Ares ging naar Arnhems asielzoekerscentrum om truien uit te delen en muziek te luisteren met de bewoners

Ares en Dennis kwamen erachter dat ze nog wat 162 truien hadden liggen en besloten dat er mensen zijn die ze beter kunnen gebruiken dan zijzelf. Ze gingen naar een Arnhems asielzoekerscentrum, waar ze een bijzondere dag hadden. Ze deelden er truien uit en luisterden muziek met de bewoners. Ares zei het volgende over de ervaring:

“We hadden nog wat truien liggen en hadden het gevoel dat we die aan mensen moesten geven die ze beter konden gebruiken dan wijzelf of de mensen die ze zouden kopen. Het was een mooie middag en we hadden wat beelden geschoten. Het is altijd gevaarlijk om daar tof over te doen natuurlijk. Dus zie dit als een verslag van een mooie dag en ons statement om de situatie van vluchtelingen te verbeteren. Ze wonen meestal heel fucked up, dat is ons wel duidelijk geworden. De procedures duren eeuwig, dat moet echt anders. De komende maanden gaan we naar nog een aantal centra, maar dan zonder camera. Dat komt een stuk vriendelijker over. Het zou mooi zijn als meer mensen positief zouden staan tegenover mensen die het al zwaar genoeg hebben.”

De muziek die je hoort is de track DNA die Ares onlangs uitbracht.

1 February

6 comments

Leave a Reply

6 Comments Aan "Ares ging naar Arnhems asielzoekerscentrum om truien uit te delen en muziek te luisteren met de bewoners"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
Sander
Gast
Sander

En hij kan niet even truien online gooien voor verkoop..

WO
Gast
WO

Track blijft levels, gaande Ares

1990
Gast
1990

Eens,beter gooit kees deze keer een volwassen voorschot voor zn album

D
Gast
D

Snap je.

Squad
Gast
Squad

Lijpe Adidas jacka

tammer
Gast
tammer

Klinkt fijn.

wpDiscuz