Boaz van de Beatz: “Elke kans die ik krijg pak ik met beide handen aan”

2013 was een succesvol jaar voor Boaz vd Beatz. Als producer en labelbaas scoorde hij een aantal hits met Nouveau Riche en wist hij twee tracks te produceren voor Diplo’s EP ‘Revolution’. Alsof dat nog niet genoeg was versterkte hij zijn Nouveau Riche team met Skinto, Kid De Blits, Stepherd en het collectief NoizBoiz en brachten zij in samenwerking met de oude garde de verzamelcompilatie ‘Alziend Oor II’ uit.

Dit alles was voor ons meer dan genoeg reden om bij Boaz langs te gaan. Zo spraken we hem over het samenwerken met de Amerikaanse producer Diplo, het steeds drukker wordende schema, de groei van Nouveau Riche en namen we ook nog even een kijkje bij de Nouveau Riche labelnight op Buma R’dam Beats.

8 January

22 comments

Leave a Reply

22 Comments Aan "Boaz van de Beatz: “Elke kans die ik krijg pak ik met beide handen aan”"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
Jatog
Gast
Jatog

ten eerste je maakt beats voor een andere doelgroep dat rap. Dat je hier word geposted snap ik sowieso niet. Ik ken namelijk alleen mensen die naar hardcore / hardstyle luisteren die jullie shit waarderen, maar dat dit soort troep word geposted gaat ten koste van echte muziek, want blijkbaar is jullie ongein belangrijker dan echte muziek jammer genoeg.

sdad
Gast
sdad

> Het ziet diep, he?

idioten
Gast
idioten

hij heeft wel gelijk >

Busta
Gast
Busta

Hoe heet nummer aan het einde van het filmpje?

TrrBrr
Gast
TrrBrr

> Noizboiz – Dangerous van het nieuwe Nouveau Riche album.

jules winants
Gast
jules winants

Jatog heeft gelijk! Jatog? Boaz zal wel hard zijn voor de harcore boyz leuk dat die uit nederland komt maat dit is een hiphop platform man

Topstar
Gast
Topstar

Grappig dat die beat onder het filmpje van mucly is en niet van boaz

FREDDIE
Gast
FREDDIE

Deze Boaz praat te veel over z’n vrienden hij moet dat aan de kant zetten en voor eigen succes gaan die man heeft te veel talent!
Nederlandse rappertjes houden deze man te klein zonde man..
Stuk voor stuk zou Nouveau Riche foktop klinken zonder BOAZ!!

Che
Gast
Che

Dit is geen hiphop, prima, maar waarom word het hier dan geposted? Mensen die dit luisteren moeten niks van hiphop weten en vinden het leuk als ze het op 1 of ander overhyped feestje horen, prima, maar ga die herrie even lekker ergens ander promoten.

plus
Gast
plus

helemaal mee eens >

monk
Gast
monk

Het is mijn smaak ook niet, maar een mens moet niet alleen maar oordelen vanuit zijn eigen kleine of grote smaak. Want wat ik wel zie, is dat deze man een heel eigen sound heeft en dat is zeldzaam en prijzenswaardig. Ik zie hem ook wel doorbreken naar de VS, daar wonen nog veel meer neanderthalers die gewoon rechttoe rechtaan keihard willen gaan. En weet je: God bless en God speed, helemaal cool toch? Ik wens de man alle succes en de hele crew met hem. En oh ja, natuurlijk is het wel hip hop, stelletje onnozele fundamentalisten hiero.

jfjf
Gast
jfjf

Mensen moeten accepteren dat Hip Hop tegewoordig veel breder is dan het vroeger was. Tegewoordig is Hip Hop een genre waar verschillende muziek stromen in zijn. Hip hop is dit zeker, is het oldskool Hip Hop? Nee zeker niet!

beloofd
Gast
beloofd

Eerste normale post.

donewithit
Gast
donewithit

Wat Boaz doet heeft niets meer met hip hop te maken. Dat is prima, hij komt er wel, hij hoeft geen hip hop te maken. Maar laat in godsnaam die kleuters van een nouveau riche vallen en emigreer naar America. In Nederland zal hij nooit verder komen dan waar hij nu zit. Duik daar fulltime met Diplo de studio in en doe daar je ding.

Pa van Boaz
Gast
Pa van Boaz
Hoi Boaz. Wij – je moeder en ik, beiden zeventigers – zijn met een ander soort muziek opgegroeid die je op radio Nostalgia hoort. Wat leuk is en waar we trots op zijn is die kennelijk eigen sound van jou. Je was altijd al een bijzonder kind. Het stond en staat met grote letters in je horoscoop geschreven: een ongewoon kind. Word maar lekker bekend, maar blijf wie je bent. Geen kapsones, toch een aardige jongen, goed voor dieren en alles wat weerloos is. Ik weet nog dat je vijftien was en in Gorinchem op je kamertje zat te scratchen… Read more »
ja rule
Gast
ja rule

> wtf gebeurt hier?

jellethijs
Gast
jellethijs

hahahahahahahahaha pa van boaz hahahahaha
>

ze3ma vader van boaz ga naar huis ga
Gast
ze3ma vader van boaz ga naar huis ga

hahahahahahah ^

Sjaakie
Gast
Sjaakie

Hij mag de kapper ook wel eens aanpakken -__-‘

macshissle
Gast
macshissle

goed bezig man, blijf doorgaan zo!

spangen
Gast
spangen

doe je ding man..
ik zie boaz wel groeien in de muziek op alle vlakken en genre..

johny
Gast
johny

hahaha…beide armen aanpakken!!

wpDiscuz