Bobby Shmurda laat voor het eerst van zich horen vanuit de cel

Bobby-Shmurda
Op 17 december werd Bobby Shmurda gearresteerd samen met een hele groep mensen voor onder andere samenzwering voor moord, wapenbezit en drugs bezit. Sindsdien is er veel gezegd en geschreven rondom de 20-jarige rapper. Vandaag treedt hij voor het eerst naar buiten in een interview met Billboard.

Er werd 2 miljoen borg gevraagd en na wat getouwtrek werd dat uiteindelijk ingetrokken en hij blijft dus achter de tralies. “Dit is pas het eerste jaar dat ik bekend ben, ik heb nog lang geen 2 miljoen.” zegt Shmurda over de hoogte van de borg. Hij verdenkt de rechters ervan bevooroordeeld te zijn; “Ze proberen mijn leven af te pakken omdat ik gezegend ben. Als ik naar ze kijk zie ik gewoon een stel haters.”

Hij vertelt dat hij contact houdt met verschillende mensen waaronder Meek Mill, French Montana en Migos. Op de vraag wat zijn plannen zijn zodra hij vrijkomt antwoordt hij; “Platina hits maken en mijn deal met Epic Records rond krijgen.” Hij sluit het interview af met advies voor zijn fans: “Hou je hoofd omhoog. Iedereen maakt zware tijden mee.”

9 February

6 comments

Leave a Reply

6 Comments Aan "Bobby Shmurda laat voor het eerst van zich horen vanuit de cel"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
baco
Gast
baco

lama

ali swe
Gast

ongelooflijk gigantische super sukkel

kieften
Gast
kieften

Real nigger

affa
Gast
affa

is die nigger niet waard 2 millie laat m daar

FokPunaHaters
Gast
FokPunaHaters

#FreeShmurda

Jamie
Gast
Jamie

Ze zijn jealous

wpDiscuz