Boef aangehouden na vermeende vechtpartij met Para Soma

boef-vlog11
Gisteravond zouden Boef en Para Soma met elkaar op de vuist zijn gegaan. Laatstgenoemde daagde Boef al een tijdje uit via Instagram en met verschillende disstracks. Gisteren zouden de twee afgesproken hebben bij een car wash om te vechten, maar toen Boef daar aankwam was er niemand van Para Soma zijn kamp te vinden. Boef plaatste hierover een video op zijn Instagram en zei dat hij weg zou gaan.

Even later liet Boef opnieuw van zich horen op social media door te zeggen dat hij klappen had uitgedeeld aan Para Soma. Deze reageerde via zijn eigen kanalen en zei dat hij juist degene was die de klappen had uitgedeeld.

Soma zou Boef opgezocht hebben bij zijn huis en daar zou de vechtpartij alsnog plaatsgevonden hebben. De aanhang van beide rappers stonden tegenover elkaar en de politie werd op de hoogte gebracht. Toen deze met veel man aan kwam besloten de meeste mensen te vertrekken. Er waren op dat moment nog geen arrestaties verricht.

Inmiddels is bekend geworden dat Boef vannacht is aangehouden in Rotterdam en wordt vastgehouden voor verhoor.

Check de beelden hier.

12 September

8 comments

Leave a Reply

8 Comments Aan "Boef aangehouden na vermeende vechtpartij met Para Soma"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
Kaka boef
Gast
Kaka boef

Had je hoog zitten boef! Maar serieus vechten met een 17jarige… You low men

Alberto
Gast
Alberto

Pannekoeken

paak
Gast
paak

laag

Rinus
Gast
Rinus

Goed bezig jongens!!!

tammer
Gast
tammer

Popo trapt er wéér in: Dit gaat heel veel views opleveren. Ook leuk voor Parasoma, een jongen met talent. Verder kan de politie nu zeggen dat ze “optreedt”. Ik zie alleen maar winnaars.

Awi
Gast
Awi

Dienpara soma is 17ofzo hoorde ik wat een onzin ga een baan zoeken je heb geen talent iedereen lult het zelfde wat een bledders boef jonge doe jou ding omdat jy harder dan wie dan ook in de game kwam okal zijn de meeste fans kleine kinderen je hebt ze wel broer fock haters man gewoon boef klaar iedereen jaloers omdat die man gelijk binnekwam wandelen in de game haha kneuze gun die jongen okal maakt hy soms fouten doet iedereen tog we zijn mensen g

Links
Gast
Links

Interpuntie…

Erudiet
Gast
Erudiet

Leest inderdaad lekker weg zo…

wpDiscuz