Boef was gisteravond te gast bij RTL Late Night & twitterend Nederland reageert

boef
Gisteravond schoof Boef, na zijn vrijlating, aan bij RTL Late Night. Nadat de felle discussie tussen Boef, misdaadjournalist John van den Heuvel en Minister van Defensie Jeanine Hennis-Plasschaert live op tv werd uitgezonden, lokte dit gemengde reacties uit op twitter.

16 September

5 comments

Leave a Reply

5 Comments Aan "Boef was gisteravond te gast bij RTL Late Night & twitterend Nederland reageert"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
Gerrie
Gast
Gerrie

“Trending topic”

Amerika, 13-jarige fataal neergeschoten door de politie.
Nederland, De avonturen van vloggers en hun uitspraken.

smh

Osmo
Gast
Osmo

Hard aangepakt ja, maar niet hard genoeg. Het hele verweer van Boef – dat hij toch echt grotendeels heel positief bezig is en daarom ook al die fans heeft – slaat nergens op. Bij Boef gaat het alleen maar over Boef. Boef koopt een nieuwe auto. Boef is mad money aan het pakken. Boef is beter dan de rest van de wereld. Boef laat al zijn vissen dood gaan. Het is 90% materialisme en eigengeilerij en doet geen ziekenhuisbezoekje iets aan af. Lekker makkelijk dus, die good old slachtofferrol.

Alberto
Gast
Alberto

Post deze clown niet !!!!

Tumberto Han
Gast
Tumberto Han

Het internet is een platform voor Boef. Vloggen over je leven zonder tegengas en laten zien wat je wil laten zien. En dan bij RTL late Night gaan zitten bij personen die veel meer media ervaring hebben en een andere mening hebben en totaal niet aansluiten bij de belevingswereld van (allochtone) jongeren. Knap van Boef dat hij daar is gaan zitten. Hij zal wel moeten beseffen dat hij zich minder op randzaken moet focussen en meer op muziek. Anders draait hij zelf zijn carrière de nek om.

Someome
Gast
Someome

Hij koos wel de juiste veldslagen. Niet in gaan op dat de politie provoceert. Doen ze wel, maar dat spelletje zou hij dus nooit winnen op tv.
Hij is echt niet zo dom.
En zelfspot. Altijd goed.

wpDiscuz