Bobby Shmurda veroordeeld tot vier jaar cel

bobby-shmurda
Bobby Shmurda zit momenteel vast nadat hij eerder dit jaar een deal sloot die hem zeven jaar cel opleverde. Hij nam deze deal aan zodat zijn homie Rowdy Rebel minder straf kreeg. De Hot Nigga rapper moest echter opnieuw voor de rechter verschijnen, omdat hij betrapt is met een mes in de gevangenis. Het mes zou door zijn vriendin de gevangenis in gesmokkeld zijn. Vandaag is naar buiten gekomen dat hij veroordeeld is tot vier jaar cel.

De rapper heeft echter mazzel, want door het incident toe te geven mag hij de opgelegde vier jaar parralel aan zijn bestaande straf uitzitten. Dit betekent dat hij dus niet langer binnen hoeft te blijven.

8 April

1 comment

Leave a Reply

1 Comment Aan "Bobby Shmurda veroordeeld tot vier jaar cel"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
broer
Gast
broer

“De rapper heeft echter mazzel, want door het incident toe te geven mag hij de opgelegde vier jaar parralel aan zijn bestaande straf uitzitten. Dit betekent dat hij dus niet langer binnen hoeft te blijven.”

Heb je 7 jaar, krijg je 4 jaar erbij.. blijft het 7 jaar omdat je die 4 jaar tijdens je 7 jaar parallel kan uitzitten. Dus je kan gewoon iets doen waar je 4 jaar cel voor krijgt volgens de wet, zonder gevolgen? Ik begrijp ik het verkeerd

wpDiscuz