Badboy Taya – Bel Me Niet ft Mellamell

Op het nummer ‘Bel Me Niet’ met Mellamell hergebruikt Badboy Taya zijn beroemde kreet om de wereld weer eens uit te leggen dat hij niet bereikbaar is voor ‘leuke’ shit. De door Problem Child geproduceerde track is hieronder te downloaden.

Download: Badboy Taya – Bel Me Niet ft Mellamell

21 May

52 comments

Leave a Reply

52 Comments Aan "Badboy Taya – Bel Me Niet ft Mellamell"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
Badboy gay ja
Gast
Badboy gay ja

De slechtste rapper in de scene, wat een onzin mannetje..

zzzzz
Gast
zzzzz

> dit is hard man. mensen snappen niet…

zzz
Gast
zzz

> refrein is wel beetje sker

Ba
Gast
Ba

Zelfde stukje af en toe als bij ‘Op Een Missie’ (ft hef en feis)….. Beetje jammer, ook verder niet zo kapot van, next!

monk
Gast
monk

een leuke tip, zei je? ik vind rukken met links altijd wel grappig.

JeffaBD
Gast
JeffaBD

deze sessie is gaaaaande!!!!!!

ROTTERDAM
Gast
ROTTERDAM

ZEGMAAR BALLIN DIE BREITLIN PET KRYG JE OP BEURZEN FOR FREE !! EN DAN NAAST EEN PORSCHE STAAN DIE GEPARKEERD STAAT BAD GIRL TANYA ! FUCK OUTTA HERE SON

Wack
Gast
Wack

> True! Als die Porsche echt van hem was dan zat hij achter het stuur met open dak, it just don’t make sense.. hahaha

Osdorp
Gast
Osdorp

badboy taya is echt een neppe gangster. roept de heledag straat dit straat dat maar die man is broke en woont nog bij mams. wanksta

Tina
Gast
Tina

dacht ik iets nieuws te hebebn verzonnen met Nederland krijgt nieuwe energie en bemerk ik ineens dat er al een degelijke groep bestaatlaat maar weten wat er moet/kan gebeuren om bij jullie aan te sluiten want samen zullen we toch de wereld moeten verduurzamen

haha
Gast
haha

Breitling pet krijgje ook wel eens bij een horloge

hahaha
Gast
hahaha

> Moet je vooral trots op zijn, op je Breitling pet van een paar tientjes!

manmanman
Gast
manmanman

tjeetje

jurgen
Gast
jurgen

eerste dat ik ever een comment heb gezet maar ik vind taya echt een master persoon zelf maar rappen kom tie af en toe zwakjes en of beat en mella zoiezo respect maar taya moet meer oeffenen en niet denken dat alles van zelf komt omdat je ruig bent !

Blaaz
Gast
Blaaz

ik heb gemerkt dat taya geen ww all day meer zegt. zit hij niet meer bij hun? dat verklaart wel dat hij ineens vrede wil met sommige rappers met wie hij beef had. ik denk dat hij wel een probleem krijgt als hij weg is bij ww want omdat hun hem backup gaven ken wel een paar mensen die hem willen klaren maar omdat hij beschermd werd door ww zich rustig hielden BEN BENIEUWD OF HIJ NOG WW IS iemand???????

den haag
Gast
den haag

wat WW taya ze back hebbe jonge, WW zijn stuk voor stuk kkr boelers jonge vriendjes, alleen MO heeft respect hier in den haag man, die bolle kkr kingsize word al helemaal uitgekotst

hammer
Gast
hammer

als wilde westen z’n back niet meer heeft is t gedaan met bitchboy tanya eerst disst ie rappers en vervolgens gaat ie weer in hun billen deze man is verre van real of gangster

Rwina Osdorp 020
Gast
Rwina Osdorp 020

Zehma porsche. Donder op van hier met dat neppe gedrag van je badboy. Je bent de slechtste en nepste rapper in de scene. Broke en nog bij mams wonen hahah je bent een schande voor straat rap

Bijlmer Style
Gast
Bijlmer Style

deze man praat de heledag over bijlmer maar nooit zie ik je in bimre. je praat de heledag over straat maar nooit hoor ik dat je wat doet op straat. je praat de heledag over money maar je bent blut en bezit niks. je praat de heledag over rappers maar je kan zelf niet rappen en bent niet real. je pakt geen views je hebt geen boekingen en je verkoopt nada. gooi jezelf weg man BITCHBOY TAYA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

L
Gast
L

offline

Volgende.
Gast
Volgende.

Volgende aan de beurt.

fuckswag
Gast
fuckswag

wauww zoveel haat op taya hahaha, hij is mayb irri op twitter maar komt wel gwn met harde tracks. Wat luisteren jullie zeker die keizer mama sorry shit hahaha

Lepel
Gast
Lepel

> Nee, zo’n beetje alles behalve Keizer en Taya. Deze man is een leugenaar, is technisch slecht, heeft een slechte flow en kopieert alles wat los en vastzit en past in zijn ”gangsterleventje.” En tweets hebben niks te maken met de nummers die rappers maken.

abraham&kaas
Gast
abraham&kaas

nee taya, nee….dit is hem ook niet

$tack €uro$$$!!!
Gast
$tack €uro$$$!!!

Ik woon zelf in Rotterdam en dacht altijd,dat Taya een echte strati man was man.
Konjo dat mensen zo praten over hem en het maakt het erger,dat hij gangster doet maar zo te zien bij mams woont?!
Een rapper moet sowieso goed kunnen rappen en Winne bijv.gaat geen stoere dingen rappen,terwijl hij niet zo is.

Badboy it’s a wrap pape…

StorkRecordz underground 070
Gast
StorkRecordz underground 070

SHITTTTTT FOKT OP NIGGA ga alsjeblieft back naar amsterdam man, je verneukt den haag vriendjeee :O battiiiiboyy! (W)ilde(W)estenrecordz ? WACKWANGSTA recordz voor jou

AGgaCity
Gast
AGgaCity

Ik moet toegeven dat dit een van de mindere tracks is van Taya. De woorden die gespit worden, worden af en toe niet volledig uitgesproken, en mompelt er een beetje doorheen. Kreeg ook het gevoel dat hij er een beetje doorheen praatte om het snel af te krijgen. De faya mist tijdens het spitten..

@Taya, no hate, maar je kan beter, ik heb beter gehoord van je

Wil je vuur zien? Check 101barz halve finale the next mc. Zoek naar spitter ‘Logisch’. De naam zegt genoeg.

pp
Gast
pp

> ”wil je vuur zien moet je logisch chekken” haha laat me raden je bent logisch zelf???

en ik begrijp nog steeds niet waarom je überhaupt de moeite neemt om een negatieve comment te schrijven. als je het niks vindt oke kan klik weg

AGgaCity
Gast
AGgaCity
@PP> “en ik begrijp nog steeds niet waarom je überhaupt de moeite neemt om een negatieve comment te schrijven. als je het niks vindt oke kan klik weg” Jij begrijp zeker nog niet wat een comment is? Commentaar, of dit nou negatief of positief is. Ik luister nar Taya’s pokoes, ik heb zelfs zijn album. Ik geef alleen aan dat dit een van zijn mindere tracks is. en dat hij beter kan. Ik zit niet op twitter en nee ik heb geen facebook etc, ik ben puur op de music. En denk je nou echt dat Taya wat van deze… Read more »
Wack
Gast
Wack

”Rappers haten me”

Het zijn niet alleen rappers, hip-hop liefhebbers haten je ook 😉

komopdan
Gast
komopdan

Bel me niet Taya

groglife
Gast
groglife

beter maakt ie een remix van kemi’s zoveel stress…zoveel haat… 🙂 de tering….of een remix met steen en spinal..haaaaaaaaaaaaat 😛

Flubber
Gast
Flubber

Zou ‘ie het uitzendbureau bedoelen?

Rifa
Gast
Rifa

Ik heb ook vaak opwellingen (de lsttaae tijd tenminste) en om daar iets mee te doen en mezelf er ook toe te zetten, zoek ik vaak iemand anders om het samen mee te doen. Dus dat zou ik je aan kunnen raden, tenzij je heel veel zelfdiscipline en wilskracht hebt

ran collar
Gast
ran collar

Gepikt van de moffen: Halt die Fresse!
Maar goed, best een aardige sessie.
Waarom is trouwens die track met HEF er al een jaar af??? (ik ga vanavond op een missie)
Had bijna 2 miljoen views!

Kees de Koning (TopNotch)
Gast
Kees de Koning (TopNotch)

Zo te zien is het klaar met Badboy Taya of gaat ie ons tog verrassen met iets nieuws ? Ik heb mijn twijfels. Ik denk zelf dat t einde oefening is voor hem. Het is geen haat. Ik geef alleen mijn mening.

GrrrrGang
Gast
GrrrrGang

praat niet over bijlmerstyle als je niet uit bimre komt je bent er niet eens welkom badbitch tanya!!! jij gangster? hahahaha nigga please!!! je bent niet straat je maakt geen money en je woont nog bij mams!!!! wat maakt jou gangster?

benbengbeng
Gast
benbengbeng

Haha ik ga altijd stuk om die slissende mellamel.

Bel me niet, bel me niet voor leuke shshsit ik ben een hoshshshler

HAHAHA
Gast
HAHAHA

de meeste rap is: twitter laten weten wat je aan het doen ben ja lekker boeienddd
ga naar amerika spit dat daar dan maak je money en genoeg ook.

Tharealthug
Gast
Tharealthug

dit is een ekte niggu, real shit beste rapper van NEDERLAND A MATTIE HOSSEL 4 LIFE BRADA JE WEET

Blaaz
Gast
Blaaz

Hij is geen wilde westen meer want hij is ook niet gepromoot door bv wilde westen twitter. ik heb medelijden met hem want het jacht seizoen is nu geopend IF THAY CATCH U SLIPPIN’ UR GONA GET ya hEaD CRACKED OPEN

jADS
Gast
jADS

JE SPEELT EEN BADBOY MAAR JE TAYT NIET HAHAHAHAHHA badboy garra moet wel de nepste rapper ooit zijn als je dit als persfoto gebruikt hahahahahahha zijn nepheid klaart mij!

BadboyMella
Gast
BadboyMella

Badboy Tanya & BeetleJuice – Bel Me Niet (Voor Rap)

Houpy
Gast
Houpy
Amai, dat zijn niet zo’n evidente vgaern zeg! Ik zou niet zo snel kunnen beschrijven hoe mijn denken werkt. Alleen het volgende zou ik kunnen zeggen over mijn gedachten (ja, ik heb daar effectief ook al over gedacht en dat gevraagd aan mijn vriend of dat bij hem zo ook is ):het lijkt zo dat, als ik nadenk, er een erg abstracte gedachte is, die sneller gaat dan het stemmetje in mijn hoofd dat ze ook effectief verwoordt. Duidelijker dan dat kan ik het echt niet formuleren :pWat ik ook interessant vind, is de werking van de hersenen bij lezen.… Read more »
Farzaneh
Gast
Farzaneh

Wat interessant! Ik ben echt onijws benieuwd wat hieruit gaat komen, eerlijk gezegd vraag ik me ook al tijden af hoe andere mensen denken, omdat het natuurlijk inderdaad nevernooit zo kan zijn dat iedereen in het zelfde patroon denkt. Of juist wel, en dan kom je ook weer voor leuke verassingen te staan.

asd
Gast
asd

volgens mij wou hij van iets heel anders een foto maken totdat hij in zijn straat toevallig deze porsche tegenkwam en snel in 4 seconden snel een pose aannam en met 1 klik een foto werd gemaakt haha. ik zeg je eerlijk tanya, met al mijn oprechtheid : GOOI JEZELF WEG!!!

G-Block
Gast
G-Block

Taya, wat ben jij fucking NEP. Alleen 15 jarige blanke scholieren geloven die troep die je brengt. Ga eerst leren rappen en speel geen buitmannetje, want je bent broke. Je maakt geen moer. Dwerg met je neppe Breitling petje en pose naar een Porsche die ergens in de buurt stond, you wish you wisht hahahahahahahahahahahahahahahahahahahaa

Ikke Badboy
Gast
Ikke Badboy

je bent een schande voor straat rap badbitch tanya. als wilde westen je backa niet had was allang aangepakt dus ik hoop daadwerkelijk dat ie weg is bij wilde westen die mannen zijn real maar komen te veel op voor deze bitch!!!!!!!!!!

West Side
Gast
West Side

Alleen domme mensen geloven dat je straat bent!! Eckte straat mannen weten dat je een bitch bent en ik ook!!!!!!

GayBoyHomo ft Melk Is Geld
Gast
GayBoyHomo ft Melk Is Geld

keuleu nep mein, en wrm zou ik een homo zo als jullie belle

1106
Gast
1106

taya begraaf jezelf, je was 2jaar geleden gaande, je flow, articulatie en je swag zijn misselijk makend. bovendien gun je heelveel mensen niet, ik zie je idd liever vallen tenzij je raples neemt bij rasskulz, lexxxus, bokoesam,missv, rqs,adje donny houop!!! niemand wil je bellen

bimri
Gast
bimri

jij bent 1 kaka mannetje lexxxus heeft gelijk rappers denken dat ze straat zijn terwijl ze langer dan een taya niet meer baad zijn

wpDiscuz