Blaxtar stopt met werkzaamheden RAEN Music

Kevin de Randamie, beter bekend als Blaxtar, stopt met zijn werkzaamheden voor Raen Music. Blaxtar begon het label 5 jaar geleden met als doel zijn muziek uit te brengen. In de loop der jaren kwamen er artiesten op zijn pad waarmee hij zich sterk kon identificeren en besloot hij ze te ondersteunen met de faciliteiten die hij eerder voor zichzelf had verworven. Raen Music brengt naast Blaxtar’s solo projecten ook muziek uit van Manu, Kernkoppen en Mutiara TEC.

Per 1 januari 2012 zal Blaxtar alle werkzaamheden bij RAEN Music naast zich leggen. Blaxtar:

“Als RAEN Music wil doorgroeien moet dat gebeuren onder leiding van iemand wiens passie ligt aan de businesskant van de muziek. Misschien ben ik niet genoeg in staat om het type artiest te zijn dat ik ben naast de ondernemer die anderen graag in mij willen zien. Daarom is stoppen met mijn RAEN Music activiteiten de meeste logische stap.”

Wie de dagelijkse leiding van RAEN Music gaat overnemen zal later bekend worden gemaakt.

“Ik wil iedereen, maar dan ook iedereen, die mij of RAEN ooit heeft geholpen, ondersteund of op welke manier dan ook liefde heeft getoond bedanken voor de afgelopen vijf jaar. Het was een rijke ervaring.”

Blaxtar liet via Twitter weten wel door te gaan met SPOKEn, de succesvolle Poetry slam avonden.

23 November

4 comments

Leave a Reply

4 Comments Aan "Blaxtar stopt met werkzaamheden RAEN Music"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
Zwarte Piet
Gast
Zwarte Piet

Sow ik denk al, weer een label die stopt
Maar wel goed dat alles gewoon doorgaat zoals het was, op het punt na dat iemand anders de zakelijke werkzaamheden overneemt

22
Gast
22

money maken in de muziek, en al helemaal de hiphop, is zo goed als een onbegonnen zaak. Ik bedoel, je kunt er hier en daar zeker wel op verdienen, maar dan ben je ook gelijk heel goed bezig!

jebenniegoon
Gast
jebenniegoon

tja, niet echt heel verrassend toch? hoor ook weinig van de muziek van het label, met zo een marktaandeel is het heel lastig ja

shiiiiitt
Gast
shiiiiitt

Hoop wel dat het dan goed opgepakt wordt en volop verder gaat.
RAEN vind ik juist een heel hard label met inhoudelijke artiesten. Brachten even te weinig maar ze zouden juist uit moeten breiden en meer marktaandeel moeten pakken en krijgen.
En sowieso hopelijk meer zulke (kleinere) labels die ook goed draaien.

iig RESPECT & MUCH LOVE voor afgelopen 5 jaar!

wpDiscuz