Boef en de Gelogeerde Aap: “Niet geschikt voor ondergeschiktheid”

Hierboven een video van de Lijn5 sessie die Boef en de Gelogeerde Aap onlangs deden. Hieronder een stuk van het artikel dat 3voor12 schreef.

“Mijn moeder zei laatst tegen me: alles wat je voorspeld hebt is tot nu toe uitgekomen. Ik denk nu dus beter na bij wat ik zeg, maar kan het best gewoon weer doelen stellen, dan komen ze misschien wel weer uit. In het voorjaar een eigen clubtour, dan Lowlands X-Ray, in het najaar touren met Rico & Kubus, dat zou mooi zijn.” lees hier verder…

Vanavond is de releaseparty van het album ‘Wij Zijn‘ in het Tilburgse podium van 013! Daarnaast staan de mannen op 26 januari ook in de Paradiso met de Fakkelteitgroep tijdens ‘Hiphop Vandaag: De opmars van het nieuwe regime‘. Bestel snel je kaart online of ga langs bij een Postkantoor voor dat het te laat is!

21 January

17 comments

Leave a Reply

17 Comments Aan "Boef en de Gelogeerde Aap: “Niet geschikt voor ondergeschiktheid”"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
WillyWeed
Member

Master!

Crown
Gast
Crown

Harddd

Monkey
Gast
Monkey

nee

Waka
Gast
Waka

pff word een beetje moe van dat koppeltje=]

Jochem van der Vlugt
Member

Oké is de hype nu voorbij??

koeman
Member

Best wel een schande voor FTG deze lui….ben er ook wel een beetje klaar mee..

oioi
Gast
oioi

master deze gasten. Iedereen die komt haten moet beter naar de teksten luisteren. Zijn maar weinig mc’s in nederland die zo diep gaan. Dit moeten we juist promoten.

propzz naar deze boys

..
Gast
..

Als ik naar de inhoud van de tekst wil luisteren, ga ik wel naar fresku – twijfels luisteren.

Ik ben geen hater maar dit is gewoon echt troep, ik luister alles met moeite af als ik het uberhaupt afluister..
Deze boys waren het slechtst van de FTG sessie bij 101 barz

Sarry…

Ant-
Member

Weer eens wat anders als cash en hoes. Daar is ook niks mis mee maar als je goed luistert, zijn dit dikke lines!

chentoirakagine
Gast
chentoirakagine

Ik weet niet wat ik van ze moet vinden.
Vette beats, goede teksten, nieuw geluid maar toch mis ik iets.

ok
Gast
ok

opzich wel redelijke teksten, alleen… de sound is KKvervelend

Jord
Gast
Jord

hard

sowieso
Gast
sowieso

snap niet dat mensen dit hard vinden, absurd.

G
Gast
G

hij rapt gewoon een boek voor
saai

Aiinoh
Gast

kk harddddd
ik snap wel dat sommige mensen dit niet dope vinden maar dat zegt meer iets over degene die het luistert dan over het muziek want die is KEIIHARDDD.

ruben
Gast
ruben

IK hou van dubstep. Ik vind deze beats maar een beetje soft. Ik voel de energie niet.

dem
Gast
dem

Ze/hij? mag dan wel diep gaan in zijn teksten maar zijn teksten rijmen of flowen nou niet bepaald geweldig. Dat is volgens mij een van de regels in het hele rapgebeuren, dingen moeten enigszins rijmen/flowen. Verder vind ik de beats van boef wel heel dope!

wpDiscuz