Boef breekt record na record en staat op nummer 28 van meest gestreamde artiesten wereldwijd

boef-slaaptekort
Afgelopen vrijdag bracht Boef zijn debuutalbum Slaaptekort uit en met die plaat breekt de rapper record na record. Zo werd zijn single Habiba 374.000 keer beluisterd in 1 dag en daarmee verbrak hij zijn eigen record van eerder die week. Met zijn eerste track Salam stootte hij namelijk eerder die week Ed Sheeran van de troon met ruim 300.000 streams.

Alle 16 tracks van het album kwamen dit weekend binnen in de top 20 van Spotify en het album werd het meest gestreamde album op één dag in Nederland. Verder werd Boef op de dag van zijn release in totaal 4,6 miljoen keer beluisterd en daarmee verbrak hij het record van Ed Sheeran (3 miljoen). Van die 4,6 miljoen streams kwamen er 4,2 miljoen van zijn album en daarmee werd Slaaptekort het meest gestreamde album op één dag in Nederland en pakte hij ook dat record van Ed Sheeran af (2 miljoen).

Het houdt echter niet op, want deze records hebben ervoor gezorgd dat Boef op nummer 28 staat van meest gestreamde artiesten wereldwijd dit weekend. Hij laat hiermee artiesten als Maroon 5, Taylor Swift, Justin Bieber en Rihanna achter zich.

20 March

5 comments

Leave a Reply

5 Comments Aan "Boef breekt record na record en staat op nummer 28 van meest gestreamde artiesten wereldwijd"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
rw12
Gast
rw12

Respect voor die getallen man. Ben zelf niet echt fan van de meeste tracks, maar de track ‘Kangoeroe’ is fcking hard

tammer
Gast
tammer

500 miljoen Engelstaligen en 25 miljoen Nederlandstaligen.
Eigenlijk staat BOEF dus dik en dik bovenaan.

halamadrid
Gast
halamadrid

Hoeveel posters heb je boven je bed

ben
Gast
ben

nummer 22 niet 28

ben
Gast
ben

nummer 22 niet 28

wpDiscuz