Berry – #Raynovatie (Raymzter Diss)

berry_4
Nadat de 34-jarige Raymzter meerde malen weigerde een rap-battle aan te gaan met Berry, neemt de 18-jarige MC nu het heft in eigen handen. De jonge Rotterdammer dropt vandaag de track #Raynovatie die gericht is aan Raymzter. Berry laat overigens wel weten verder nergens meer op in te gaan. “Die kans is geweest.” Download de disstrack hieronder.

6 June

86 comments

Leave a Reply

86 Comments Aan "Berry – #Raynovatie (Raymzter Diss)"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
-
Gast
-

18 jaar, daar ging ik ook niet op in, alsof je dan recht van spreken hebt.

boeman
Gast
boeman

word die gast dissed iemand op zn leven als volwassen man die tijd die moet die witte zelf nog beleven dus hoe ga je dan iemand daar op dissen , zoizo lekker makkelijk over iemand zn rug bekendheid pakken dat kan elke goede mc overall een dope diss maar com on besje wie ben jij net 18 jarig broekie en dan heel de game opzn dick al die gasten die nu opzn dick zaten pfff die zaten altijd op raymzter zn dick maar nu in 1x niet meer hahah fraude man al die gasten ..

bas
Gast
bas

Haha dope

De baas
Gast
De baas

Goeie dis en pakkende titel. Hier kan ik niet op haten.

TRIPPLE×××KRUIS
Gast
TRIPPLE×××KRUIS

Uhmm wie is dit?

Young
Gast
Young

> Ik heb ook geslapen op deze man geen idee wie dit is

adru
Gast
adru

Ray kan dit niet serieus nemen… 18 jaar je moet nog veel meemaken en btw je ziet er nu al uit als crackjunki kijken waar je over 10 jaar staat…

peace.

K
Gast
K

Ik ben wel fan van Raymzter, maar deze is wel echt keihard!

Simon
Gast
Simon

Deze man maakt af! Keihard, raymzter got murked

Perry
Gast
Perry

Lekker volwassen.. heb trouwens nooit begrepen waarom je op collega s zou haten. Samen sta je sterk dingen

Tiggatiggaa
Gast
Tiggatiggaa

ey maar akwa beter ga je jezelf verbeteren. Die track met noizboiz hier van gister was je verse 1 kaka fa2

raypelsteeltje
Gast
raypelsteeltje

Akwasi is xtra gaar sinds Kees vond dat ze te pro black werden. ksssst in je hok met die matige Leeray en Rayzee

Supreme
Gast
Supreme

hot

Erikon56
Gast
Erikon56

haha raymzter zn carriere is klaar

OOST
Gast
OOST

R.I.P. Raymzter…

hahahahhaj
Gast
hahahahhaj

HOOOODEEE JHAHAHAHAHAHAHAHA KONJO SWA

jake up
Gast
jake up

DIE BERRY IS FAAAAKKKKING GAAAAAAAAR.

patta
Gast
patta

6.
adru

Ray kan dit niet serieus nemen… 18 jaar je moet nog veel meemaken en btw je ziet er nu al uit als crackjunki kijken waar je over 10 jaar staat…

peace.
__________________________________________________________

hahaha you’re right about that!

de Blok
Gast
de Blok

dope track, maar denk niet dat raymzter hier boos op is. gratis promo voor hem. door die diss van akwasi en deze heeft toch nog een beetje buzz. hij gaat trouwens wel een punch out battle doen tegen Chris Meth. ik ben benieuwd naar de uitkomst.

Simon
Gast
Simon

Die negatieve comments hier zit raymzter zelf te plaatsen haha

PWG 010
Gast
PWG 010

Keihard

koevoet
Gast
koevoet

HHahahha raymzter word ff op ze plek gezet hij denkt nu egt was ik maar niet teruggekomen in de rapscene ahahah kk harde diss

Curren$y
Gast
Curren$y

getuigt van zwakte als je eerst iemand anders naar beneden moet halen om bekend te worden. Leuke diss daar niet van, maar als 18-jarige mag je iets meer respect hebben voor raymzter. Die man was way back al bezig met echte dingen. Daarna is ie aan de drugs geraakt, kan gebeuren want ieder mens maakt fouten. Hij heeft zich daarna wel gewoon herpakt. Hij heeft straks een baantje als fitnessinstructeur (ofzoiets dergelijks) terwijl jij uitkering aan het trekken bent van mijn belastingcenten witte berry aka blanke spijker, so stfu

keelpijn de veteraan
Gast
keelpijn de veteraan

worddddd

Mogge
Gast
Mogge

Hard, Gayster was allang dood!

fakag
Gast
fakag

Check State, daar vertelt Berry zijn verhaal http://www.statemagazine.nl/nieuwsartikel/3337

RCR
Gast
RCR

Jouw barz zijn te voorspellend. zo kan elk individu met je mee dissen,, en als ieder dat kan,, ben ji jniet uniek. zo geldt Raymster ook!

damn homie
Gast
damn homie

hahahaha ik kan niet wachte op de disstrack van Akwasi. Zal zoiets zijn:

Raymzter kijk uit dit is een OV
ik zeg kijk uit dit is een OV
ik rap zo wack dat is niet OK
maar jij nog slechter dus check mn OV
mn nieuwe shit is kaka je zegt O NEE
maar jij bent slechter en ook nog ZO GAY
Zwart Licht is dood ik doe een OV
wil je lachen vanaf nu? volg mij een LOOP MEE

mocroboy
Gast
mocroboy

deze man komt uit oostvaarde capelle aan den ijssel. hij staat buite in centrum met domme mensen. soort van gangster live omdat ie getatooeerd is

boeman
Gast
boeman

zeg ze sagbi >

orgie
Gast
orgie

wel dope track probs daarvoor, maar waarom een distrack naar iemand schrijven omdat diegene g1 zin heeft om met je te battlen? ik zie er de logica niet van in maarja boeie!

lifter
Gast
lifter

ainooo witte bes is boeng kakaaaaa internetrappertje je wilt te liften op shine van andere die beter zijn dan net als alle andere punchout fools bij mekaar die geen moer bereiken. los van die torie lijtk hij zelf een crackie dus dat is boeng hypocriett hahahahahahhahahahahaha en die tattoos? zeg maar. inetgangster van 18 jaar wigger houdopman ga balharen kweken voor je wil liften niemand kent je mapangpang smeerm

Perry
Gast
Perry

oooooooooi

tigri
Gast
tigri
Er zullen verwijten tussen zitten van deze Berry die ergens wel een grondslag kunnen hebben in de manier waarop Raymzter naar buiten treedt. Dat terzijde gelaten betuigt het van een slechte monoloog als je niet open staat voor een antwoord. Actie reactie. Dat zal dan wel de leeftijd zijn. Daarnaast betuigt het van een 18 jarige jongen die zichzelf in de kijker probeert te spelen door iemand met een lange staat van dienst zo af te schilderen. Nogmaals, er zal vast een kern van waarheid zitten in de beschuldigingen. Helaas, als je dit niet van man tot man kunt bespreken… Read more »
lino
Gast
lino

Raymzter blijft en is baas. Deze jonge jongen denkt hem met één track naar beneden te halen. :’) <- Dit is een emoticon die van het lachen moet huilen. Snap je? #StrawBerryvretenweop!

gtrf
Gast
gtrf

Raymzter had gewoon niet terug gekomen, zn tijd is geweest. Nu is ie geklaard, eindelijk weer een harde disstrack

0546
Gast
0546

schreeuw om aandacht .. te triest voor woorden dit..

maikel1980
Gast
maikel1980

afentoe wel n aardige line, en dan heb je het ook wel gehad..berry is gewoon zo`n dertien in dozijn rappertje, waar het amateurisme nog vanaf druipt en waarschijnlijk nooit iets zal betekenen in de game… zeg dat maar eens over ray.

losbandidos
Gast
losbandidos

ray is gay

ludwig
Gast
ludwig

als je een disstrack maakt doorspekt met taalfouten sla je wat mij betreft bij voorbaat al de plank mis

Jmt010
Gast
Jmt010

> ben jij zo kk dom ludwig? Zijn geen spel fouten, zoiets heet “WORDPLAY”.. Iets wat Hiphop MCs doen.. Zoals “OverRAYterd”

bitch
Gast
bitch

tjahh iemand moest het doen….

waar
Gast
waar

> hahaha

breas
Gast
breas

Jogens een ding waar is jullie logica gebleven ??

Hoogvliet
Gast
Hoogvliet

dope berry gevaarlijk

t is nooit goed
Gast
t is nooit goed

mensen zeuren altijd als ze een rapper fake vinden. staat er eindelijk iemand op met ballen. (iets wat veel meer moet gebeuren in nl) gaan ze zeiken dat ie te jong is. Je kan zeggen wat je wilt maar hoe is 50 bekend geworden? omdat ie ja rule diste? waarom zit eminem nog steeds in de sceane? omdat ie 10 x zo hard terug diste. ik ga niet oordelen over raymzter maar laat hem maar terug dissen en bewijzen dat ie hier thuis hoort anders moet ie lekker stoppen. peaceee (no hater)

fothermocker
Gast
fothermocker

harde diss. hij heeft wel gelijk…. wat ray dropt is nu niet echt geweldig.

acu
Gast
acu

hiphop gaat om het disse jonge, je hebt geen collegas, als hij verdiend verdien jij niks. zo gaat dat. niet dat raymzter te haten is. maar berry doet hier wel goed aan. hij vertelt vele feiten. en hij spt nog goed ook

A$AP
Gast
A$AP

krijgt die berry te weinig eten van zijn mama? Lelijke plakplaatjes ook trouwens. Ga zelf eerst eens wat bereiken in plaats van een beetje raymzter naar beneden proberen te halen. Vind je het gek dat ie niet wilt battelen met zo n nietszeggende kneus. Heb respect voor die man dat ie van zn verslaving is afgekomen en zich heeft teruggeknokt. Of zn nieuwe album wat wordt… tjaa over smaak valt niet te twisten toch, veel slechter dan de swektroep van tegenwoordig zal het niet worden

M[]kuM
Gast
M[]kuM

aardige poging maar de lines zijn niet wat je zegt hoog lyrisch niveau.

YV
Gast
YV

je moeder ook niet >

DoeNormaalMan
Gast
DoeNormaalMan

Ben altijd down geweest met Raymzter en nog steeds maar dit is wel kkharde disstrack! Heeft een beetje zelfde sfeer als ‘Mini Thug – De Feiten’ disstrack die hij paar jaar geleden maakte tegen Kempi..

Knowledge Born
Gast
Knowledge Born
Jongens, over smaak valt niet te twisten maar battelen is de essentie van deze competitie gedreven sport genaamd hiphop! Voor snel bewijs check Beef 1 en 2 op YouTube : Dissen is hoe KRS1, L.L, juice crew, ice-t, SHANTE, Kool moe dee tot aan ‘nieuwere’ iconen als 50, eminem, ice cube, cypress hill, common, 3rd bass etc veteranen zijn geworden! Zonder die schop in z’n hol van Jay Z was nas ook nooit meer op z’n oude level zijn gekomen en was zijn carrière allang over zijn geweest. Ik gun ray hetzelfde : dit is misschien precies die schop die… Read more »
waar
Gast
waar

oooh dit is leuk. ik heb laang geen diss tracks meer uit horen komen en ik zit af en toe stiekem te grinniken bij wat deze gast zegt. Heb nooit van hem gehoord maar tof dat ie dit naar buiten heeft gebracht. Weet iemand misschien wat de rede is van deze disstrack?

Rotterdam
Gast
Rotterdam
Deze man
Gast
Deze man

tjappie berrie, big up naar ray

enigskind
Gast
enigskind

Geen toekomst etc. Leuk maar de game heeft vertrouwen in deze youngster.
Zag op twitter oa. aankomende projecten met DJ MP, BenJur en andere producers. RIP Raymzter.

...
Gast
...

hahahahahaaahahahahahahaahahahahahahahahahahahahahahaaaaaaaaaaaaaaaahahahahahaaahahahahahahaahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahaahhahaahahaaahahahahahaaahahahahahahaahahahahahahahahahahahahahahaaaaaahahahahahaaahahahahahahaahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahaahhahaahahaaa

Yuli
Gast
Yuli

hahahah, ray was al lang in de game terwijl jij nog in je pampers liep.
haat niet op iemand die maybe niet van jou generatie is. TRIEST BEN JE BERRY HAHAHAH for real

KKHARD
Gast
KKHARD

VERLEPLTE OPA MET EEN VISIE VAN EEN ELAND HAHAHAHHAHHAHAAHHAHA

wpDiscuz