan? weet niet of jullie hem snappen. Dat is definitie van succes bij hun. Niet allemaal maar grote gedeelte wel. Wauw is daarvoor onze profeet gekomen?

stitoe
Gast
stitoe

lekkerrrrrrr hoooorrrrrrr in ieder geval ze zijn bezig met iets wat jullie niet kunnen

yo
Gast
yo

> zeker ook die joodse mentaliteit jij. Doe je ding maar koppel deze boys aub nooit en nimmer aan islam aub. En klopt ik zou het niet over mijn nek kunnen krijgen die bullshit takkie. Track klinkt wel lekker dat seri wou alleen dat ik het niet verstond en alleen flow hoorde. Appa flowt lekker.

yo
Gast
yo

trouwens appa praat geen shit hier, make money deel money met degene met de zelfde mindstate.. nu is de vraag welke mindstate?

sambuca
Gast
sambuca

Appa kreeg klappen omdat ie in iemand zn auto reed en niet op tijd terugkwam, hij kreeg me toch wat smacks! stoere praatjes maar geen daden! En deze track is kaka man, ben wel wat meer van hem gewend

Kozit
Gast
Kozit

Heel jammer dit. Had meer verwacht. En kraaitje, je ben wack

Accuraat
Gast
Accuraat

ey kil, als appa vol over de islam gaat praten, wie gaat hem zijn carrière nog gunnen? dan zou die uitgekotst worden door al die zionisten rappers. appa doet het goed, hij verdiend zo wel de geld van de joden.. maar die geld komt bij moslims terecht

YOL2
Gast
YOL2

oftewel alles voor het geld, ook je afkomst en je eigen mening verloochenen? Homie jij snapt niets van hiphop>

utjesu
Gast
utjesu

lekkere zomer beat. keep up the good work Kraaitje. (langzaam maar zeker)

Accuraat
Gast
Accuraat

en jij snapt hiphop wel??? dus als je bekend wilt worden denk jij dat niemand jou liedjes gaat beinvloeden?? denk je dat je alles mag zegge wat je wilt??? wejjeh jij? niemand verloochend zijn eigen mening, maar brengt het beetje bij beetje. zodat het niet in de verkeerde gat schiet bij sommige mensen.

als appa zo openlijk over de islam praat, gaat hij veel rappersvrienden verliezen. hij heeft thc achter zich gelaten, dat was zijn 1ste stap. en hij is op de goeie weg, jullie lullen maar wat

wpDiscuz