Ares presenteert zelf geregisseerde Rovers video

Dat Ares meer kan dan alleen muziek maken laat hij regelmatig zien en zo ook vandaag weer met de video van Rovers. Het nummer is afkomstig van zijn PRINS album en de clip is door hemzelf geregisseerd. Check het resultaat hierboven.

14 June

4 comments

Leave a Reply

4 Comments Aan "Ares presenteert zelf geregisseerde Rovers video"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
Zeker
Gast
Zeker

Ik zeg je eerlijk- toen ik de nagellak 101barz zag kon ik het niet echt serieus nemen op de 1 of andere manier en had ik mijn oordeel klaar. de laatste tijd ben ik me in zijn muziek gaan verdiepen en in de videos die hij gemaakt heeft ook mede dankzij de aflevering supergaande. En damn! ik ben helemaal omgeslagen! Deze man heeft stijl flow en talent en heerlijke muziek! keep it up

ahah
Gast
ahah

eigen stijl en fcking chil

Vlierbespap
Gast
Vlierbespap

Wie had dat verwacht he, dat deze jongen ook nog wat anders kon dan muziek maken. Wat een multitalent!

Nee grapje… In alle eerlijkheid, dit is niet perse slecht. Maar ik stoor me meer altijd aan die quasi-nonchalante/arrogante houding van hem. Die kop van hem ook, alsof die gemaakt is om een vuist op te planten haha.

Naja he, toch wel goed bezig verder die kerel

osmo
Gast
osmo

Ik kan er geen touw aan vastknopen, maar sfeertje en beelden konden zeker boeien. Big Up dus

wpDiscuz