Artwork: Kraantje Pappie – Semi Bekend

Het is dit jaar hard gegaan met Kraantje Pappie. De release van zijn debuutalbum ‘Crane‘ begin dit jaar, heeft geleid tot veel televisieoptredens, festivalshows, een vaste plek op de radio en meer. In alle gekte heeft Crane de tijd gevonden om een nieuwe EP te maken. In samenwerking met het trio Noisia, die alle producties verzorgen, brengt de Groninger dit najaar ‘Semi Bekend’ uit.

De eerste video van de EP is de titeltrack ‘Semi Bekend’ en zal op 4 oktober gereleased worden. Aan de hand van de tape zal Kraantje Pappie gaan touren door Nederland en België. Vanaf 9 november zal Crane door het land reizen met de mannen van Fata en mede-Groninger Roberto Tan aan zijn zijde. Voor de shows in België neemt hij Safi & Spreej mee.

Buiten dit alles om, is er ook een Kraantje Pappie app te downloaden voor iPhone en Android. Met de app heb je alle info betreffende Crane binnen handbereik. Denk hierbij aan nieuws, showdata, social media updates, promoacties, exclusieve muziek en foto’s. De app is gratis te verkrijgen in de App Store en Google Play.

27 September

11 comments

Leave a Reply

11 Comments Aan "Artwork: Kraantje Pappie – Semi Bekend"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
tuigeersteklas
Gast
tuigeersteklas

nou nou t houdt niet op voor/met crane s/o

Rommel
Gast
Rommel

Safi & Spreej knetterhard wordt dat!

maikel1980
Gast
maikel1980

Noisia! dus weer zelfde recept als Crane..Doet ie goed, is flinke succesformule gebleken! hoop wel dat ie voor de old skool heds ook nog afentoe een straight hiphop trackie maakt…

MMM
Gast
MMM

Ben benieuwd,
alleen beetje jammer van de lelijke cover..

Thijs
Gast
Thijs

wauw maat die cover is echt fucked up!

Jaap
Gast
Jaap

Hij is nep rapper echte is beter

dfdsfs
Gast
dfdsfs

artwork doet mij denken aan het logo van Goudkust

INOLOVEKABEL
Gast
INOLOVEKABEL

en mij aan vice city!

Jonnovitsch
Gast
Jonnovitsch

die cover is echt fockedupp

Hendrik Voleerd
Gast
Hendrik Voleerd

Die cover hebben ze uit de bil van joling gevist ofwat..

Raja
Gast
Raja

1. Gotye somebody that I use to know2. Lana del Rey video games3. Danger mouse ft jack white two agnsiat one4. Noel Gallagher’s high flying birds the death of you and me5. Beady eye the roller6. Radical Face Welcome home7. Laura Jansen Wicked world8. The Kooks how’D you like that9. Snow Patrol called out in the dark10. Foster the people pumped up kicks

wpDiscuz